Je hebt verlichting nodig van je eigen slordige gedachten ♥ Abraham Hicks ♥ Lichtwerkers Nederland

 

Esther Hicks channelt Abraham Hicks

 

 

En we beginnen met....

 

... te zeggen dat je meer bent dan wat je denkt te zijn in dit lichaam.

Er is nog een ander deel van jou dat niet-fysiek gefocust blijft terwijl je hier gefocust bent. Sommigen noemen dat je ziel. Wij noemen het graag je innerlijk wezen of je bron.

Er is dus een niet-fysiek deel van jou waaruit je gekomen bent, die niet-fysiek gefocust blijft en zich altijd bewust is van jou, ALTIJD bewust is van jou, geen moment niet bewust is van jou – altijd bewust is van jou en altijd naar jou en je leven kijkt en naar alles wat je bent en wat je wilt en dit doet zonder weerstand, wat zeggen wil zonder oordelen, zonder verwijten, zonder zorgen, altijd wetende dat je een machtig creator bent en dat je gezegend bent en waardig, altijd verwachtend dat je voorwaarts gaat in de nooit eindigende evolutie waar jij om draait.

 

Begrijp je dit?


Je kwam in dit fysieke lichaam en samen met anderen wakker je de dingen aan en van daaruit ontstaan dingen die je wilt.... en die verlangens stralen van je af of je het nu onder woorden brengt of niet.

In feite is het onder woorden brengen ervan meestal zo dat je jezelf in de weg begint te lopen, want je zegt woorden die je niet meent.

En telkens als je zegt dat je gelukkig bent terwijl je dat niet bent, wakker je het niet-zijn aan.

Telkens als je zegt dat je welvarend bent terwijl je je niet zo voelt, wakker je het niet-welvarend-zijn aan….. want je kunt je gewoon niet op een onderwerp focussen zonder je echte gevoel daarover te activeren.

 

Dus we zijn echt, echt van plan om je te helpen minder verbaal te worden en gevoeliger te zijn voor je emoties


Minder praten, veel minder praten, veel veel véél minder praten [lol] en uitreiken naar die stille plek waar je natuurlijke hulpbronnen je helpen om je vibratie te laten stijgen tot de perfecte frequentie van wat je graag wilt. Met andere woorden, wat je werkelijk wilt doen is je eigen weerstand-loze gedachten vinden.

❥ Ik wil geld, maar ik heb niet genoeg geld, dat is een gedachte die vol weerstand zit.


❥ Ik wil een relatie maar alle goede zijn al bezet, is echt een gedachte vol met weerstand.


❥ Ik wil mijn relatie verbeteren maar mijn partner is een stommerik, is echt een gedachte vol weerstand.

 

En vaak kom je dan met “Maar het is waar”


En wij zeggen, ‘waar’ wil zeggen: Jouw perceptie van de realiteit.

Dat is ook wat de verbetering tegenhoudt die je zoekt.... vastbesloten zijn om juist en nauwkeurig en waarheidsgetrouw te zijn over de hachelijke situatie of het gemis wat je voelt.... dat is wat je tegenhoudt om van moment tot moment en van plezier naar plezier verder te gaan naar de meer bevredigende plek met meer vervulling van je intenties.

 Je kunt gewoon niet focussen op hoe-het-is zonder dat dát de dominante vibratie is die je dan aanbiedt.

En dit is wat we je echt willen laten weten: Als je om meer geld vraagt dan richt je Innerlijk Wezen zich zónder weerstand op het geld waarom je vraagt.

En dit is waar de Wet van Aantrekking belangrijk wordt want de Wet van Aantrekking – wat gewoon betekent dat datgene waar jij op gefocust bent toeneemt….– dat het gelijke aangetrokken wordt is de definitie van deze wet, deze Wet van Aantrekking.

Dus als je innerlijk wezen gefocust is op jouw welvaart en niets minder, dus zonder weerstand…. ohhh, de power van die aantrekking is onbeschrijfelijk; onbeschrijfelijk en een miljoen keer krachtiger dan een gedachte die weerstand bevat.

Dus hier is je innerlijk wezen dat voor jou pleit tot het hele Universum en voor jou dit nieuwe stuk oproept wat jij zojuist hebt aangegeven samen met andere dingen die je daar al hebt ingebracht…. Er zijn heel wat ingrediënten die je daar hebt ingegooid, in deze vibrationele realiteit. Wij noemen dat de VORTEX omdat we willen dat jullie de echtheid ervan accepteren.

