Volle Maan in Stier van dinsdag 12 november 2019 ♥ Manuela van der Knaap ♥ Lichtwerkers Nederland

 

De helende kracht van de ongerepte natuur


Maandag 11 november vanaf 13:35, een dag voor de volle Maan in Stier, gaat Mercurius voor de Zon langs. Dit event is speciaal en gebeurd maar 13 keer in een eeuw. En nu Mercurius retrograde en ook in Schorpioen staat is deze eclips bijzonder krachtig en energetische geeft deze transitie een diepe impact op de Mercurius transformatieprocessen van dit moment. Dit heeft dus een inkerend en transformerend effect voor handel, verkeer, beweging in het algemeen, communicatie, nieuws verslaggeving, verborgen communicatie, handel in digitale informatie gegevens van de bevolking, contacten en alle informatieoverdracht voor de komende periode.

Dit is de beschrijving van de processen die rond de volle Maan van 12 november 2019 in ons actief zijn. Je kunt in dit artikel lezen over de Mercurius retrograde periode die nu actief is in Schorpioen en die alle communicatie, contact, beweging, verkeer, handel en informatieoverdracht kan verstoren. Mercurius maakt maandag 11 november 2019 ook een bijzondere transitie voor de Zon langs en heeft daardoor een langdurende intense impact tot 2032. Met deze volle Maan in Stier is er veel heling mogelijk van gewonde egodelen en het fysieke lichaam en er kan veel verwarring zijn van deze lagen in ons bestaan. Je kunt lezen hoe het oorspronkelijke licht herinnerd kan worden, van waaruit het nu mogelijk is om de eenheid in jezelf te herstellen en je op een nieuw creatieve manier zichtbaar kunt worden.

Atlantis en Lemurië komen ook nog even aan bod.

Holistisch geschreven


De horoscoop van de nieuwe en volle Maan geeft inzicht in wat er innerlijk in ons aan het ontwikkelen is. Mijn artikelen zijn holografisch geschreven. Dit betekent dat je de informatie op je eigen manier kunt opnemen. Maar dit gaat niet via het verstand, dus probeer het niet te veel te begrijpen met je hoofd. Holografische informatie is levende informatie en communiceert op een holistische en respectvolle manier met jouw bewustzijn, waardoor iedereen op een andere manier het hele pakketje ontvangt en opent op zijn of haar tijd. De antwoorden komen dan van binnenuit.

 

Retrograde Mercurius


Vanaf 31 oktober staat Mercurius retrograde. Een retrograde periode van een planeet geeft aan dat het gebied waar de planeet mee verbonden is naar binnen communiceert en vraagt om innerlijke onderzoek rondom de betreffende krachten in jezelf. Mercurius is de meest bekende planeet wanneer het gaat om de retrograde perioden. En dit komt vooral omdat Mercurius verbonden is met onder andere communicatie, contact, beweging, verkeer, handel en informatieoverdracht. Het gaat dus om de transitie, overbrenging van allerlei zaken tussen twee of meerdere personen, organisaties, plaatsen en dingen enzovoort.

 

Transformatie periode

 

We zijn zo gewend om naar de wereld om ons heen te bewegen en dus komen we Mercurius onderwerpen de hele dag tegen. Mercurius retrograde vraagt van ons om naar binnen te bewegen, innerlijk te communiceren en te bewegen met jezelf. In Schorpioen, waar Mercurius nu staat, gaat dit extra diep en worden we geïnspireerd tot diep innerlijk onderzoek, transformatie en loslaten van oude ballast. Zelfs tot in de onderbewuste lagen. Als je al voldoende innerlijk onderzoek doet in je dagelijks leven zal deze periode niet zo heftig zijn voor je. Maar als het niet je natuur is om los te laten en innerlijk onderzoek te doen, dan kan deze periode die tot 20 november duurt super intens zijn.

