Het spirituele ontwaken van de wereld ♥ Marilyn Raffaele ♥ Lichtwerkers Nederland

 
Beste lezers,

Weet dat onze berichten naar jou toe stromen op een energie van licht en liefde met de bedoeling jou te helpen om niveaus van spiritueel bewustzijn te bereiken die je zoekt en waarop je spiritueel bent voorbereid.

Wij ‘‘aan deze kant zien jullie als sterk en moedig - die ervoor hebben gekozen om te incarneren om deel te nemen aan het ascentieproces van de aarde.


Door te allen tijde vast te houden aan je hoogste bewustzijn van de waarheid, kun je voorkomen dat je ‘‘per ongeluk in de draaikolk terecht komt van chaos en angst - welke op dit moment op alle niveaus en vanuit alle richtingen aan je worden gepresenteerd.


Misschien heb je gemerkt dat winkeluitjes of excursies met veel drukte je een leeg gevoel geven.

Dit komt omdat je steeds gevoeliger bent geworden voor energie en dus als - of wanneer - je vergeet om jezelf gecentreerd te houden, valt je persoonlijke energie eenvoudig in afstemming met de mensen en plaatsen om je heen, waarvan sommige misschien niet van een hoog resonerend karakter zijn.

Alles wat vals, dicht, oud en nog steeds verborgen is, moet naar de oppervlakte komen om door de meerderheid te worden gezien en herkend, in plaats van alleen door degenen die ontwaakt zijn en gemakkelijk ‘‘de gebreken van veel algemeen aanvaarde praktijken begrijpen.

 

Je hebt een niveau van spiritueel bewustzijn bereikt dat je in staat stelt om afstand te nemen en objectief te observeren, omdat je niet langer in lijn bent met de overtuigingen en concepten die de meeste wetten, maatschappelijke regels, tradities, enz. van de wereld vormden.

 

De huidige tijden op aarde vertegenwoordigen het proces dat betrokken is bij het spirituele ontwaken van de wereld, dat voor menselijke ogen een achteruitgang kan lijken. Zoals individuen oude dichte energieën uit het verleden opruimen, zo moet de Aarde zich ook zuiveren van zware energieën die al eeuwen in en op haar zijn opgeslagen en doet dit door de branden, overstromingen en natuurrampen waar jullie op dit moment getuige van zijn.*

Duizenden jaren van persoonlijke en collectieve activiteit - gebaseerd op driedimensionaal denken met het motief: krijgen, nemen en bezitten, ongeacht de kosten voor anderen of de aarde zelf - heeft overal ter wereld ‘‘zakken vol dichte energie gecreëerd en achtergelaten. Misdaden tegen inheemse volkeren, oorlogen tussen en binnen alle landen, gewelddadige acties tussen gewone mensen gebaseerd op concepten van scheiding over de hele wereld, hebben in hun kielzog energie achtergelaten die moet worden opgeruimd.


Door de onwetendheid van een vals geloofssysteem zijn mensen ten onrechte gaan geloven dat zij het toppunt van intelligentie zijn, met de macht om iets of iemand te gebruiken en te misbruiken die niet past bij hun beperkte concepten van correct, nuttig of financieel voordelig.

Ze zijn vergeten dat de aarde zelf en al het leven op haar levende uitdrukkingen zijn van God, die herkend, bemind en ondersteund moeten worden als facetten van de Ene. De derde dimensie is de laagste trede van een zeer hoge ladder.

Het collectief moet en wordt wakker nu ze getuige is van steeds meer ‘‘natuurrampen. Velen lijden diep onder deze gebeurtenissen, maar voordat er meer licht en bewustzijn in de wereld kan zijn, moet de aarde eerst bevrijd worden van de zware en dichte energie die op verschillende plaatsen op haar blijft liggen. Deze opruimingen zijn een noodzakelijk onderdeel van de spirituele evolutie van de aarde.

 

Lang geleden kwamen zielen ‘‘vast te zitten in de lagere energieën en werden deze dicht/materieel en creëerden ze de wereld waarvan mensen zijn gaan geloven dat het de échte en enige wereld is.

