Loop jouw pad in afstemming met je hart ♥ Gerda Duin ♥ Lichtwerkers Nederland


❥ 
Heb je weleens het gevoel dat je niet op het goede pad zit?

❥ Zijn er dagen bij dat je dingen doet die helemaal niet goed voelen, maar waar je toch ja tegen zegt?

❥ Leef je een 'goed' leven maar ontbreekt de echte diepere vreugde?

Misschien is het tijd om eens even stil te staan of je wel het pad aan het bewandelen bent wat echt in het verlengde ligt van het plan van jouw ziel.

En eigenlijk is dat altijd een heel ander pad dan het pad wat jouw ratio je ingeeft.

Wat stuurt jou eigenlijk wanneer je ‘op pad’ bent?

 

❥ Komen je beslissingen altijd uit je hart of maak je beslissingen waarvan je het gevoel hebt dat ze sociaal gewenst zijn? Gericht op 'veiligheid' en comfort en angst wellicht?

❥ Durf je ook 'anders' te zijn door waar 'de massa' links af gaat zelf rechtsaf te gaan? Heb je ook voldoende lef om eens een tijdje alleen op pad te gaan? En kan je hardop toegeven dat het tijd wordt om een ander pad te kiezen? In dankbaarheid voor wat je tot nog toe hebt mogen leren onderweg?

Als je regelmatig merkt dat het je ontbreekt aan levensenergie en het heerlijke gevoel van inspiratie is het misschien raadzaam om eens echt bij jezelf naar binnen te keren hoe dat kan?

Ben je misschien uit angst om 'alleen te staan' meegelopen op het pad wat eigenlijk niet voor jou bedoeld is? Of loop je misschien te hard om iemand anders bij te houden omdat je denkt anders uit de toon te vallen? Of ga je alleen op pad als andere je vergezellen waardoor je mooie kansen en mooie ontmoetingen uitsluit?

 

Een vervullend rijk gevoel in je hart voel je als je daadwerkelijk het pad loopt wat voor jou bestemd is


Dat herken je echt in je lijf en dan met name in je hart. Het is het gevoel wanneer je eigenlijk iedere dag op staat met een blij dankbaar gevoel.

Uiteraard gaat ook dit pad wat zo vervullend is niet zonder pijn en uitdagingen. Dat is een utopie. En nee, het komt mensen die 'succes' hebben ook niet aanwaaien. Succes kun je trouwens lezen wat mij betreft als leven in rijkdom omdat je begrijpt dat de intentie van het leven liefde is en dat dit ver weg staat van een leven opgebouwd in luxe en andere materiele zaken en schijnveiligheid.

Mensen die jij ziet op hun pad die vreugde en bezieling uitstralen, hebben absoluut grote uitdagingen en meestal het diepste verdriet gekend (en soms nog). Alleen ergens hebben deze mensen ingezien en gevoeld dat er maar één iemand verantwoordelijk is voor hun eigen geluk en liefde en dat zijn ze zelf!

Dat ontstaat er een proces van diepe bewustwording en worden er andere gezondere (en meer volwassen) beslissingen genomen.

Dat is zeker geen makkelijk pad maar wel het allermooiste pad. Met vallen en opstaan en met een lach en een traan. Met pijn en met grote overwinningen.

Wat ik je graag gun en wil meegeven is dat het echt de bedoeling is dat jij jouw stem gaat laten horen, dat je JOUW waarheid spreekt en leeft en dat je ervoor gaat kiezen om jouw mooie zielspad te gaan bewandelen.

Hoe dan? Alle antwoorden zitten in jezelf. Je weet het best.

Het begint bij eerlijk in de spiegel te kijken en te constateren of je de vreugde en de twinkel in je ogen ziet


Of je inspiratie en bezieling voelt. En bovenal dat je voelt en weet vanuit een diep innerlijk weten dat je op dit moment op het juiste pad zit. En geloof me, als dat zo is, dan weet je het! Feilloos!

Geloof in je kracht en vertrouw op de immense wijsheid in jezelf! Laat je intuïtie je mee nemen stapje voor stapje zodat je voelt dat je op koers bent. Dit innerlijke kompas brengt je op de mooiste plekken.

Ik wens je een prachtig pad met hele mooie uitzichten en met hele mooie plekjes om lekker uit te rusten en te genieten van al het moois wat jij aan het neerzetten bent in jouw leven.

Fijne dag!

Gerda Duin
www.gerda-duin.nlBlijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.