 

Occultatie van Mercurius

 

Maandag 11 november vanaf 13:35, een dag voor de volle Maan in Stier, gaat Mercurius voor de Zon langs. Dit event is speciaal, maar 13 keer in een eeuw. Nu Mercurius ook in Schorpioen staat is deze eclips bijzonder krachtig en energetische heeft deze transitie een diepe impact op de Mercurius transformatieprocessen van dit moment. Dit heeft dus een inkerend en transformerend effect voor handel, verkeer, beweging in het algemeen, communicatie, verborgen communicatie en informatie, waaronder handel in digitale gegevens van de bevolking, nieuwsverslaggeving, contacten en alle informatieoverdracht voor nu en de komende tijd. Deze occultatie geeft een kleuring aan Mercurius tot de volgende transitie van Mercurius voor de Zon langs gaat op 13 november 2032. Daarmee begint een fase van transformatie voor de gebieden waar Mercurius over heerst.

* Link naar de astronomische informatie over de occultatie van Mercurius voor de Zon.

Het overlevingsmechanisme

 

Als de Bronenergie en inspiratie niet kunnen stromen, omdat er belangen zijn en manipulatie, dan kan er dus veel verwarring zijn. In de verbinding met de omgeving is er dan diepe eenzaamheid en een gevoel afgescheiden te zijn en overal buiten te staan. Het is dan zoeken naar de verbinding en er kan een neiging zijn om de ander te veel tegemoet te komen en daarmee over je eigen grenzen te gaan. (Overlevingsmechanisme van Priapus in Maagd en Weegschaal in het 7de huis en overleving van zwarte Maan in Vissen conjunct Neptunus en gecorrigeerde zwarte Maan in Ram conjunct Cheiron in het 1ste huis. )

 

Verborgen agenda’s

 

Ook is deze volle Maan en de Mercurius retrograde periode in Schorpioen een dealcracker voor manipulatie. Het is heel goed mogelijk dat er op collectief niveau een extra nadruk ligt op het toepassen van verborgen agenda’s met verdeel- en heers technieken. Er zijn al zoveel bestuurlijke misstanden zichtbaar geworden de afgelopen tijd, maar er is een grote kans dat er nog veel meer verborgen zaken zichtbaar gaan worden. Dit is mogelijk ook van toepassing op je eigen leven, daar waar je belangen nog krampachtig vasthoudt. (Zon en Mercurius in Schorpioen in het 8ste huis, Cheiron conjunct gecorrigeerde zwarte Maan in Ram in het 1ste huis en Priapus in Maagd en Weegschaal in het 7de huis.)

 

Heling op fysieke lagen

 

Omdat de instroom van Bronenergie (zwarte Maan) astrologisch gezien in het 1ste huis staat, is de diepste heling op fysieke lagen en in de beschadigde persoonlijkheidslagen (ego) en het weer claimen van je eigen bestaan. Ons lichaam heeft het zwaar in een wereld waar de vervuiling en verstoringen voor het organische zo groot zijn. Deze volle Maan in Stier brengt je mogelijk in contact met wat er op diepere lagen in je lichaam speelt. (Oppositie Zon, Mercurius in Schorpioen 8ste huis.) Het kan best een confronterende situatie zijn die bewust wordt rondom deze volle Maan. Het proces dat de volle Maan laat zien, is al actief vóór de volle Maan en daarna ook nog. Ik vermoed dat de retrograde Mercurius periode, die tot 20 november duurt, dit proces zal verlengen.

 

Herinneren van heelheid

 

Wanneer je jezelf vanuit onvoorwaardelijkheid kunt openstellen voor jezelf, krijgt de Bronenergie van heelheid toegang en kan deze de heelheid in jou herstellen. Deze periode waarin de zwarte Maan in Vissen staat is de energie van heelheid en dus van de verbinding tussen alles losse facetten van het geheel, met meer gemak te herstellen en te ervaren. De zwarte Maan (instroom van de Bronenergie.) staat vanaf 9 maart 2019 tot 8 maart 2020 in Vissen. In deze periode is het niet nodig om iets in een richting te zetten, want dan verlaat je de verbinding met de onvoorwaardelijkheid die in je leeft. Als het lichaam de ruimte krijgt, kan het zichzelf herstellen, omdat de oorsprong van alles wat bestaat nooit verloren gaat. Deze is altijd aanwezig in het oorspronkelijk licht (godsvonk) van de Schepping van alles wat bestaat. De kunst is om weer toegang te krijgen tot deze oorsprong in jezelf, waardoor de heelheid van binnenuit wordt herinnerd en hersteld. (Zwarte Maan in Vissen conjunct Neptunus en gecorrigeerde zwarte Maan in Ram conjunct Cheiron in het 1ste huis.)