 Je innerlijk wezen is erop gefocust. En omdat de gedachten van je innerlijk wezen van nature zonder weerstand zijn en gefocust is op jou en wat je wilt en alle coöperatieve componenten verzameld worden in deze realiteit, is de echtheid van deze realiteit grandioos.

 

De vraag is: wat doe jij, lief mens, in relatie daarmee?

 

Klaag je nog steeds over waar de dingen zijn? Dat is alsof je op reis gaat en zodra je op pad bent begint te klagen dat je er nog niet bent. De hele weg, duizend kilometer lang, de hele weg klaag je dat je er nog niet bent. [lol]

 Nou, dat is wat velen van jullie doen over je leven – over het geld, over de geliefden, over dit en dat.

Dus als je daar staat, de jij die je ziet als jezelf (en je bent veel meer dan je denkt te zijn); als je op dit deel van jezelf gefocust bent met je persoonlijkheid en je geest; als je gefocust bent op iets anders dan waar je om gevraagd hebt, dan ben je in weerstand tegen dit alles.

 

Als het nou maar een klein dingetje was en je het een beetje niet leuk vond en je het een beetje anders wilde, dan zou je de hele dag kunnen klagen en het niet eens voelen.

 Maar dat is echter niet wat er aan de hand is, want je WILT het en als je het WILT en ertegenin gefocust bent dan heb je weerstand tegen wat je zo graag wilt en dat voelt verschrikkelijk. En dan heb je therapie nodig en medicijnen en een lobotomie. [lol]

Je hebt verlichting nodig van je eigen slordige gedachten

 

Je hoeft geen slordige denker te zijn, je bent het gewoon gewend.

Het is gewoon gemakkelijker omdat de meesten hun vibratie aanbieden – wat hun aantrekkingspunt is - als reactie op wat ze waarnemen.

Dus als je mooie dingen ziet dan gaat je aantrekkingspunt daar meestal over en als je tv kijkt dan krijg je daar meestal niet zoveel van.

 

Dus we willen je ten eerste helpen om je denkpatronen te herkennen, dat is wat je overtuigingen zijn


Je overtuigingen zijn gewoon gedachten die je blijft denken en het zijn gewoonlijk automatische reacties op de dingen die je meemaakt.

Er gebeurt iets dat eerder gebeurd is, misschien niet eens bij jezelf, misschien zag je zoiets dergelijks ergens anders, of hoorde je vrienden erover klagen, of misschien dat het steeds bij je moeder gebeurde en het gewoon bij jou dwarszit omdat je steeds weer naar haar luisterde.

Maar het maakt niet uit waarom je gedachten met weerstand vasthoudt in je frequentie, het maakt niet uit dat je overtuigingen vol weerstand zitten, het maakt alleen uit dat het er is.

Het maakt niet uit waarom, het maakt alleen uit dat het er is omdat die gedachten je tegenhouden om in lijn te komen.

Je gedachten met weerstand houden je tegen om een coöperatieve component te zijn met je eigen verlangens, hoe vind je die?


Het hele Universum – jouw innerlijk wezen, de Wet van Aantrekking, Al Dat Is – is bezig voor jou, en wat doe jij? Klagen dat het er nog niet is.

❥ Dat voelt nu wel een beetje onnozel, nietwaar?

Dus als wij je kunnen helpen te realiseren dat je altijd op weg bent naar meer, dan hou je misschien wel op met klagen over dat je er “nog niet bent” op deze reis. Misschien zul je het leuk vinden om er te komen bij dit en dit en dat, misschien heb je zelfs plezier onderweg.

 

Plezier onderweg, dat is wat we je echt toewensen, plezier onderweg

 

Je zegt wel “De vreugde zit in de reis”, maar wat je eigenlijk bedoelt is “Ik zal deze vervelende reis verdragen op weg naar wat ik echt wil. En ik doe net alsof ik het leuk vind, ook al is dat niet zo.”

En we zeggen, je kunt de Wet van Aantrekking niet voor de gek houden, de Wet van Aantrekking reageert precies op hoe je je voelt, want hoe je je voelt is een reactie op je mix aan vibraties. Is dat niet goed om te weten?

 En je kunt veel meer aan die mix doen dan je denkt dat je kunt. Het is niet moeilijk, je moet alleen begrijpen hoe dit werkt.

En weet je wat? Nu weet je dat, nu heb je een duidelijk beeld van hoe dit allemaal werkt. Dus als wij in je fysieke schoenen zouden staan dan zouden we dingen doen om het wat soepeler te laten verlopen en om de reis leuker te maken.

 

Abraham Hicks

www.abraham-hicks.com

Speciale dank voor de vertaling:

❥ Annelie van Eijk
www.mijnspirituelenatuur.nl


 


Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

.

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.