Ontsteek je licht ♥ Wendy Gillissen ♥ Lichtwerkers Nederland

We leven in een tijd waarin alles wat verborgen was aan het licht komt. Het is voor velen van ons een uitdagende en zelfs schokkende tijd.

De toenemende restricties en de voortdurende ‘’lockdown’’ kunnen thema’s en oude pijnpunten aanraken, waarbij ook uit ons persoonlijk onbewuste veel oude pijn getriggerd wordt en naar boven komt in het bewustzijn – zowel collectief als individueel – om geheeld en getransformeerd te worden.

Het is voor velen van ons een pittig proces; voor veel ‘’oude zielen’’ ook een tijd waarin de puntjes op de i gezet worden en de laatste stukken van de puzzel op hun plaats kunnen vallen. Waarin we voortgestuwd worden om de laatste oude onbewuste stukken te belichten, zodat we vol in onze kracht en in ons licht kunnen staan.

In de praktijk zie ik bijvoorbeeld dat er veel ervaren oude zielen, buitenaardse- en engelincarnaties getriggerd worden in hun ''oertrauma''

Veel oude zielen hebben ervoor gekozen, in dit leven geboren te worden in een gezin dat nog een keer in geconcentreerde vorm hun oertrauma met de bijbehorende overlevingsstrategieën en thema’s herhaalt, zodat het bewust gemaakt en getransformeerd kan worden. De beperkingen van de lockdown versterken dit proces nog en kunnen oude ervaringen oproepen die te maken hebben met allerlei ervaringen met macht, onmacht, autoriteit(en) en leiderschap.

Maar ook thema’s rondom de zin van het leven, ziekte, dood en verlies kunnen nu in alle heftigheid nog een keer de kop opsteken. En vooral het thema van het leven in de Dualiteit en omgaan met het thema van goed versus kwaad steekt veelvuldig de kop op.

Dit alles is niet makkelijk, maar wel een geweldige kans om grote schoonmaak te houden in het huis van de ziel

 

Door al het duister dat momenteel aan het licht komt, kunnen ook oude of recentere ervaringen met generationeel ritueel misbruik, narcistisch misbruik, psychopathie en allerlei vormen van persoonlijk, sektarisch  of geïnstitutionaliseerd geweld wakker worden en om aandacht roepen. Wanneer we in dit leven psychologisch evenwichtig genoeg zijn om het aan te kunnen kunnen zelfs deze heftige thema’s geheeld en getransformeerd worden.

❥ Wanneer we in staat zijn ons niet te verzetten tegen de gevoelens die dit proces oproept, zoals angst, pijn, onmacht, woede en verdriet maar we ze in ons bewustzijn kunnen toelaten om ze te onderzoeken, kunnen we ze gebruiken als sleutels en aanwijzingen voor het grote helende transformatieproces.  

❥ Daar waar we de gevoelens en ladingen op fysiek, emotioneel, psychologisch en spiritueel kunnen ervaren zonder ons erdoor te laten overspoelen en zonder ons ertegen te verzetten vanuit oordeel, en er het licht van ons bewustzijn bij kunnen brengen, zijn we al op de helft van de reis.

❥ Wanneer we de oude ladingen, verknopingen, pijnpunten en blokkades oplossen, gaan we een steeds grotere stroom oorspronkelijk licht van de ziel en de Bron neerzetten op aarde.

Juist deze instroom van licht zal ervoor zorgen dat her proces van collectieve transformatie wordt versneld - en uiteindelijk vergemakkelijkt


Hoe meer mensen er in hun licht staan, des te makkelijker het wordt voor anderen, zich erdoor te laten inspireren hun eigen licht aan te steken!

© drs. Wendy Gillissen

www.reincarnatietherapie.comBlijf op de hoogte van onze ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Engelse lezing: ‘‘De volgende stap...”

Jeshua vertelde eerder dat we in dit leven een cyclus van levens afmaken. Tegelijkertijd komt er een einde aan een planetaire cyclus, omdat ook de aarde ook naar een andere vibratie verschuift. Waar staan we nu en waar moeten we ons op focussen in deze tijd van transitie?

 

Zondag 20 juni om 20:00 uur door Pamela Kribbe en Gerrit Gielen. Wil je hier bij zijn? Dan kun je je aanmelden via Lightraisers Worldwide.Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland

© Let op, sommige afbeeldingen op onze website zijn beschermd met auteursrecht.