Hoe versterk je je innerlijke Licht? ♥ Tamara Beekmans ♥ Lichtwerkers Nederland


Herken je dit, je zit lekker in je vel, je voelt de liefde van binnen stromen, je voelt je in balans, alles gaat goed. Helemaal happy en tevreden. Je voelt je rustig. Je straalt van energie. Je geeft bijna licht af, zo positief sta jij op dit moment in je leven. Dat hebben we allemaal wel eens met momenten, toch?

Dan ga je naar buiten en dan word je bijna onmiddellijk geconfronteerd met iemand die zich niet zoals jij voelt, maar boos op zichzelf en de wereld, en diegene zal het niet nalaten dat ook te uiten naar jou!

 

Weg is je licht, je bent gelijk van slag


Je begrijpt onmiddellijk dat de ander in haar of zijn donkere stuk zit. En diegene doet er nu alles aan om jou daar ook te krijgen.

Waarom zul je je afvragen? Omdat jij jouw licht uitstraalt.

 Doordat jij jouw licht uitstraalt confronteer jij op een onbewuste laag waar de ander zit.

Als de ander in zijn of haar donkerte zit, doet het vreselijk pijn voor diegene om jou in jouw liefde en licht te zien. Dat is het ego. Dat wil graag niet met deze gevoelens geconfronteerd worden, dus wat doet het? Het haalt alles uit de kast om jou in hetzelfde donkere stuk te brengen, en meestal lukt dat nog ook bij hooggevoeligen door hun groot empathisch vermogen! Diegene wil jou onbewust daar brengen, want dan voelt zij/hij zich minder ellendig omdat jij daar wel staat te stralen en zij/hij niet! Dat betekent eigenlijk alleen maar werk aan de winkel voor de ander, maar meestal hebben mensen daar helemaal geen zin in om zich verantwoordelijk te voelen voor hun eigen geluk(sgevoel). Het is zo gemakkelijk om alles om je heen de schuld te geven, behalve jezelf!

Daar sta je dan! Weg licht, weg fijn gevoel, weg balans, weg je gevoel van tevredenheid, je bent weer terug bij af, alleen nog wat erger. Je bent boos! Verontwaardigd! En jezelf weer kwijt en daardoor ook nog eens heel verdrietig waardoor je een dikke kans hebt je opnieuw te identificeren met je slachtofferrol!

Maar hoe kom je daar dan weer uit?

 

 Ten eerste moet je ervoor zorgen dat je dit proces door hebt.

 

Als jij in staat bent je zo nu en dan zo goed te voelen, je eigen licht naar buiten te laten stralen, ben je al een heel eind. Nu nog daarin blijven! Je moet ervoor zorgen dat je door krijgt dat een ander dit doet uit (onbewust) eigenbelang. En dat het niets persoonlijks is naar jou toe. Dus blijf in je eigen energieveld zitten. Probeer van een afstandje naar dit (theater)stuk te kijken, betrek dit niet op jezelf en zie dat dit de worsteling is van die ander, die jij waarschijnlijk al te goed herkent.

‘Adem in je hart’ en voel compassie en blijf in je licht staan. Mocht de ander te veel uit de kast gaan halen, draai om en loop weg. Verbind je niet met de ander door iets negatiefs te zeggen, maar communiceer duidelijk, dat dit niets met jou te maken heeft en je wenst de ander op een vriendelijke manier op jouw grenzen en je zegt dat je nu weg gaat en je graag wel in contact wilt hebben om over dingen te praten als de ander respectvoller met jou omgaat.

Het effect hiervan zal zijn dat de ander best wel hier van zal schrikken, en dat deze reactie net genoeg is om weer vanuit het bewustzijn na te gaan denken, vanuit het volwassen stuk waar diegene zelf mee bezig is, juist omdat jij zo redelijk bent gebleven. Dat je de energie en verwijten niet hebt overgenomen, maar bij de ander hebt gelaten. Hierdoor kan de ander het zelf weer oppakken en de verantwoordelijkheid nemen over haar/zijn deel. En zo start het leerproces van anderen die zich te vaak identificeren met het donkere deel in zichzelf waardoor zij door jouw reactie zelf ervaren dat je er voor kunt kiezen in je eigen licht te blijven. Hierdoor ontdekken ze eigenlijk wie zij in wezen zijn, ook liefde… net als jij (zonder zweverig te doen, dit is juist heel aards!)

 

Kort samengevat

 

 Als jij iemand bent die straalt dan voelen sommige mensen zich bedreigd door jouw licht en ervaren dat daardoor alsof ze in jouw schaduw staan.

Ze kunnen hierop reageren door jou aan te vallen of zich van jou terug te trekken.

Het gaat erom hoe jij hierop reageert, dat is de sleutel tot vooruitgang.

 Houd jij je bewust in en doe je je kleiner voor dan je bent om de relatie met deze medemens in stand te houden? Of blijf je bij jezelf, je ware authentieke ik en blijf je je heldere licht uitstralen?

