Je grootste ''vijand'' is je grootste leermeester | Paul Wezenbeek | Lichtwerkers Nederland

 

 Waarom iemand vergeven?
 Vergeven is loslaten
 Waarom vergeven zo belangrijk is
 Je grootste vijand is je grootste leermeester

Waarom iemand vergeven?

Innerlijke vrede kan slechts worden bereikt door het beoefenen van vergeving. Vergeving is het loslaten van het verleden en daarom het middel tot het corrigeren van onze misvattingen. ~ Gerald G. Jampolsky

Waarom iemand vergeven?

Vergeving is ongelooflijk belangrijk en het middel tot transformatie. Om de vijfde dimensie te betreden is het begrijpen van vergeving een must…..

Vergeving komt uit het hart en de grote tegenstander van vergeven is je ego. Het ego zal er alles aan doen om jou het gevoel te geven dat vergeven niet hoeft en dat de ander toch de schuld heeft van….Het ego begrijpt als geen ander dat als jij kan vergeven je een zeer grote stap zet naar verlichting. Dat je dan in verbinding komt met je hart en je hart kan gaan volgen. Als dat gebeurt zal het volgen van je hart de ego overwinnen en ben je klaar om liefde uit te gaan stralen. Waarom iemand vergeven is dus belangrijk…

 

Vergeving is niets anders dan loslaten


Waarom iemand vergeven? Als je iemand vergeeft voor wat hij of zij jou heeft aangedaan dan vergeef je vooral jezelf. Als je iemand niet vergeeft dan blijf je hangen in het gevoel van angst, onmacht en woede. Dit kost je onbewust ongelooflijk veel  energie. Negatieve energie waarin je blijft hangen. Je blijft rond draaien in negatieve cirkeltjes. Als je iemand vergeeft laat je dit los en zal je meer ruimte en tijd krijgen om positieve gedachten te hebben, positieve zaken aan te trekken, meer in jezelf te gaan geloven en je hart te kunnen volgen. Met uiteindelijk het doel om liefde te gaan neerzetten, voor jou en de medemens….

Het hele leven en spiritueel groeien staat in het teken van ervaringen opdoen en om te leren. Hoe verder je ziel groeit door incarnaties hoe zwaarder of moeilijker kunnen de levenslessen worden of zijn. Als dan zo een belangrijke les om te leren `vergeving` betreft is eigenlijk die vijand of gehate tegenstander je grootste leermeester en eigenlijk dus je vriend die je verder brengt in de groei van je ziel….Waarom iemand vergeven….

Alles is trilling


Alles bestaat uit trilling en iedereen bevindt zich op een bepaald trillingsniveau. Als je iemand niet kan vergeven omdat hij of zij je iets aan heeft gedaan dan blijf je hangen op een bepaald trillingsniveau. Deze persoon houdt je ziel dan feitelijk tegen om door te groeien en houdt de ziel feitelijk gevangen. Het ego vind  dit geweldig…Hoe eenvoudig is de oplossing en hoe moeilijk is het om deze oplossing uit te voeren als je het speeltje van je ego bent: LAAT LOS!

Door los te laten en niet toe te staan dat een ander jouw ziel gevangen houdt zal je bewustzijn groeien en je zal een vrijheid ervaren die je nog nooit gevoelt hebt. Er zal weer ruimte komen voor nieuwe ideeën en je hart zal worden gevuld met liefde en hoop. Het vermogen van naastenliefde.

Als hulp kun je engelen aanroepen voor hulp en je kunt affirmaties gaan gebruiken om je onderbewustzijn wakker te schudden om vergeving toe te laten.

Je hoeft negatief gedrag niet goed te keuren


Waarom iemand vergeven? Als je vergeeft hoef je trouwens niet het gedrag van die ander goed te keuren. Dat is een groot misverstand en belangrijk in het proces om aan te denken. Als je moeite hebt om iemand te vergeven zeg en denk er dan bij dat je het gedrag wel afkeurt, dit maakt het proces iets gemakkelijker voor je en heeft verder geen invloed op de uitwerking.  Wat nu belangrijk is om bewust te worden van wat er feitelijk gebeurt bij het niet en wel vergeven en dan de keuze te maken dat je echt wilt gaan vergeven. Succes! Wees sterk, het is zo de moeite waard!

