2024: Het jaar van zorg

 

Lee Carroll channelt Kryon

Vertaald vanuit het Engels 1 januari 2024

 

Gegroet Dierbaren, ik ben Kryon van Magnetische Dienst.

Er zijn een aantal dingen die ik jullie wil onthullen en die jullie het idee geven dat 2024 op een andere manier voor jullie staat.

Er zijn mensen die zullen zeggen: “Nou, als je naar de geschiedenis kijkt, gaan we gewoon verder met wat geweest is.”

Er zullen wat veranderingen komen. Er zullen beslissingen worden genomen en er zullen meer oplossingen komen.

 

Dingen gebeuren langzaam, maar merk op dat deze langzame dingen een verbetering zijn in plaats van hetzelfde blijven. En dat is het sleutelwoord. Het zal niet hetzelfde blijven. Mensen hebben een lineaire gewoonte en die gewoonte is om dingen tegen te houden, erover te klagen, ophef te maken en dan komt het tot rust en dan komt het terug. Dat heb je misschien wel gemerkt. Er verandert niet echt veel. Er wordt ophef gemaakt. Er verandert niet echt veel.

Dit jaar wel. En dat ga je zien. Dit is geen waarschuwing voor slechte dingen. Dit is meer licht dat komt.

Nu wil ik jullie ook iets onthullen en geven wat jullie verwachtten, wat ik al eerder heb gedaan tijdens een dubbel getal (1-1-2024). Ik wil jullie een operatief woord geven dat het jaar vertegenwoordigt. Maar eerst wil ik jullie vertellen over het woord van vorig jaar.

 

Herstel

 
We gaven je een woord, dat het jaar van 2023 het jaar van herstel zou zijn - toen we het gaven, was dat in 2023.

Toen jullie dat jaar doorliepen, verwachtten jullie misschien het ene en kregen jullie het andere. En er zijn mensen die zeiden: “Het is duidelijk dat Kryon geen idee heeft waar hij mee bezig is. Niemand herstelt ergens van. Het is erger geworden.”

 

Adironnda heeft in eerdere channelings gezegd dat mensen erg grappig zijn. Ze houden van lijstjes. Ze houden van systemen. Ze houden ervan om trappen te beklimmen en dingen te doen, omdat het iets betekent en dan verder te gaan naar iets anders. Niets is meer lineair dan dat. Mensen houden ervan om een lijst met woorden te hebben die iets betekenen en ze dan af te vinken als ze klaar zijn, in plaats van te denken dat misschien alle woorden bij elkaar horen. Ah, dat is te verwarrend ;-)

Daarom heb ik jullie elk jaar een woord gegeven om over na te denken. Dit jaar staat voor dit woord. Dit jaar gaat dat woord vertegenwoordigen. En in 2023 deed ik dat - herstel. Onlangs, in de afgelopen twee maanden, heb ik een aantal channelings gegeven en het aan jullie uitgelegd. En als je het nog niet gehoord hebt, hier is het nog een keer.

 

Je bent in herstel


Ik zal het je nog één keer zeggen: als je een zieke persoon in coma hebt en hij komt uit de coma, dan zou je kunnen zeggen dat hij hersteld is van zijn ziekte en uit zijn coma is gekomen. Dit is wat ik bedoelde.

De coma is een duistere, onderdrukkende, oude energie waar het humanisme al eonen, eonen in zit. Nog voor de opgetekende geschiedenis hadden jullie een oud energiebewustzijn, als een coma waarin jullie hebben gelegen. Er was niets helder aan. We hebben al eerder gezegd dat jullie beschaving gewoon terugvalt in wat ze voorheen deed. Eén generatie wordt volledig disfunctioneel en miljoenen sterven. En dan komt er een pauze waarin de volgende generatie hetzelfde doet - disfunctie na disfunctie na disfunctie. Laat me dat een label geven. Disfunctionele, (Kryon lacht) oude energie, die niet werkt.

Ik heb je verteld dat je ontwaakt voor een ander licht, een helder licht. Een wereld in zwart-wit begint kleur te zien. En we hebben dat als metafoor gebruikt en we zeggen het nog een keer. Herstel vertegenwoordigt dus dat je uit de donkere energie komt, ervan herstelt en naar iets gaat dat je begint te zien.


Channeling na channeling hebben we ook het bewijs ervan genoemd. Kijk hier eens naar. Kijk hier eens naar. Heb je hier ooit aan gedacht? Zou je dit ooit gezien hebben? Zou je grootvader of moeder gezegd hebben dat dit mogelijk was? Vandaag de dag geven mensen om elkaar op bepaalde manieren die ze vroeger nooit deden. De mensheid die wetten aanneemt tegen bepaalde dingen die vroeger gewoon werden gedaan en waar niemand over nadacht. Je onderdrukt elkaar op zoveel verschillende manieren. Er is zoveel oneerlijkheid op zoveel verschillende manieren en iedereen draait zich gewoon om en zegt: “Oké. We doen het gewoon.”

 

Dat is anders. Dat is veranderen. Dat is veranderd.

 

Je kunt de tandpasta niet terug in de tube doen. Je kunt niet terugkeren naar een minder bewuste staat. Wil je dat nog een keer horen? Je kunt niet terugkeren naar een minder bewuste staat. Als dingen eenmaal geopenbaard zijn, kun je ze niet meer on-zien. Dus deze generatie waarin jullie je bevinden zal de vorige generatie niet herhalen. En het zal een van de eerste keren zijn in de geschiedenis van de mensheid. Jullie volgende generatie zal dezelfde eigenschap hebben. Ze zal de fouten die jullie deze keer maken niet herhalen.

Voor de allereerste keer gaan jullie vooruit.

“Dus, Kryon, wat is het woord dat je deze keer wilt gebruiken?” Hier is het woord. En verzin niet meteen wat het betekent.

 

2024 wordt het jaar van zorg - caring


Dus net als vorig jaar, toen je het niet in twijfel trok en dacht te weten wat het betekende, wie zorgt er: mensen, Geest, allebei? Er is openbaring in het woord. Het duurt vaak maanden voordat je begrijpt wie voor wie zorgt. Wat betekent het? Maar goed, dat is het woord.

 

Misschien onthullen we volgend jaar wat het betekende, als je er nog niet achter bent. Maar is het geen geweldig woord? Maakt het uit wie er om je geeft? Het is het jaar waarin mensen misschien meer om elkaar gaan geven of meer om de aarde. Zorgzaam. Misschien beginnen ze meer om hun buren te geven dan ooit tevoren. Lieverds, daar zit zoveel in. Het is een beladen woord.

 

Dat is wat er in dit jaar voor jullie ligt. Verwacht oplossingen die je eerder niet verwachtte. Verwacht niet nog meer problemen. Verwacht geen jaar vol negatieve verrassingen. Wat je ook doet, neem dat woord en begin meer om elkaar te geven dan ooit tevoren. Je zult zien dat er een verschil op komst is voor deze planeet. Dit is weer een jaar dat dichter naar de overwinning van het licht kruipt. We hebben jullie dat al zo vaak verteld.

 

And so it is.

 

Kryon

 

Gechanneld door Lee Carroll

 

www.menus.kryon.com