Frequenties kunnen je licht ‘‘compleet” maken ♥ Judith Loeffen ♥ Lichtwerkers Nederland

Schilderij van Judith Loeffen
Schilderij van Judith Loeffen

‘‘Incompleet licht mist bepaalde tonen die wel bij iemand horen. Daarom is het belangrijk dat je de frequenties van je oorspronkelijk ziel integreert. Dit is de ziel waarmee je naar de Aarde bent gezonden. Het gaat daarbij om de eerste keer dat je als ziel op Aarde bent gaan incarneren en niet per se om de ziel waarmee je in dit leven bent geïncarneerd.

Je kan je behoorlijk verloren en niet thuis voelen in deze wereld zonder de frequenties van je oorsprong, alsof je een deel van jezelf mist. Je bent dan een deel van je identiteit kwijt; en dan niet van de ego-variant, maar de echte, de identiteit van je ziel. Waardoor het ook veel lastiger is om een persoonlijkheid op te bouwen die in lijn ligt met de identiteit van je ziel.

Dit is extra moeilijk als je van oorsprong frequenties bezit die je ‘‘kwijt bent geraakt” en die je nergens anders om je heen terug gespiegeld ziet.

Doordat je er van ''gescheiden'' of afgedwaald bent geraakt, zitten ze diep in het onderbewuste weggestopt dat het moeilijk kan zijn om je dit licht te herinneren in een wereld die je niet helpt om te herinneren.

Momenteel zijn er veel mensen op Aarde die van oorsprong frequenties dragen die zij ‘‘verloren” zijn en om zich heen ook niet terug zien. Er zijn veel zielen die van ver komen - plekken buiten ons Universum, zeer hoge sferen en ver ontwikkelde sterren - om uniek licht op Aarde te komen brengen.

Wanneer je als dusdanige ziel op Aarde bent is het van groot belang dat je je oorspronkelijke frequentie weer gaat herstellen en je licht ‘‘compleet” gaat maken. De verbinding met je Hoger Zelf is hierbij van essentieel belang. Als het deel van je ziel wat thuis is in de Bron, is het onlosmakelijk verbonden met je oorsprong en vormt het de weg terug naar huis.

Voor ieder mens op Aarde geldt in meer of mindere mate dat het leven hier als essentie heeft om je weer te herinneren wie je in diepste wezen werkelijk bent. Voor de zielen van ver heeft dit een extra dimensie, omdat zij daarmee de Aarde een heel stuk verder kunnen brengen in haar evolutie.

Ik zeg vaak dat muziek het dichtste bij de sterren staat van alles wat de Aarde ons te bieden heeft. En we kennen vast allemaal wel de extase die je kan voelen wanneer een liedje wat je al jaren niet meer hebt gehoord, of vergeten was - slechts half nog de melodie en woorden herinnerend - opeens bovenkomt en gespeeld wordt. Of hoe je een liedje voor de eerste keer kan horen en het herkent, alsof het je is bij gebleven van levens en belevingen ver terug.

Heb je ‘‘geluk” dan ken je deze ervaringen ook met mensen of met plekken. Zielen die je voor het 'eerst' ontmoet en direct herkent als een deel van jezelf. Plekken waar je komt die zo diep iets in je beroeren dat het iets in jezelf ‘‘compleet” maakt.

En zo is er zoveel in deze - soms ogenschijnlijk door God verlaten - wereld, wat je helpt herinneren aan wie je ooit was voordat je dit leven in kwam en de sluiers van vergetelheid bent gaan dragen. Hierin vind je de muziek van Thuis, de klanken van je ziel, die zich aan je tonen om je in jouw oorsprong te herstellen.

♡ Judith Loeffen
www.judithloeffen.nl

 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief