Lieve Baco, je staat in de krant ''hond valt baas aan'' - En dan nu de waarheid!


Baco, je staat in de krant: "Hond valt baas aan".

Dit is een vreselijk verhaal. Voel daarom eerst goed bij jezelf of je dit wil en kan lezen. Wil je meteen door naar de petitite? Klik dan hier.


Wat er niet bij staat is hoe vaak jij gezwegen hebt,er staat niet hoelang jij verdragen hebt. De pijn,de angst....het werd jou teveel. Je kon vluchten of terug vechten. Vluchten kon jij nooit en in jouw wanhoopsdaad beet jij. Zoveel mensen hadden jouw situatie al gemeld, bij de dierenbescherming, bij de dierenpolitie. Maar niemand greep in. Ze lieten jou bij je baas, waar jij je plas liet lopen zodra hij binnen kwam. Jij kon niet anders,deze keer vocht jij,deze keer beet jij. En dan komt er wel politie. Ze jagen jou het balkon op,ze proberen jou te vangen met een wurgende lus aan een stok. En tenslotte krijg jij ook nog enkele stroomstoten. Jij...jij die zo dapper was,jij vlucht weer. In een wanhoopsdaad spring je van het balkon. Uiteindelijk loop je tegen een bekende aan die jou kwispelend kan aanlijnen. Je denkt dat je veilig bent. Je bent nu "inbeslag genomen" zo noemen mensen dit.

Lieve Baco, jij hebt geen stem, maar op de foto* schreeuw jij het uit en mijn hart huilt, om alle Baco's in deze verrotte wereld. Ik hoop dat de juiste mensen jouw schreeuw nu wel horen, waar jij voorheen lijdzaam moest zwijgen.

* Deze foto's hebben wij niet bijgevoegd en zijn te verschrikkelijk voor woorden.

 Laten we allemaal deze petitie ondertekenen en delen. Laten we onze afschuw transformeren naar liefde om een energetisch schild te vormen voor dit dappere wezen. Inclusief het beest die méér Liefde nodig heeft, en niet minder. Vergeef de man, hij weet absoluut niet wat hij doet.

 https://www.petitie24.nl/petitie/1901/wij-eisen-een-eerlijk-proces-voor-baco

 
 Er zijn 40.000 handtekeningen nodig om de ''tweede kamer'' te bereiken!

 

Engelse lezing: ‘‘De volgende stap...”

Jeshua vertelde eerder dat we in dit leven een cyclus van levens afmaken. Tegelijkertijd komt er een einde aan een planetaire cyclus, omdat ook de aarde ook naar een andere vibratie verschuift. Waar staan we nu en waar moeten we ons op focussen in deze tijd van transitie?

 

Zondag 20 juni om 20:00 uur door Pamela Kribbe en Gerrit Gielen. Wil je hier bij zijn? Dan kun je je aanmelden via Lightraisers Worldwide.Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland

© Let op, sommige afbeeldingen op onze website zijn beschermd met auteursrecht.