Special over de situatie op de Zon met de aanstaande poolshift ♥ Manuela van der Knaap ♥ Lichtwerkers Nederland


De Zon is begonnen aan een poolshift, die iedere 11 jaar plaatsvindt. Lees in dit artikel wat wij daar van kunnen merken. Maar er is meer aan de hand, ook een groter event is bezig zich te ontvouwen. En wat heeft dit te maken met de klimaatveranderingen? Lees in dit artikel de wetenschappelijke informatie met uitleg in verschillende korte video’s. Ook geeft dit artikel inzicht in de grotere spirituele kijk op deze veranderingen. 

 

Start poolshift op de Zon

 

Volgens specialisten van NASA en ook (de luis in de pels van NASA) Ben van SuspiscousObservers, is de poolshift van de Zon begonnen. (Dus vriend en vijand zijn het eens.)

Ik had al gezien dat de Heliospheric Currentsheet (HCC) die ik al jaren dagelijks volg wel erg grillig was geworden. Deze heeft normaal een cyclus waarin de aarde magnetisch in verbinding staat met de Zon, met 3 weken zuidpool en 1 week noordpool van de Zon. En deze cyclus is al een paar weken verstoord. Ik zal zo uitleggen wat deze Currentsheet is.

 

Vreemde situaties rond de elektronen

 

Ook werd dit zichtbaar in de elektronen die in de ionensfeer van de aarde verblijven, die zonder de normale aanleiding van zonnestormen toch elektronencrashes lieten zien en andere vreemde veranderingen. Dit is ook een signaal van verstoring van normale cycli.

 

Er is meer aan de hand

 

In eerste instantie had ik aangenomen dat dit verbonden was met de Galactische Currentsheet. Dit is een elektromagnetische spiraal die vanuit het Galactisch centrum spiraalt en nu al veel veranderingen geeft bij de buiten planeten van ons zonnestelsel. Ik heb hier in verschillende YouTube video’s al het nodige over verteld (zie mijn YouTube kanaal) en dit gaat veel veranderingen geven in het hele zonnestelsel en ook zeer waarschijnlijk een nova activeren van de Zon. De verwachting is dat dit tussen 2030 en 2040 zal gaan gebeuren. Maar er kan ook een andere trigger zijn die dit in gang zet, zoals de poolshift van de Zon die nu gaat beginnen. Het is wel duidelijk dat op alle buiten planeten het elektromagnetische situatie ernstig is veranderd en nu begonnen is bij de Zon.

 

Kijk de video hieronder met uitleg over de veranderingen in ons zonnestelsel door de Galactische Currentsheet. Dit is een video van SuspiciousObservers die ons laat zien wat er in ons zonnestelsel aan de hand is met de buitenplaneten en nu ook met de Zon.

 

Klimaatveranderingen?

 

Gezien de grote veranderingen op de buitenplaneten van ons zonnestelsel, hun hele atmosfeer (bij Pluto volledig ingestort), zeer grote temperatuur verschillen (Venus), verandering in stormen en zo nog meer, wordt wel duidelijk dat de grotere spiraal van de Galactic Current Sheet effect heeft op het klimaat van de planeten. Dus dit is op zijn minst ook op aarde bezig. Ook weten we dat Space weather zijn effect heeft op ons klimaat op aarde. Dus de instabiele situatie op de Zon die de komende tijd gaat toenemen, zal ook hierin een weerslag hebben op het klimaat op aarde. Dus we kunnen ons gerust afvragen of dit niet de werkelijke reden is van de veranderingen in ons klimaat.

 

Deze poolshift van de Zon

 

De Zon maakt ongeveer iedere 11 jaar een magnetische poolshift. In deze periode, die een paar maanden tot een paar jaar kan duren, is de Zon erg instabiel en kunnen er hele rustige tot heftige periode met zeer grote zonnevlammen, zonnestormen, elektronenstormen en protonenstormen zijn. Iedere poolshift is anders en het is moeilijk te voorspellen hoe deze poolshift zal verlopen. Een poolshift op de Zon gebeurd altijd wanneer de Zon rond haar zonnemaximum is. Dat zonnemaximum stond eigenlijk gepland voor 2025, maar we zijn van een zonneminimum in 2019/2020 naar een zonnemaximum geschoten, veel sneller dan normaal (zie afbeelding hieronder). 


