Quarantaine, Trump en dualiteit ♥ Davy Diekstra ♥ Lichtwerkers Nederland

April, 2020

Volgens sommige lichtwerkers ben jij absoluut geen lichtwerker als jij Trump, niet haat. Deze mensen weten niet dat je door negativiteit je DNA indrukt en dit de template wordt van al je cellen die zich miljarden keren per dag delen, met aftakeling als gevolg.

Als wij een blog delen van de website van de Volkskrant over Trump, dan krijgen we heel veel mooie reacties maar natuurlijk ook haat reacties en zelfs bizarre boycot. En dat is ook logisch in een tijd waar het contrast omhoog is gegaan en het lichte, lichter wordt en het duister, donkerder.

Sommigen vinden het belachelijk dat wij het in ons hoofd halen om een stuk over Trump te delen en zouden ons dat het liefst verbieden.

Voor alle duidelijkheid verblijven wij in een open hart en kijken we naar sommige lichtwerkers die hun eerste baby stapjes nemen en in hun NEE fase zijn beland. Het is logisch dat zij het hardste roepen die dat je geen lichtwerker bent, als je Trump respecteert als de wereldleider die hij nu eenmaal is. Maar naar onze bescheiden mening, hebben de leiders van de wereld en wijzelf er veel meer aan, dat we licht naar ze sturen dan dat we afkeurend over hen roddelen.

 

Natuurlijk eren we de dualiteit en hebben wij begrip voor een ieder die de behoefte voelt om een kant te kiezen

 

❥ Maar of je nu boven of onder, links of recht, voor of tegen Trump bent: laten we elkaar ontmoeten op het midden omdat we allemaal dezelfde wens in ons hart dragen. Namelijk meer Liefde, meer Vrede.

Abraham Hicks (gechanneld door Esther Hicks) heeft het over Trump gehad en gebruikt hem als voorbeeld van iemand die weet de vortex geniaal weet te gebruiken. Kryon (gechanneld door Lee Carroll) heeft aangegeven dat we dankbaar mogen zijn voor Trump, die ons zal behoeden voor een totale economische ondergang. Met deze informatie van twee van de grootste channelaars in de wereld - en het doen van ons eigen onderzoek - zijn wij in aanraking gekomen met Trump. Wij kijken en horen al jaren geen media meer en zijn daardoor totaal vrij, om vanuit onze voelende kern onze eigen conclusies te trekken.

 

Zelf zijn wij tot verbluffende ontdekkingen gekomen, hoewel dat geen invloed heeft op ons gedrag namelijk, liefde / licht te zijn naar de wereldleiders, evenals naar de mensen die vervelende dingen roepen.

 

Net zoals het licht van de zon die schijnt op alle slachtoffers en daders, onvoorwaardelijk: dat is voor ons lichtwerk

 

❥ En dat is werken, want het is gemakkelijker om te wijzen en te roepen naar de buitenwereld, dan je te verbinden met je zelf en je eigen onverwerkte schaduwstukken op te lossen.

Het haten van iemand is helaas hetzelfde als gif drinken in de hoop dat de ander ziek wordt en daarvoor hopen wij een hoop mensen te kunnen behoeden met dit blog.

 

❥ Voor ons lijkt Trump de enige die een duidelijke verklaring geeft voor alle quarantaine in de wereld. Namelijk dat het gaat om een door mensen gemaakt biowapen wat zeer mogelijk bewust is ingezet tegen ons als mensheid, de 99 %.

En wat er precies aan de hand is zal aan het licht komen, maar dat hoeft voor ons geen reden te zijn om wereldleiders van Trump tot Rutte te boycotten of lelijk te doen tegen elkaar. Zeker niet op het moment dat het belangrijker is dan ooit om de handen ineen te slaan. 

Wij hopen dat ook jij je lichtwerkersschap gebruikt om - dat wat er is - te verlichten. De nieuwe aarde wordt door ons heen geboren en is geen pizza die je thuis laat bezorgen.

 

Davy Diekstra

www.lichtwerkersnederland.nl

 

Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.