Het geloof in twee machten en scheiding is het enige dat mensen scheidt van de werkelijkheid


Laat het je werk zijn om valse overtuigingen te herkennen wanneer ze opduiken in je gedachten en acties, niet door ze te weerstaan of te bestrijden, maar door ze liefdevol en zachtaardig te herkennen voor wat ze zijn en ze vervolgens uit te wisselen met de waarheid.

 

Een enorme en moeilijke stap voor zoekers naar waarheid is om te begrijpen dat de materiële wereld bestaat uit laag resonerende en ‘‘verkeerde interpretaties van de werkelijkheid. In het begin is het erg moeilijk voor de menselijke geest om dit te accepteren en degenen die er voor het eerst over horen, verzetten zich meestal tegen het idee, maken het belachelijk en verwerpen het totdat het op een later tijdstip, in een leven of in een periode van strijd, zin begint te krijgen om ze toe te staan. 

 

Jullie die de diepere waarheden kennen, zullen merken dat je anderen steeds meer helpt te begrijpen wat er op dit moment zowel persoonlijk als wereldwijd gebeurt

❥ Ga niet op zoek naar mensen om ze te adviseren, ze te onderwijzen of te redden, maar sta gewoon toe dat jouw energie - degenen die op één lijn liggen - naar je toe trekt met het streven om méér te weten.

 

Verlichte individuen zijn niet langer Lichtwerkers in de zin dat er in het verleden altijd aan Lichtwerkers is gedacht, maar zijn afgestudeerd tot Lichthouders. Jullie zullen en velen van jullie bevinden zich al in situaties waarin je zonder planning of persoonlijke inspanning een pas ontwaakt individu (vaak een persoon die je het minst verwacht) helpt te begrijpen wat ze voelen, ervaren en waarom.

 

Je innerlijke werk is om elke nieuwe waarheid die wordt onthuld, je bewustzijnsstaat te kennen, te oefenen, te vertrouwen en toe te staan. Je weet nu dat je de volheid van God in uitdrukking bent en daarom niet langer naar buiten hoeft te zoeken naar gezondheid, overvloed, harmonie, vrede, intelligentie etc. Je bent geen stukje van God, je bent de heelheid van God.

 

Omdat jullie allemaal de volheid van God belichamen, kan niemand minder hebben dan een ander. Jouw eerlijkheid betekent niet dat een ander daarom oneerlijk moet zijn en jouw overvloed betekent niet minder voor anderen. Er is niets anders - elke kwaliteit van Goddelijk Bewustzijn/God/Bron of vioolstokken - want het doet er niet toe wat je HET noemt - HET is,  is altijd geweest en zal altijd de essentie van je wezen zijn.

 

Spirituele evolutie is niets meer dan de reis van elk individu naar het bereiken van een bewustzijn van Eenheid. Er zijn vele levens van leerervaringen en veel verschillende paden bij betrokken, maar ze leiden allemaal naar dezelfde plek, want er is geen andere plek.

 

Dit is de reden waarom elke ‘‘spirituele pelgrim uiteindelijk een plaats bereikt waar ze ophouden te geloven met de noodzaak om te zoeken, ceremonies uit te voeren, te smeken en te pleiten voor een ver van God, of iets te doen, zelfs maar te mediteren, om te worden wat ze al zijn.

❥ Deze hulpmiddelen zijn belangrijke stappen langs de meeste spirituele paden, maar als je eenmaal resoneert met Eenheid, ben je afgestudeerd en heb je niets meer nodig dat bedoeld is om God ‘‘naar je toe te trekken

 

Wanneer je het bewuste besef bereikt dat je harmonie, volledigheid en heelheid bent - niet één ermee, maar het feitelijk bent, kan het zich in je leven beginnen te manifesteren als dingen die zonder moeite op hun plaats vallen, de juiste persoon op het juiste moment, enz.

Een bewustzijn van goddelijke intelligentie zal zich manifesteren als een steeds dieper begrip en weten. Een bewustzijn dat al het leven is, drukt zich automatisch uit als gezondheid.

De geest interpreteert het individuele bewustzijn naar buiten toe op niveaus die de persoon kan begrijpen, waardoor de geest de substantie van het uiterlijke wordt.

Waarheid moet verschuiven van intellectuele kennis naar een werkelijke staat van bewustzijn, voordat de geest het in herkenbare vorm kan uittekenen.

Bewustzijn is de substantie van alles wat bestaat.

