Trump is een eikel ♥ Davy Diekstra ♥ Lichtwerkers Nederland

Volgens sommige lichtwerkers ben jij absoluut geen lichtwerker als jij Trump, niet haat.

Deze mensen weten niet dat je op deze manier je DNA indrukt door negativiteit en dit de template is van al je cellen die zich miljarden keren per dag delen, met aftakeling als gevolg.

Als wij een blog en artikel delen van de site van de Volkskrant over Trump, dan krijgen we heel veel mooie reacties en natuurlijk ook haat reacties en zelfs boycot acties.

En dat is ook logisch, in een tijd waar het contrast omhoog is gegaan en het lichte lichter is en het duister, donkerder is.

Wij delen veel artikelen van veel bloggers en zijn verbaast dat mensen doen alsof wij het stuk zelf hebben geschreven op de site van de Volkskrant. Sommigen vinden het belachelijk dat wij het in ons hoofd halen om een stuk over Trump te delen en zouden ons dat het liefst verbieden.

Voor alle duidelijkheid verblijven wij in een open hart en kijken naar sommige lichtwerkers die hun eerste baby stapjes nemen en in hun NEE fase zijn beland. Natuurlijk roepen die dat je geen lichtwerker bent, als je Trump respecteert als de wereldleider die hij nu eenmaal is.

Maar naar onze mening hebben de leiders van de wereld er veel meer aan, dat we licht naar hun sturen, dan dat we over hun afkeurend roddelen


Natuurlijk eren we de dualiteit en hebben we begrip voor een ieder die de behoefte voelt om een kant te kiezen.

❥ Maar of je nu boven of onder, links of rechts, voor of tegen Trump bent: laten we uitkomen op het midden, omdat we allemaal dezelfde wens in ons hart dragen:

 Méér Liefde & méér Vrede


Abraham Hicks heeft het over Trump gehad en gebruikt hem als voorbeeld, van iemand die weet de vortex geniaal te gebruiken. Kryon heeft aangegeven dat we dankbaar mogen zijn voor Trump, die ons zal behoeden voor een totale economische ondergang.

Met deze informatie van twee van de grootste channelaars in de wereld, zijn wij in aanraking gekomen met Trump. Wij kijken en horen al jaren geen media en zijn daardoor totaal vrij, om vanuit onze voelende kern onze eigen conclusies te trekken.

 

Zelf zijn wij tot verbluffende ontdekkingen gekomen, hoewel dat geen invloed heeft op ons gedrag namelijk, liefde/licht sturen, liefde zijn naar de wereldleiders, evenals naar de mensen die vervelende dingen roepen.

Net zoals het licht van de zon, die schijnt op alle slachtoffers én daders, onvoorwaardelijk ❥ dát is voor ons lichtwerk. 


En dat is werken, want het makkelijker om te wijzen en te roepen naar de buitenwereld, dan je te verbinden met je Zelf, 
 je eigen innerlijke diepte binnen te gaan en transparant te zijn naar je eigen gekwetste kindsdelen.

Natuurlijk ben je vrij om te denken dat je een lichtwerker bent, terwijl je een man/vrouw haat die je nog nooit hebt gesproken. Maar dat is helaas hetzelfde als gif drinken in de hoop dat de ander ziek wordt en daarvoor hopen wij een hoop mensen te kunnen behoeden met dit blog.

 

Voor ons lijkt Trump de enige die een duidelijke verklaring geeft voor alle quarantaine in de wereld, namelijk dat het gaat om een door mensen gemaakt biowapen wat mogelijk bewust is ingezet tegen ons, als mensheid. En wat er precies aan de hand is zullen we snel genoeg weten maar dat hoeft voor ons geen reden te zijn om wereldleiders van Trump tot Rutte te boycotten of lelijk te doen tegen elkaar. Juist op het moment dat het belangrijker is dan ooit om de handen ineen te slaan. 

Deze wereldleiders hebben een bijzondere taak in deze tijd en wij kiezen ervoor om de tijd te nemen ze licht te sturen omdat wij weten dat dát een verschil maakt

 

Een eik die uit de eikel groeit, wordt al heel lang gezien als een heilige boom en wij kiezen ervoor licht te zijn, zodat ook deze eikel uit kan groeien tot een prachtige boom, die ons allen ten goede komt.

Wij hopen dat ook jij je lichtwerkersschap gebruikt om - dat wat er is - te verlichten.

De nieuwe aarde wordt door ons heen geboren en is geen pizza die je thuis laat bezorgen.

Davy Diekstra
www.lichtwerkersnederland.nl


Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbriefLichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy en Denise Diekstra 

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 

Openingstijden:

ma t/m zo 10.00 uur - 20.00 uur 

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland