Lieve Baco, je staat in de krant ''hond valt baas aan'' - En dan nu de waarheid!


Baco, je staat in de krant: "Hond valt baas aan".

Dit is een vreselijk verhaal. Voel daarom eerst goed bij jezelf of je dit wil en kan lezen. Wil je meteen door naar de petitite? Klik dan hier.


Wat er niet bij staat is hoe vaak jij gezwegen hebt,er staat niet hoelang jij verdragen hebt. De pijn,de angst....het werd jou teveel. Je kon vluchten of terug vechten. Vluchten kon jij nooit en in jouw wanhoopsdaad beet jij. Zoveel mensen hadden jouw situatie al gemeld, bij de dierenbescherming, bij de dierenpolitie. Maar niemand greep in. Ze lieten jou bij je baas, waar jij je plas liet lopen zodra hij binnen kwam. Jij kon niet anders,deze keer vocht jij,deze keer beet jij. En dan komt er wel politie. Ze jagen jou het balkon op,ze proberen jou te vangen met een wurgende lus aan een stok. En tenslotte krijg jij ook nog enkele stroomstoten. Jij...jij die zo dapper was,jij vlucht weer. In een wanhoopsdaad spring je van het balkon. Uiteindelijk loop je tegen een bekende aan die jou kwispelend kan aanlijnen. Je denkt dat je veilig bent. Je bent nu "inbeslag genomen" zo noemen mensen dit.

Lieve Baco, jij hebt geen stem, maar op de foto* schreeuw jij het uit en mijn hart huilt, om alle Baco's in deze verrotte wereld. Ik hoop dat de juiste mensen jouw schreeuw nu wel horen, waar jij voorheen lijdzaam moest zwijgen.

* Deze foto's hebben wij niet bijgevoegd en zijn te verschrikkelijk voor woorden.

 Laten we allemaal deze petitie ondertekenen en delen. Laten we onze afschuw transformeren naar liefde om een energetisch schild te vormen voor dit dappere wezen. Inclusief het beest die méér Liefde nodig heeft, en niet minder. Vergeef de man, hij weet absoluut niet wat hij doet.

 https://www.petitie24.nl/petitie/1901/wij-eisen-een-eerlijk-proces-voor-baco

 
 Er zijn 40.000 handtekeningen nodig om de ''tweede kamer'' te bereiken!