 

Helende kracht van ongerepte natuur

 

Hulpmiddelen zonder agenda die ons kunnen inspireren zijn te vinden in de ongerepte natuur, zoals mineralen (edelstenen en kristallen), vruchten, groenten, zaden, noten, kruiden (planten), bossen (bomen), heide en andere ongerepte organisaties in de natuur. Check met name het kruid Agrimonie is voor jezelf, die kan hierin misschien wel behulpzaam zijn. Link. (Of consulteer je arts of therapeut hierover.) In de natuur is in de goddelijke ordening met haar samenhang in eenheid en heelheid gebleven (Multi-dimensionaal Melchizedek bewustzijn). Terwijl wij als mensheid de afslag genomen hebben met ons bewustzijn om individu te worden. Tijdens de val van Atlantis hebben we deze afslag genomen en zijn we in de dualiteit van de Matrix terecht gekomen. In onze evolutie hebben we het diepste punt van afscheiding wel bereikt, ook als samenleving. we zijn nu bezig ons weer te openen voor de heelheid en de grotere samenhang van het geheel. Deze heelheid en de samenhang van de heelheid lijkt soms ver weg, als we ons eenzaam voelen en het gevoel hebben dat we niet leven wie we Wezenlijk zijn. Deze eenheid en samenhang in ons is niet weg, maar deze oorsprong kan worden herinnerd.

 

Verwarring

 

Het gaat niet om teruggrijpen naar wat is geweest, want in de tijd van Lemurië, waar de heelheid geleefd werd, waren we nog zeer collectieve Wezens. Ons bewustzijn is individueel geworden, maar kan nu de oorsprong weer toelaten om in een nieuwe ordening en samenhang de verbinding met die oorsprong te herstellen. Dan ontstaat er een nieuwe ordening en samenhang tussen alles. Voordat de eenheid zich herstelt, kan er veel verwarring zijn in het lichaam en in de eenzame, in de steek gelaten delen van de persoonlijkheid. Deze volle Maan is een inspiratie om doormiddel van onvoorwaardelijkheid naar jezelf de eenheid opnieuw te laten ontstaan. De ongerepte natuur draagt die eenheid dus nog in zich en kan je daarom hierin inspireren en helpen herinneren. (Priapus in Maagd en Weegschaal in het 7de huis.)

 

 

Lichaam in transitie

 

Het kan heel goed zo zijn, dat je de behoefte aan heling van de afgescheidenheid in jezelf vooral op fysiek niveau ervaart. Dan zijn de innerlijke processen van het ego al wel begrepen, maar is dit op fysiek niveau nog niet geïntegreerd. Er is zoveel verstoring voor het fysieke lichaam met synthetische stoffen (E-nummers) in onze voeding, andere vervuiling en straling (kosmische straling, WiFi en 4/5G) waardoor het lichaam extra veel moeite heeft om de transformaties van het energielichaam en het bewustzijn bij te houden. Ook is het lichaam meestal trager en heeft meer tijd nodig, vooral als het vastzit in de derde dimensie en niet mee kan doen in de multi-dimensionale ordening van wie wij in Wezen zijn. Het lichaam heeft rust nodig om de transitie te kunnen maken en zuivere voeding, zoals groenten waar de organische verbinding met de oorsprong intact is en dus niet genetisch gemodificeerd is. Ook kleinere hoeveelheden voedsel, zuiver (gefilterd) water zijn heilzaam en wees zacht voor je lichaam en geef het lichaam de ruimte om aandacht aan de transformatie te geven. Het kan zijn dat voedsel niet zo goed valt of veel te zwaar is om te verteren op dit moment en buik en organen opgeblazen aanvoelen. Het lichaam is in transitie, dus ontzie het lichaam een beetje.

