Hoger bewustzijn van andere ver ontwikkelde planeten en levensvormen ♥ Judith Loeffen ♥ Lichtwerkers Nederland

Er is momenteel een ontwikkeling gaande waarbij veel mensen — die hier klaar voor zijn — via de kruin toegang krijgen tot hoger bewustzijn van andere ver ontwikkelde planeten en levensvormen binnen het Universum.

Deze ontwikkeling komt mede doordat de kruin steeds beter verbonden raakt met het hart, wat opening geeft en waardoor er tevens een betere aarding kan ontstaan.

Eén van de ontwikkelingen die te zien is, is dat er veel meer Pleiadisch licht wordt gechanneld door mensen. Dit licht kunnen mensen deels onbewust dragen en energetisch uitzenden in de wereld. Dit kan ook terug komen in taal of in gesproken woord. Maar het kan ook terug te zien zijn in andere vormen van expressie, zoals bijvoorbeeld creatieve uitingen.

Nog belangrijker is dat dit licht wat van de Pleiaden via de kruin binnenkomt, hoogstwaarschijnlijk Engelen-licht is.

❥ Er is een enorme ruimte gemaakt bij mensen in het hoofd, doordat ze veel oude stukken en oordelen hebben losgelaten.

En deze ruimte kan nu opgevuld gaan worden door energieën veel hoger in frequentie en wijsheid, en die multi-getalenteerd zullen zijn op het vlak van heling en genezing

❥ Ook het licht van Andromeda is behoorlijk in kracht aan het toenemen.

Dit is bijzonder want er is nog maar weinig echt goed geaarde en gebalanceerde energie van Andromeda aanwezig op Aarde. De toename heeft met name te maken met de sterke invloed van Orion waar het sterrenstelsel van Andromeda nauw mee verbonden is. Andromeda is zeer ontwikkeld in het genezen van hersentrauma. Je kan dan denken aan angststoornissen, PTSS, blijvende schade van een hersenschudding, maar ook een ziekte als depressie.

Wanneer je een hoog ontwikkeld kruinchakra hebt en nauw verweven bent met Andromeda kan er in je eigen hersenen veel veranderen de komende tijd. Omdat de energie daar haar werk aan het doen is om eventueel trauma en afscheiding in het bewustzijn te helen en hogere vormen van bewustzijn te verweven met je brein.

Wat deze ontwikkeling met zich mee brengt belooft nog een verassing... Omdat Andromeda zeer bijzonder, intelligent en ook heel fantasierijk bewustzijn heeft, kan het vele richtingen op. Een ding wat wel zeker is, is dat er een heel hoop extra helende energie tot onze beschikking gaat komen hiermee. Andromeda is ver ontwikkeld wat betreft heling en genezing. Ze werken graag met oplossingen die niet ver van hen afstaan. Dat betekent onder andere dat ze veel gebruik maken van plantmedicijn en ook van water als geneeskrachtige bron. Het bewustzijn wat zij hierover bezitten zou erg waardevol voor onze planeet Aarde kunnen zijn.

❥ Daarnaast is er nog een sterke groei te merken op het Orion-licht wat via de kruin en het derde oog binnenkomt.

Wederom is dit bijzondere energie, wat ons zal helpen los te breken uit bestaande kaders en beperkingen, en veel nieuwe verbindingen in ons bewustzijn gaat creëren. Dit kan een interessante ontwikkeling voor jezelf zijn om te volgen omdat het veel aanwijzingen kan bevatten over waar je pad je heen gaat leiden de komende tijd en welke richting je ontwikkeling op zal gaan. Er wordt nieuw bewustzijn gevormd die bij gaat dragen aan de totstandkoming van een nieuw soort mens.

 

Judith Loeffen
www.judithloeffen.nl

 

 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.