De donkere delen vol in het licht aankijken ♥ Tamara Beekmans ♥ Lichtwerkers Nederland

Sommige van ons zijn het 3D lichaam aan het afleggen en dan kan het even zijn dat je je wat ziek voelt. Je lichaam en je energetische lichaam is ruimte aan het maken voor je 5D lichaam.


Veel lichtdragers lopen momenteel tegen zware stukken aan omdat er op diepere lagen heling plaatsvindt in onszelf. Daar waar we de donkere delen van onszelf nog ontwijken moeten we deze vol in het licht aankijken.


Het is zwaar.

Maar nu is de tijd van afronding gekomen, nog even en we zijn er. Dan kan de liefde volledig door ons heen stromen en ook in ons fysieke lichaam. En dit dringt door tot diep in onze cellen, waar licht in en kan door stromen.

Nu wordt onze kracht getest, nu moeten we leren uithouden en in onze kracht blijven, niet meer opgeven of jezelf terugtrekken. Nu is het tijd om trouw en loyaal aan jezelf te zijn zodat je je volledige autonomie in bezit kan nemen.

Leven in de vijfde dimensie betekent dat je leeft vanuit je volledige bewustzijn. Je erkent dat je meer bent dan je ego, gedachten en overtuigingen. Het leven wordt in een permanente staat van vreugde, vrede en liefde ervaren.

We mogen veel meer vanuit onze eigen bronenergie gaan werken, onze ziel, ons licht en onze goddelijk kracht. Nu is het belangrijk dat je het mijn en dein leert onderscheiden en de buitenwereld niet in je binnenwereld te laten komen.

Dit is je training, dit is je inwijding.

Mediteer, doe fijne dingen die je ziel voeden, blijf in vertrouwen en blijf vooral je eigen ding doen en wees zo gelukkig mogelijk. Het eerdere innerlijke werk wat je al gedaan hebt, wordt verankerd. Vertrouw erop dat het allemaal goed komt, want het komt ook goed. We staan letterlijk aan de vooravond van een nieuw tijdperk. De rotzooi van het oude wat we niet meer willen, wordt zichtbaar. We ontkomen er niet aan. Het is nu de tijd van de ziel een stem te geven.

Wij dragen allemaal lichtcodes met ons mee, opgesloten in ons 12 strengen DNA. We dragen een unieke broncode bij ons die op het punt staat om geactiveerd te worden. Bij sommigen van ons, de pioniers is dit al gebeurt.

Het is niet pijnloos, alles in jou trilt en vibreert mee en lichamelijk kun je behoorlijk ongemak ervaren. Zie het maar als een proces van hoe je troebel water weer helder en drinkbaar moet krijgen. Daar moet je iets voor doen en kost tijd.

 

Wij zijn van goddelijke komaf. Wij bezitten een krachtige zielskern. Dat is het unieke aan menszijn. Wij bestaan uit onvoorwaardelijke liefde. Zodra wij uit de matrix programmatie breken, gaan we dit ervaren. Dan ga je het voelen en merken.

De tekens in je leven zullen door jou ontdekt worden en synchroniciteit zal plaats gaan vinden. Creatiekracht zal in jou gaan ontwaken en manifestatiekracht openbaart zich. Inspiratiestromen om bij te dragen aan het grote geheel is niet meer tegen te houden, je kunt niet anders meer.

Het leven van wat jij op dit moment te doen hebt hier op aarde als lichtdrager als lichtwerker is van groot belang. Jouw zielenplan zal geactiveerd worden en je zal gelijkgestemde aantrekken, om de laatste twijfels die je nog over jezelf had, teniet te doen.

Tijd bestaat niet meer. Het mooiste leven is al nu. Omdat jij dit elke dag in je eigen leven kan creëren.

Als jij trouw en loyaal aan jezelf kan zijn, dan weet je wie je in wezen bent en sta je voor en achter jezelf. Ongeacht wat.

Zorg dat je elke dag een stevige verbinding met Moeder Aarde maakt en je tijd voor jezelf neemt om te dagdromen, schrijven, schilderen of te wandelen. Zodat je momenten creëert om contact met je ziel te maken. Mediteer en wees gewoon gewaar.

Op het moment dat je echt voor het activeren van jouw lichtlichaam kiest, zal alles zich nog meer gaan ontvouwen op alle niveaus die je je maar voor kunt stellen. Het gaat om jouw onderscheidingsvermogen om te kunnen zien wat donker en wat licht is en dat zij beiden eigenlijk hetzelfde zijn en hetzelfde doel dienen.

Zelfonderzoek, dat is goud en dat is de armoede die we al decennia verwaarloosd hebben.

We hebben ons gelaafd aan materialisme en aan korte termijn ego bevrediging. Bevrijd jezelf hiervan. Ga door je verdriet en je pijn heen.

Het wil alleen maar losgelaten worden en je emoties komen even voorbij als verdriet of tranen. Nou en? Laat het gaan. Laat je verkramping hierover los en wees mens.

Alles wat ontladen wordt ontstaat ruimte en licht. Nog meer toegang en ruimte om het licht in je lichaam toe te laten, om je lichtcodes te activeren, om je pijnappelklier te laten groeien zodat je hogere bewustzijn ook groeit. Dan ga je ervoor, er is geen weg meer terug, je gaat het donkere deel in jezelf aan kijken tot het in het licht staat. Dan is er geen angst meer. Maar een kracht komt in je vrij.

Neem je innerlijke kind bij de hand en laat haar vrij. Speel, geniet en huil tot je weer lacht. Het maakt niets uit.

 

Wees niet bang voor je emoties, ze zijn helend.

 

Ze zijn spiritueel.

 

Durf in je ongemak of pijn te blijven en ervaar het.

 

Ervaar dat je zoveel voelt.

 

Meer is het niet lief mens.

 

Dan is het dit wat we op Aarde neerzetten. Deze gevoelige passievolle eerlijke mensheid. Totaal in verbinding met zichzelf. Totaal in vertrouwen met onszelf. Totaal in vertrouwen in dit proces naar een nieuw tijdperk.

© Tamara Beekmans
www.vrouwenkrachtacademie.nl


 

Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.