 

Multi-dimensionaal lichaam

 

De oorsprong van ons lichaam is multi-dimensionaal, want het komt voort uit de multi-dimensionale Aarde. Dat is waarom we nu op Aarde met ons menselijk lichaam de mogelijkheid hebben om alle ervaringen van ons bewustzijn in deze Schepping en van dit universum (en beyond) samen te brengen en weer tot één geheel te maken, met het Kosmisch Hart als centrum. Daarom zijn fysieke hulpmiddelen van de natuur mogelijk een goede inspiratiebron om de eenheid te herinneren tot op het fysieke niveau. Dit komt alleen tot stand wanneer dit benaderd wordt vanuit onvoorwaardelijkheid en dus zonder belangen. (Zwarte Maan in Vissen conjunct Neptunus en gecorrigeerde zwarte Maan in Ram conjunct Cheiron in het 1ste huis.)

 

 

Nieuwe hervonden creativiteit

 

Vanuit deze authentieke houding is het ook mogelijk om voor jezelf door te stromen met hervonden creativiteit en nieuwe vormen, waarmee je jezelf zichtbaar maakt met alles wat je bent en dit ook kunt gaan leven. (Zuidelijke Maansknoop conjunct Diamant en Saturnus ingaand Pluto in Steenbok 11de huis. Oppositie noordelijke Maansknoop conjunct zwarte Zon in Kreeft in het 5de huis.)

 

Heb het goed...

© Manuela van der Knaap
www.inzichten.com


Healing / Energietransmissie

Activatie zuivere innerlijke mannelijke en vrouwelijke energie

Maandag 11 november (11-11) 20:00 - 21:00 uur door Lea van der Eem

Tijdens de overgang naar de nieuwe tijd maken wij laagje voor laagje de oude energie los uit ons systeem en integreren energieën van steeds hogere frequenties in ons lichaam.

In ons systeem liggen ook oude energie en ideeën opgeslagen over wat mannelijk en vrouwelijk is. Deze ideeën zijn gebaseerd op ervaringen in dit en vorige levens, overgenomen uit karmische (familie) velden en collectieve pijnvelden en dragen daarmee de energie van de derde dimensie.

Tijdens onze ontwikkeling in bewustzijn, groeit ook ons begrip van wat mannelijke en vrouwelijke energie in zuivere vorm inhoudt. 

Ieder mens draagt zowel mannelijke als vrouwelijke energie in zich, ongeacht of je een man of vrouw bent.

 

Zuivere / hele mannelijke energie:

Goed geaard, stevig, krachtig & zacht, geeft bedding en duidelijke grenzen, veiligheid, steun, vertrouwen, gezond onderscheidingsvermogen, geeft richting en vorm.

 

Zuivere / hele vrouwelijke energie:

Oneindig bewustzijn, helder weten, intuïtie, diep in zichzelf verankerd, bron van inspiratie, bron van schepping en multidimensionaliteit, verbinding, vloeiend, stromende energie. 

 

Het één kan niet zonder het ander.

Zonder het vrouwelijke worden er ongeïnspireerd en zonder gevoel lege doelen nagestreefd.

Zonder het mannelijke stromen al die mooie geïnspireerde energieën, ideeën en gevoelens alle kanten uit en krijgen geen richting en concrete aardse vorm.

In harmonieuze verbinding is het vrouwelijke de inspiratiebron en geeft diepte en het mannelijke is de veilige, geaarde, stevige bedding waarin richting ontstaat en vormgegeven en gecreëerd kan worden. 

De mannelijke en vrouwelijke energie in pure, zuivere vorm èn hun innerlijke, harmonieuze samenwerking, zijn een belangrijke basis voor het creëren van de nieuwe aarde. 

 

Tijdens deze healing / energietransmissie wordt zowel zuivere innerlijke mannelijke als vrouwelijke energie en een harmonieuze verbinding geactiveerd.


 Maandag 11 november (11-11) 20.00 uur tot 21.00 uur.

 Thuis op je eigen fijne plek.

 Lea van der Eem, Spiritueel Psycholoog, Gids bij ontwaken in de nieuwe tijd

 

⟴ Bijdrage energieuitwisseling: € 19,50

 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

 

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Kesklinna linnaosa, Sakala tn 7-2

10141 Tallinn, Estland


Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.