Hulp van een Opgestegen Meester in vergeving


Een Opgestegen Meester is een lichtwezen die een leven op aarde heeft gehad. Zij kunnen je uitstekend helpen bij het leren van levenslessen. Kwan Yin kun je prima aanroepen en haar vragen jou te helpen om vergeven te leren.

Kwan Yin * Overgave en medeleven

 Loslaten

 Zich op het leven en veranderingen verlaten

 Overmatige controle loslaten

 Ingehouden tranen en gevoelens weer laten stromen

 Emotionele heling

 Tolerantie en medeleven
 De vrouwelijke kant ontwikkelen

De kracht van de Opgestegen Meester Kwan Yin helpt het volgende los te laten: achterhaalde gedachtepatronen, overmatige controle, onderdrukt gevoelens, lichamelijke inspanning en verkramping, verstopte energie, verkrampte gedragingen (daarom ook ondersteunend bij verdriet). We kunnen het toelaten en weer mee stromen met het leven, ons laten dragen, zonder de eigen kracht en sterkte op te geven. We leven in harmonie met de Goddelijke geordendheid. Het is gemakkelijk te herkennen wanneer men moet handelen en wanneer men de dingen eenvoudig gebeuren laat. In het Aziatische gebied is Kwan Yin de meester voor medeleven en heling. Haar kracht heelt, leert om te tolereren en sterkt de vrouwelijke, zachte en toch krachtige kant. Daardoor wordt het gemakkelijker, de eigen gevoelens te voelen en te verwoorden.

Paul Wezenbeek

https://www.spiri-apps.com/

Spirituele groei in 10 minuten per dag

Dit is geen roman, maar een aan jezelf werkboek.

Er wordt veel van ons gevraagd tegenwoordig. We moeten zoveel en er blijft jammer genoeg weinig tijd over, om aandacht aan ons zelf te geven. Toch is dit heel belangrijk. Vooral in deze tijd waarin veel mensen ontwaken en de drang voelen om zich spiritueel te ontwikkelen.

We doen een cursus hier, lezen een boek als we tijd hebben, gaan een keer per week naar de yogales. Dit geldt niet voor iedereen, maar vaak is er interesse om spiritueel te groeien. Men doet iets hiermee en laat het dan weer helemaal lopen. We willen wel, maar de maatschappij roept om andere zaken.

Je wilt heel graag meer van jezelf houden, je wilt heel graag bepaalde zaken in je leven loslaten, je wilt beter in je vel zitten. Maar de tijd ontbreekt vaak. Wil je veranderingen in je leven? Aan jezelf werken d.m.v. spirituele groei en bewust worden is dan belangrijk.

Geen tijd en geld voor dure opleidingen en cursussen? Mijn spiritueel boek is dan iets voor jou! Ik neem je 30 dagen aan de hand mee om spirituele groei in je leven te integreren. En dat kost je maar 10 minuten per dag! Wensen, groei, veranderingen, loslaten, bewust worden. Alles zit er in.

Als je bv gitaar wilt leren spelen, zal je elke dag de gitaar moeten pakken en spelen. Anders werkt het niet. Dat is ook de basis van mijn boek. Veranderingen ondergaan is een keuze. Maar je zal wel elke dag er aan moeten werken. Alleen met mijn aanpak is 10 minuten per dag al voldoende om een sterke basis neer te zetten.

Als je op de afbeelding hierboven klikt of de link `Lees meer…`, zie je alle info, de recensies en een proefversie (fragment klikken) van het boek. Zo kun je bekijken hoe ik schrijf en hoe het boek in elkaar steekt en of het wat voor jou is. Lees meer…

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.