 

Vraag jezelf af:


❥ Wat geloof ik dat me zo laat voelen?

❥ Wat houdt ik vast als 'waarheid' in mijn denken?

Wees alert op - en eerlijk over je gedachten.

 

Alle serieuze spirituele zoekers moeten de waarheid serieus nemen - NU. Als Godwezens zijn jullie scheppers en kunnen jullie de waarheid niet langer zien als gewoon een interessant gesprek voor discussie of afwijzing gebaseerd op driedimensionale concepten.

 

Wat kies je om voor jezelf en voor de wereld te creëren? Het is buitengewoon gemakkelijk om gehypnotiseerd te raken door media, vrienden en familie, groepen, georganiseerde religies, enz.

Ze willen allemaal dat je gelooft zoals zij, omdat ze geloven dat ze de waarheid hebben


De meesten geloven dat het voor je eigen bestwil is dat je gelooft zoals zij, maar dit is waar je standvastig moet blijven in je weten.

 

Dit betekent niet onbeleefd of boos zijn op iemand die je probeert te bekeren tot hun geloofsconcept, maar eerder dat je hen eert omdat ze misschien een belangrijk facet van hun eigen spirituele contract vervullen. Het betekent echter wel dat je beleefd kunt zeggen: "Bedankt voor je mening, maar ik kies ervoor om dit te doen." Of zeg niets terwijl je gecentreerd blijft in je hoogste bewustzijn.

 

❥ Naarmate je leert vertrouwen op je eenheid met de Bron, zul je merken dat het veel gemakkelijker wordt om wereldgebeurtenissen eenvoudig te laten draaien terwijl je gecentreerd en kalm blijft in het oog van de storm.

Je kalmte zal worden opgemerkt door degenen met ogen om te zien en oren om te horen en sommigen zullen proberen zich bij je aan te sluiten. Door geen uiterlijke inspanning te doen om de wereld te redden, doe je in werkelijkheid dit precies door het Licht te ZIJN - Eén met God is een meerderheid.

 

Geef niet op lieverds. de energie is op dit moment erg intens. Je kunt dagen hebben dat je je zonder specifieke reden uitgeput voelt, misselijk bent of ergens pijn voelt. Het is de intensiteit van de hoogfrequente energie die je integreert die op zijn beurt oude energieën dwingt om los te laten en te zuiveren, wat intense maar tijdelijke symptomen in het fysieke lichaam veroorzaakt. De menselijke geest begrijpt niet volledig wat er gebeurt en interpreteert dit proces vaak als een probleem.

 

Doe wat je moet doen. Rust uit als dat is wat jij voelt, zelfs als er dagen zijn dat je echt moet slapen en niets anders hoeft te doen. Laat pijnlijke emoties die kunnen ontstaan naar buiten stromen zonder weerstand of kracht te geven. Heb lief en zorg voor je fysieke lichaam in plaats van er boos over te worden omdat het je in de steek lijkt te laten.

 

Jullie hebben allemaal geoefend van het liefhebben van anderen in jullie realisatie van Eenheid, maar sluiten jezelf vaak uit. Het is moeilijk om driedimensionale concepten te negeren over wat waardigheid, schoonheid en beminnelijkheid inhoudt, omdat ze subliminaal zijn geworden en uit vele richtingen stromen. Wees alert om nooit te accepteren of toe te staan - dat ze invloed hebben op het liefhebben en eren van jezelf als ZELF.

Spirituele evolutie staat je niet toe om ‘‘terug te keren naar de versie van jou met een eerdere bereikte bewustzijnsstaat - als het moeilijk wordt. Zodra de deur van het bewustzijn opengaat en hogere waarheden binnenkomen, lossen ze automatisch de vorige lagere resonerende energieën op.

 

Wij danken jou voor jouw werk om de aarde in een nieuw licht, een nieuw bewustzijn en een nieuwe en hogere dimensie te brengen.

 

We zien je, we houden van je, we zijn bij je, omdat wij jullie zijn, lieve dappere zielen.

 

Wij zijn de Arcturian Group


Marilyn Raffaele
www.onenessofall.comBlijf op de hoogte van onze ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Kesklinna linnaosa, Sakala tn 7-2

10141 Tallinn, Estland


Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.