Het zijn de onzekerheden van de ander die zorgen voor deze reactie op jou, dan is het juist belangrijk dat je licht fel blijft schijnen.

 

Blijf trouw aan jezelf, zelfs als je je eenzaam voelt


 Het zal niet lang duren voordat het licht overal doordringt en je gelijkgestemden vindt.

Velen zijn met jou bezig hun licht te laten schijnen. En weet je wat het is, als je dat lukt, groeit er iets bijzonders in jouw uitstraling, waardoor het steeds gemakkelijker wordt om dit te blijven doen, het staat dan gewoon aan!

 Laat degenen los die zich door jouw licht bedreigd voelen.

De machteloosheid die zij voelen is een onderdeel van de lessen van hun ziel. Jij kwam hier om jouw leven op een bepaalde manier te leiden, volgens jouw zielenopdracht, net als zij. Op een gegeven moment kun je er zelfs voor zorgen dat de mensen opnieuw hun eigen licht gaan schijnen, degenen die in het donker zaten kunnen door middel van jouw krachtige licht, ook de weg terug vinden naar die van hen.

 Want het zit in ons allemaal, je moet je soms weer even herinneren waar de lichtschakelaar ook al weer zat.

Tips

 

 Zorg dat je je energetisch goed beschermt.

 Wees bewust van je licht, adem deze bij elke adem in en versterk deze met je intentie.

 Laat de woede en frustratie van anderen via je gronding via de aarde goed afvoeren.

 Blijf in jezelf je eigen naam noemen, zodat je in je eigen energieveld blijft, en zo het mijn en dein leert onderscheiden.

 Maak het niet persoonlijk.

 Vertrouw op jezelf, dat je meer aan kunt dan je denkt.

 Laat je innerlijke kracht groeien, door elke situatie als een training te zien, waarin je leert steeds beter hierin te worden.

 Wees bewust van het licht wat je uit straalt en versterk dit bewust met je aandacht, juist als er iemand in je buurt is die in het ‘donker’ zit en jou daar ook (onbewust) wilt krijgen.

 Til je energieniveau naar een hoger level.

 Wees zuinig op je licht, je hebt er maar een bepaalde hoeveelheid van, geef het niet zomaar weg en laat je ook niet zomaar aftappen. Dit is je levenskracht, je levensenergie. Je bent zelf verantwoordelijk hiervoor. Het is niet onbeperkt, wees er alleen voor jezelf niet zuinig mee! Maar geef het niet zomaar weg aan anderen, zodat jij je weer uitgeput en leeg voelt.

 Als iemand zo blijft, laat degenen dan ook los uit liefde. Je wilt immers niet dat jij je bewust laat vernietigen keer op keer.

 Blijf trouw aan je zelf en je intuïtie.

 Zoek gelijkgestemden op, mensen die jouw licht niet bedreigend vinden, maar ook volop blijven schijnen.

 Leg je hand op je hart en adem zo vaak als je kan vanuit je hart, plant daar de woorden: Liefde, Heling en Dankbaarheid in.

 Geef op tijd je grenzen aan, jij moet het met jouw lichaam, energie, spirit, gevoelens en gedachten doen in jouw leven, zorg daar goed voor. Blijf zo positief mogelijk en geef nooit, nooit maar dan ook nooit op!

Tamara Beekmans
vrouwenkrachtacademie.nl


 Op zondag 3 april 2022, 20:00 uur door Pamela Kribbe en Gerrit Gielen.

 

Maria Magdalena zal spreken over onze beleving van seksualiteit en over het verbinden van hart en buik.

 

De meesten van ons dragen wonden mee op het gebied van seksualiteit. We hebben (in onze levens op aarde) meegemaakt hoe het is om als ding, als object te worden behandeld, zowel mannen als vrouwen. De ergste vorm van objectivering is misbruik of verkrachting, maar er zijn ook subtielere vormen, zoals opgedrongen rollen die je op basis van louter je man of vrouw zijn moet vervullen, of een schoonheidsideaal dat je doet neerkijken op je lichaam.

Objectivering, ofwel het verbreken van de verbinding tussen jouw individualiteit en je seksualiteit, leidt altijd tot een wond, een pijn die het contact met de ziel vertroebelt. Het verbreekt ook het natuurlijke samengaan van passie en liefde, van buik en hart, in onze seksualiteit. Niet verbonden seksualiteit leidt tot seksuele problemen, variërend van te weinig tot teveel lust, gewelddadige fantasieën of het onvermogen tot overgave aan de seksuele stroom.

 

Het hart tilt de luststroom op naar liefde en intimiteit, de buik maakt de liefde geaard en levendig. Maria Magdalena nodigt ons uit beide te verbinden en met tederheid onze wonden te verzorgen.

 

Je eigen seksualiteit helen

 

 Zondag 3 april 2022 om 20:00 uur

 Beschouwing en inleidende meditatie van Gerrit Gielen 

 Pamela Kribbe channelt Maria Magdalena

 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.