De grote transformatie van 2022 ♥ Irene Verweij ♥ Lichtwerkers Nederland


Dit nieuwe jaar 2022 gaat een jaar worden, waarin de huidige maatschappij zal gaan afbrokkelen;  zowel op maatschappelijk als persoonlijk vlak. Zowel fysiek, emotioneel, spiritueel als mentaal. 

 

Van voorwaardelijk naar onvoorwaardelijk

 

Het belangrijkste thema is wat mij betreft hierin, dat we langzaam maar zeker naar een wereld zullen gaan van voorwaardelijke naar onvoorwaardelijke liefde.

❥ Alles wat voorwaardelijk was, zal onder vuur komen te liggen.

Mocht je in een relatie zitten waar je op voorwaardelijke wijze de ander liefhebt, zal deze niet langer houdbaar zijn. Een baan die je hebt, vanwege status of inkomen, zal ophouden te bestaan. Ook de liefde voor jezelf gaat van voorwaardelijk naar onvoorwaardelijk. Moest je eerst nog aan allerlei eisen van jezelf voldoen, nu merk je op dat die eisen zachter worden. Ze smelten als het ware. Eerst komen misschien gevoelens van waardeloosheid of ‘niet goed genoeg zijn’ naar boven. Want wie ben je als je ‘niet goed genoeg bent’? Wanneer je deze gevoelens met liefdevolle aandacht ervaart, ga je merken dat ze heel eenvoudig transformeren. Het zijn juist deze gevoelens van ‘niet goed genoeg zijn’, die je brengen naar onvoorwaardelijkheid. Kortom, een prachtig proces!  

 

Het grote Hart gaat zich openen

 

Steeds meer zal, dat wat ik het grote Hart noem, zich openen. Staat jouw menselijk hart misschien wat trillend en bezorgd te kijken naar dit jaar, jouw grote Hart gaat steeds voelbaarder worden.

In dit Hart zit deze onvoorwaardelijke liefde en diep vertrouwen.

Het enige wat je hierin hoeft te doen, is je bewust te worden dat je naast een menselijk hart ook een groot en universeel Hart hebt. Je bent meer dan alleen mens; je bent een universeel goddelijk lichtwezen.

Het is alsof je nooit gezien hebt dat je twee voeten hebt; hinkelend baande je je weg door het leven. Ineens ontdek je dat je een tweede voet hebt. Vol verwondering merk je op dat je kunt lopen. Het leven verandert en wordt veel prettiger nu je beide benen op de grond hebt staan. Je ervaart dat het allemaal zo simpel en eenvoudig is; je hebt alleen over het hoofd gezien dat je een tweede voet hebt!

 

Oud transformeren naar nieuw

 

Als het grote Hart steeds meer aanwezig gaat zijn in jouw leven, is het alsof je naar een andere tijdslijn gaat; je voelt diep vertrouwen ondanks alles wat in de buitenwereld gebeurt. Je zult op het juiste moment weten wat je moet doen. Niet omdat een ander dat zegt, maar omdat je van binnenuit voelt wat er gedaan moet worden.

❥ Je krijgt als het ware innerlijke instructies

Een angstig mens identificeert zich vooral met het menselijke hart, z’n kleine ik en voelt vanuit daar geen vertrouwen. Ontferm je onvoorwaardelijk en liefdevol over jezelf, mocht je dit ervaren. Soms is het een innerlijk kind of een oud stuk van vroeger dat ineens op je stoep staat. Kijk het liefdevol aan, zodat het kan transformeren. 

 

Wakker worden in een nieuwe dimensie

 

2022 nodigt je dus van harte uit om te ontspannen; om diep naar binnen te gaan en in te voelen in die dimensie in jou waar je onvoorwaardelijke liefde voelt en daadwerkelijk bént.

❥ Het is een dimensie waar je allang bent, je hebt het tot nu toe alleen nog niet opgemerkt. Je hoeft hier alleen maar opnieuw in wakker te worden.

Ik wens je een hartverwarmend proces toe!

Met een grote Hartegroet,

Irene Verweij

lightworker-academy.nl


 

Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Snel navigeren: Home » Blogs » Agenda » Evenementen » Webshop » Gratis downloads

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Kesklinna linnaosa, Sakala tn 7-2

10141 Tallinn, Estland


Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2022 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.