Jij als energetische ziel die in de aardse stof is gezet | My Happy Soul | Lichtwerkers Nederland

We zijn allemaal een goddelijk wezen. Goddelijk zal je denken? Daar hoef je niet meteen van weg te lopen als je dit woord hoort. Goddelijk, the divine self, wil niets anders zeggen dat jij vanuit de energetische bron van Licht en Liefde bent ontsproten. Jij als energetische ziel die in de aardse stof is gezet. Jouw ziel is bij de geboorte, en ver daarvoor ook al, voorzien van een enorme krachtbron van Licht en Liefde. Je bent het energetische Licht. Je bent de energetische Liefde. Je innerlijke krachtbron, de bloem van jouw wezen, drijft op Licht en Liefde. In die zin hebben we allemaal het goddelijk deel in onze ziel zitten.

En dat is ontzettend mooi. Zeggen de dienaren van god en de goddelijke dimensie van Licht en Liefde.

Innerlijke diamant

 

Om jouw goddelijk deel te leven, heb niet veel nodig. Je hebt het namelijk allemaal zelf in huis! In je ziel, jouw bron van jouw uniciteit, ligt alles besloten wat je nodig hebt. Het is alleen de kunst om bij jouw innerlijke diamant, de ruwe ongepolijste steen van jou Zijn, te komen. Dat kan niet middels het ego! Dat kan alleen via het hart en de ziel. Omdat het hart de zetel van jouw liefdevolle ziel is, zal je eerst de weg naar het hart mogen vrijmaken. Het universum is daar als het tijd is om jouw wake-up call in het leven te krijgen. Vroeg of laat staan we er allemaal voor. Indien je zelf niet de weg naar het hart, en naar jouw prachtige ziel, weet te vinden, zal de dimensie van Licht en Liefde (de wereld van de eeuwige zielen buiten de stof), er alles aan doen om jouw spiegel voor te houden. Net zolang dat jij het begint te snappen. Dat jij de weg naar het hart (en de ziel) zal mogen vrijmaken om tot je innerlijke schat te komen. Die glinsterende diamant die in zijn bedding ligt te trillen van opwinding als het (universeel) tijd is om je ziel te gaan leven.

Reflectie tot op de bodem van je Zijn

 

Want dat voel je! Niet alleen bepaalde levensissue ’s, omstandigheden of gebeurtenissen nopen jou om in de spiegel van reflectie je ware jij te ontmoeten, de essentie van jouw wezen, maar eveneens je ziel kan zo lopen ‘te pushen’ zich te willen leven. Je voelt dan een innerlijke drang die je eigenlijk niet kan verklaren. Er heerst dan een bepaalde onrust over je evenals een gevoel van onvrede kan zich van je meester maken. In beslag nemen. Vragen als ‘is dit het nou? Word ik hier zo gelukkig van? Heeft het leven voor mij niets meer in petto?’ spoken door je hoofd. Je voelt je wellicht wezenloos, loopt tegen een burn-out aan of je zit in een ‘opgebrande periode’. Je loopt sowieso ontiegelijk tegen jezelf aan. Tegen het leven aan. Het kan allemaal. Als het universum zich met je gaat bemoeien kan je tot in de diepte van je Zijn gereflecteerd worden op jezelf. En dat is moeilijk. Dat is beangstigend. Dat is mega confronterend. Maar het is wat het is. Dat is de bedoeling. De universele bedoeling! Je staat dan op het ‘universele program’ om de stukken die volgens jouw blauwdruk van de ziel, een soort energetische levens routekaart, die je bij je geboorte hebt mee gekregen, te gaan leven. Jouw Goddelijk deel te gaan open.

Abracadabra

 

Het klinkt wellicht allemaal ‘abracadabra’, onwezenlijk of misschien herken je toch wel een aantal stukken het maakt niet uit! Vind er niets van! Laat het zijn. Laat het gebeuren. In overgave. Want des te harder jij je verzet, vecht tegen jouw proces, tegen het proces dat jouw innerlijke bloem zich wil openen en geleefd wil worden, des te moeizamer jouw soulproces zal verlopen. Het is de kunst, en dat is echt een levenskunst, om jezelf hieraan over te geven en mee te meanderen met de flow van jouw persoonlijke zielenproces. The soulfulness van jou leven. Van jouw bestaan. Het zal zoveel malen gemakkelijker zijn jouw paadje te gaan lopen als je in overgave mee kunt gaan in jouw universele proces. Want weerstand is tegenstand. En tegenstand kan tot stilstand nopen. En weet je met betrekking tot het universum? Die hebben de eeuwigheid. Tijd genoeg! Ze komen gewoon weer terug. Als jij de confrontatie met jezelf en je leven niet aan wil gaan, niet in reflectie wil met je zelf, de spiegel des universums niet wilt voorgeschoteld krijgen, they will be back! Linksom of rechtsom, de omstandigheden net iets anders, maar zo ongeveer hetzelfde verhaal! Het zijn eigenwijze lichtwezens. Het is een nogal vasthoudende, aanhoudende en doorzettende dimensie. Gedreven door het Licht en de Liefde van hun dimensie willen ze jouw essentiële Licht en Liefde laten leven. Dat jij jouw ziel leeft en datgene gaat doen waar jouw ziel HAPPY van wordt.

Een HAPPY SOUL!


Olalala, een ziel kan zeker enorm happy zijn. Een ziel wil niets anders dan zijn Licht en Liefde leven, geven en verspreiden. In het hier en nu. Is dat niet prachtig??? Een diamant die wil schitteren? Jouw diamant die in een waas van onwetendheid ligt te fonkelen achter een sluier van ongeloof. Je mag gaan geloven! Je mag het gaan leven! Je mag de routine van de dag gaan doorbreken om een ander paadje te gaan lopen. Te gaan leven krachtens de ziel. Middels universeel plan. Jouw specifieke landkaart van de ziel. Want die innerlijke bloem, de waarachtige jij, jouw meest betrouwbare innerlijke Zijn, jouw ziel wil zich léven. LEVEN! Wil gaan bloomen, sparklen en shinen! Geef je toch over. Verzet je niet langer. Je weet dat je de comfortzone mag gaan verlaten en alles wat je tot dusver kende, geleefd hebt en wist achter je mag laten. Het hoeft allemaal niet altijd zo radicaal te zijn! Dat varieert per unieke soul. Ga niet in je angst zitten! Angsten zijn echte ‘dooddoeners’. Elke bloem die wil gaan schitteren kan door angst van zijn groeiproces afgehaald worden. Of erdoor vertraagt worden. En dat tolereert het universum niet. Die ego mind met zijn angsten die jouw bloei in de weg staat! Of zelf stagneert! De liefdevolle dimensie zal het ego wel laten weten wat de weg is. En hoe. Dus mijn advies is, haal de angsten eraf! De onhebbelijkheid van je ego mag, zeker gezien zijn negatieve inslag, terzijde gezet worden. Het goddelijk deel leef je überhaupt altijd met happiness, met vrolijkheid, met joyfulness, met het hele unieke wezen wat jij bent.

Niet met dat negatieve ego. Wat met zijn beklemmende voorkeur in de veiligheid, in datgene wat deze kent -jouw comfortzone- wil blijven hangen. Jouw vaak ‘nep’ zone. Die jezelf gecreëerd hebt om gaande te blijven. Jezelf angstvallig in stand te kunnen (blijven) houden. Want daar koestert jouw ego zich in! En niet zo’n beetje!

‘Waky waky call’

 

Het is de dus de kunst, een levenskunst, om zodra jij je ‘waky waky call’ krijgt eraan over te geven. In volledige overgave en met volledige toewijding. Het universum snapt dat dát uitermate moeilijk is. Maar vanaf het moment dat jij voor jezelf (en je loving soul) kiest, in het proces naar de reflectie van je Zijn jouw uniciteit weet te omarmen, zal je bijgestaan worden door de vele lichtwezens die rondom je heen staan. Extra lichtwezens zullen aan je toegewezen en gekoppeld worden. En wellicht, zodra je meer naar de stem van jouw prachtige heart & soul gaat luisteren te weten jouw intuïtie, kan je ze voelen of nog mooier helder weten dat ze er echt zijn. Of mogelijk zien dat jij door jouw proces om je ziel (meer) te gaan leven door het universum ‘gedragen wordt’. Vanaf de dag dat jij rasse schreden of stapje-voor-stapje in je proces ter vervolmaking van je ziel, jouw zielsevolutie, weet te zetten, zal je de oneindige mogelijkheden mogen aanschouwen. Vergeet nooit dat het uiteindelijk niet om de bestemming gaat maar het pad wat je loopt. Hoe je het loopt. Dans het. Spring het. Zing het. Als je soul maar happy is. Happier wordt! De wondere wereld, de magische wereld, van het universum zal zich aan je gaan openbaren. In het proces van jouw unieke wezen, jouw uniciteit, met al die (verborgen) talenten die je mag gaan leven, die je mag gaan inzetten voor het groter geheel, zal het universum zich ten dienste van jou zijn. Ach, die toevallige ontmoetingen dat zijn helemaal, universeel gezien, geen toevalstreffers. En die synchronische zaakjes die je pad kruisen al evenmin. En die bonne chances? Het is maar hoe het je het wilt zien en beleven. Er bestaat, zodra jij je zielspad gaat lopen, je innerlijke bloem blaadje-voor-blaadje weet te openen en alle facetten van jouw rauwe , innerlijke diamant weet te polijsten en poetsen, geen toeval! En als er dan toeval moge zijn is dat omdat er niets grilliger is dan de menselijke natuur met al zijn aardse dualiteiten in zich verenigt. Maar neem maar van mij aan, been there too, dat het universum zo min mogelijk aan toeval overlaat zodra het zaken betreffen die de ziel aangaan. Van zielspad tot zielsliefde!

We are all connected!

 

Net zoals jij met jouw unieke kwaliteiten een groter zielspotentieel gaat leven en jij, met jouw ziel, dienstbaar zal zijn voor het grotere goed. Het allesomvattende geheel. Dat jij met jouw specifieke wezen een bijdrage mag en gaat leveren aan anderen. Om anderen zich (meer) te laten openen. Om anderen jouw Liefde en Licht te geven. Om anderen te raken. Zodat uiteindelijk iedereen geraakt zal worden. In zijn goddelijke deel. In zijn liefdesdeel. In zijn lichtdeel. We are all connected! En Liefde en Licht zijn als druppels op een wateroppervlak. Ze verspreiden zich energetisch sneller dan alles wat is. En dat is de bedoeling. Dat is de levensessentie. Dat jij met jouw ziel een bijdrage aan de evolutie levert. In onze dimensie. Zodat onze dimensie kan evolueren naar het goddelijk geheel en dat dimensies zullen gaan samenvloeien tot één energetische bron van Licht en Liefde. Wie ben jij om daar geen gehoor aan te willen geven? Kom tot jouw essentie en leef die ziel! Leef jouw Licht en Liefde en zie de actieradius van your sparkling soul te vergroten. Namasté.

Gegroet zij u allen vanuit de bron. In uw bron. Naar uw bron.

My HAPPY Soul (Irmgard)

www.myhappysoul.nl

 

Facebook: MY HAPPY SOUL

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.