De ontwikkelingen wereldwijd ♥ Pamela Kribbe ♥ Lichtwerkers Nederland

 

Pamela Kribbe channelt Jeshua

 

 Er vinden op dit moment geweldige energieverschuivingen plaats. Ieder van jullie komt hiermee in aanraking.

Oude structuren, gebaseerd op macht en controle over het leven, worden van onderop en van binnenuit aangetast, en raken ontworteld doordat steeds meer individuen de egofase aan het loslaten zijn en de zielsfase binnentreden.

In de zielsfase laat je je leiden door je hart, door je ziel, door je wezen, en niet door aangeleerde gewoonten en angsten die je persoonlijkheid bepalen.

Er zijn op aarde al heel veel individuen die de roep voelen van een hartgedragen bewustzijn, een leven vanuit de ziel. Maar de oude structuren zijn taai en al eeuwenlang geworteld.

 Veranderingen zullen niet vanuit die structuren en ook niet van bovenaf komen. Echte verandering stroomt binnen via ontwaakte harten in individuen.

Overal ter wereld voelen mensen dat de oude manieren niet meer werken


Dat is voor hen niet alleen zichtbaar in de milieuvervuiling om hen heen, in de verwoesting van aardse rijkdommen, in oorlogen, economische problemen en hebzucht, maar ze nemen het ook en vooral in zichzelf waar.

 Veel van de oude normen en manieren van denken spreken wel over hogere waarden zoals goedheid, samenwerking en eerlijke verdeling, maar als je gaat kijken naar de onderliggende motieven en structuren, dan moet je toch vaak concluderen dat woorden en daden niet overeenstemmen.

In de oude wereld is vaak sprake van valse schijn. Dat is niet verwonderlijk, omdat juist de egofase in het menselijke bewustzijn wordt gekenmerkt door maskering, door bedrog. In feite lijdt het ego doorlopend. Het voelt zich afgescheiden van de bron, van het geheel, van de eigen goddelijkheid.

Van buitenaf worden je veel schijnoplossingen aangereikt door onwetenden die het vaak goed bedoelen; en allerlei zogenaamde autoriteiten menen jou te kunnen vertellen wat jij nodig hebt.

Maar voel het eens puur voor jezelf


Zoek de eenzaamheid op, en voel hoe bevrijdend het kan zijn om helemaal naar je eigen gevoel te luisteren en niet naar al die stemmen van buitenaf. Scherp je bewustzijn en zeg tegen je ego: ‘Laat mij je pijn maar zien. Je hoeft het niet te verbergen.’

Als je kijkt naar de transformatie, de ontwikkelingen wereldwijd, dan is er een grote behoefte aan mensen die zich vanuit hun ziel, vanuit hun authenticiteit, vanuit hun echtheid aan anderen durven te laten zien. En dat hoeft helemaal niet een perfect plaatje op te leveren. Het gaat erom trouw te zijn aan wat jij voelt en wat jij wilt delen met anderen. Dat mogen ook gevoelens van pijn of ongenoegen zijn.

 In feite schreeuwt de aarde en de mensheid om deze vernieuwing, om deze opening, juist in deze tijd waarin de omwentelingen ook veel duisternis aan het licht brengen.

 

Een gevolg van eerlijkheid is dat ook angst en duisternis in volle gedaante worden gezien; ze worden waarneembaar


Dit is onderdeel van het proces. Je ziet het wereldwijd gebeuren. Raak daardoor niet ontmoedigd. Zie het als onderdeel van dit proces, en pas het ook op jezelf toe.

Als je door je toegenomen gevoeligheid soms ervaart dat de duisternis in jezelf je dreigt te overweldigen via donkere gevoelens, angst en twijfel, weet dan dat je midden in een proces van transformatie zit. Dat het juist geen terugval is, maar onderdeel van het weer levend worden voor de echtheid van wie jij bent als mens en als ziel.

Onderdruk en verstop dus niet meer, houd je niet meer bezig met schijnoplossingen, maar leef intens! Dat doet ook pijn, want angst en twijfel zijn menselijk. Zolang jij dicht bij jezelf blijft in vertrouwen en in openheid naar jezelf toe, is er altijd een uitweg, is er altijd een groei naar iets nieuws toe.

 In de channeling van aanstaande zondag 20 maart zal Jeshua uitleggen hoe het uiten van onszelf vanuit het hart - het doen wat natuurlijk en vervullend voelt voor ons op persoonlijk niveau, altijd aansluit bij ons doeln om iets goeds en krachtigs bij te dragen aan deze wereld.

 

Licht werk zou niet meer over lijden en opoffering moeten gaan

 

Een deel van het losmaken van deze wereld, zoals dat natuurlijk is voor oude zielen om te doen als ze hun levenscyclus hier voltooien, is om de energie van strijd los te laten.

Ook al lijkt de wereld midden in een crisis (c∅r∅na, klimaat, ∅orlog) te zitten, wil Jeshua uitleggen hoe vreugde onze leidraad moet zijn, als we onze hoogste gave met deze wereld willen delen.

 Ook zal Jeshua in deze channeling spreken over de oorlog in ekraine, met de nadruk op hoe om te gaan met de energieen van controle en angst die nu naar de oppervlakte komen.

Pamela Kribbe
www.pamela-kribbe.net
Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.