Iedereen op deze aarde: Elke dag 1 daad van vriendelijkheid | Paul Wezenbeek | Lichtwerkers Nederland

Waarom dit belangrijk is

Om het contact tussen de mensen op deze aarde leefbaarder en vrolijker te maken. Niet bepaald door factoren of de overheid maar vanuit onszelf. Omdat wij dat in ons hart graag willen!

Wat steeds vaker gebeurt is het volgende:

 Mensen kijken en praten steeds minder naar en met elkaar.

 Veel mensen zitten alleen nog maar op hun telefoon te loeren.

 Kinderen hebben moeite met sociaal gedrag in het echte leven, door het vele internet gebruik.

 Veel mensen hebben alleen nog maar haast, ze worden geleefd.

 Door de `eerst ik` mentaliteit neemt het sociale gedrag af.

Begrijp me niet verkeerd, ik heb het over een trend. Dit wat ik hierboven schrijf geldt niet voor iedereen natuurlijk. 

De druk van de maatschappij, het moeten presteren, geld, bedrijven en de overheid zijn factoren en partijen die dit in de hand werken en vaak voor mensen bepalen. Dit is niet wat we in ons hart willen. Vaak doen mensen dingen omdat ze niet beter weten. Ze volgen wat er in de maatschappij gebeurt. Als we het echt anders willen, dan zullen we bij ons zelf moeten beginnen. 

Wat ik aan jou vraag is het volgende:

 

Probeer elke dag 1 daad van vriendelijkheid te doen. 

 Zeg bijvoorbeeld spontaan op straat een vreemd iemand gedag.

 Maak een praatje met je buurman.

 Geef een compliment aan de kassamedewerker bij de supermarkt.

 Zwaai vriendelijk naar iemand in het verkeer.

Zoveel mogelijkheden en je zult merken dat je het leuk vindt om te doen. De kans is erg groot dat je het dan meerdere keren per dag gaat doen! Ik liep onlangs langs een flat met oudere mensen en er stond een oude man voor het raam. De eenzaamheid spatte eraf. Ik zwaaide vriendelijk naar hem en zag hem lachen en terug zwaaien. Ik wist, ik had zijn dag goed gemaakt! Het effect van iemand gedag zeggen, die nooit gedag wordt gezegd, kan enorm positief voor deze persoon zijn! Dit zijn voorbeelden die af en toe voorkomen, doe het vooral in het algemeen!

Elke positieve daad van vriendelijkheid heeft een positief effect op de aarde als geheel. Alles is energie en elke positieve gedachte of actie leidt weer tot meer positieve daden. Dit komt door de universele wet van aantrekking.

Misschien doe jij dit al, dan is deze actie niet voor jou bestemd. Echter je kunt het wel delen op sociale media zodat anderen het kunnen oppikken. Als je nou een dag geen zin hebt hierin, sla dan over. Als je een dag lekker thuis zit en de deur niet uit gaat, dan sla je een dag over. Het gaat er om dat je probeert er een gewoonte van te maken, maar laat het geen verplichting worden! Als je de actie tekent verwacht ik wel dat je het ook echt gaat proberen!

Natuurlijk zijn er veel van dit soort initiatieven en dat is heel mooi. Het zijn allemaal druppels op een gloeiende plaat. Maar al deze druppels kunnen een stroom veroorzaken. We kunnen echt wel veranderingen doorvoeren. Maar daar kunnen we zelf mee beginnen. Vanuit ons hart.

Wil je deze actie verspreiden en delen op sociale media? Als deze actie aanslaat, zal ik hem gaan vertalen en verspreiden over andere landen.

TEKEN HIER DE PETITIE

 

Hartelijke groeten,

Paul Wezenbeek
https://www.spiri-apps.com


Spiritueel groeien in 10 minuten per dag


Dit is geen roman, maar een aan jezelf werkboek.

Er wordt veel van ons gevraagd tegenwoordig. We moeten zoveel en er blijft jammer genoeg weinig tijd over, om aandacht aan ons zelf te geven. Toch is dit heel belangrijk. Vooral in deze tijd waarin veel mensen ontwaken en de drang voelen om zich spiritueel te ontwikkelen. 

We doen een cursus hier, lezen een boek als we tijd hebben, gaan een keer per week naar de yogales. Dit geldt niet voor iedereen, maar vaak is er interesse om spiritueel te groeien. Men doet iets hiermee en laat het dan weer helemaal lopen. We willen wel, maar de maatschappij roept om andere zaken.

Je wilt heel graag meer van jezelf houden, je wilt heel graag bepaalde zaken in je leven loslaten, je wilt beter in je vel zitten. Maar de tijd ontbreekt vaak.

Wil je veranderingen in je leven? Aan jezelf werken d.m.v. spirituele groei en bewust worden is dan belangrijk.

Geen tijd en geld voor dure opleidingen en cursussen? Mijn spiritueel e-book/boek is dan iets voor jou! Ik neem je 30 dagen aan de hand mee om spirituele groei in je leven te integreren. En dat kost je maar 10 minuten per dag! Wensen, groei, veranderingen, loslaten, bewust worden. Alles zit er in.

Als je bv gitaar wilt leren spelen, zal je elke dag de gitaar moeten pakken en spelen. Anders werkt het niet. Dat is ook de basis van mijn boek. Veranderingen ondergaan is een keuze. Maar je zal wel elke dag er aan moeten werken. Alleen met mijn aanpak is 10 minuten per dag al voldoende om een sterke basis neer te zetten.

Als je op fragment klikt, onder de coverafbeelding zie je het voorwoord en nog drie dagen uit het boek. Zo kun je bekijken hoe ik schrijf en hoe het boek in elkaar steekt. Lees meer...

Hartelijke groeten,

Paul Wezenbeek

Snel navigeren: Home » Blogs » Agenda » Evenementen » Webshop » Gratis downloadsLichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.