Dit is volgens mij ook een signaal dat we uit verbinding zijn met ‘normaal’ en dat er dus bijzondere dingen gebeuren, ook met de Zon, net zoals op de andere buitenplaneten van ons zonnestelsel.

Afbeelding: Dit is de zonnevlam activiteit die een cyclus van de Zon laat zien. We zijn nu in cyclus 25. De blauwe lijn zijn de zonnevlammen die de Zon heeft gemaakt. De rode lijn is de normaal te verwachtte cyclus.Kijk de video hieronder, waarin uitgelegd wordt aan de hand van de vorige poolshift van de Zon wat dit voor een event is. Dit is de uitleg over de magnetische poolshift van de Zon iedere 11 jaar.

 

Poolshift op de Zon is begonnen, wat betekent dit voor ons?

 

De situatie op de afbeelding hieronder laat zien dat de Zon een noord- en zuidpool heeft rond het zonneminimum (in 2020). Dit zijn gaten in de corona van de Zon, waar zonnewind uit stroomt. 

 

De laatste informatie is dat de negatief geladen zuidpool van de Zon al zo goed al verdwenen is op de Zon (Oktober 2023) en dat is echt een signaal dat de shift van de polen begint.

 

Dit betekent dus voor ons dat nu de poolshift op de Zon begonnen is en de situatie op de Zon onvoorspelbaar en grillig kan worden. Maar ook dat kan heel erg meevallen.


Afbeelding: Afbeelding van activiteit op de Zon van 16 december 2020. Je kan zien dat de Zon polen heeft rond het zonneminimum. Dit zijn gaten in de corona van de Zon, waar zonnewind uit stroomt. Dit zijn de witte omlijnde vakken op de boven- en onderkant van de Zon (noord- en zuidpool van de Zon.)


 

Onzekere factoren

 

Dat het zonnemaximum van de zonnevlammen nu al actief is en ook nog eens veel met meer en hogere zonnevlammen dan hoe het zou horen te zijn, geeft aan dat er een ongewone situatie bezig is. We krijgen de komende maanden tot misschien wel heel 2024 te maken met onvoorspelbaarheid van de Zon. (Te volgen op mijn dagelijkse elektromagnetische updates) Misschien nog wel langer.

En er is nog de grotere currentsheet vanuit het centrum van de Galacy die complete klimaat- en atmosfeer veranderingen te weeg heeft gebracht op de buitenplaneten van ons zonnestelsel (en op aarde?). Deze Galactische currentsheet komt er ook aan en met een instabiele Zon kan dit een zonne NOVA triggeren. Dan trekt de Zon ongeveer 3 dagen zijn licht naar binnen en wordt het donkerder in het zonnestelsel. Daarna lost de Zon dan de mantel en dat is een vergelijkbaar met of nog heftiger dan het Carrington-event. Dit is een megablast van de Zon, die vooral onze apparaten en alles wat elektrisch is kapot kan maken. Vervolgens kan dit op aarde weer een magnetische poolshift veroorzaken. Het is niet te voorspellen hoe dit zal gaan.

 

Spirituele overwegingen

 

❥ Deze veranderingen op de Zon lopen synchroon met een grotere veranderingen rondom tijdperken en evolutie van ons bewustzijn.

Ik wil allereerst delen wat ik van binnenuit te zien en te horen krijg vanuit mijn innerlijke leiding. En dat is dat het anders zal gaan dan verwacht. Geen totale vernietiging, maar een grote Goddelijke interventie die zal maken dat wat ons onderdrukt zal stoppen. In de tijd van Atlantis was er een Leeuwtijdperk, nu sinds januari 2023 zijn we het Watermantijdperk in gegaan (januari 2023 Pluto eerste beweging Waterman in).

In de tijd van Atlantis was er zeer waarschijnlijk ook een poolshift, toen het continent Atlantis in het water verdween (andere continenten gingen toen niet ten onder) en het bewustzijn maakte toen een grote val en kwam vast te zitten in de dualiteit van de Matrix om daar individueel bewustzijn te ontwikkelen.

❥ Meestal zijn er tijdens grote verschuivingen van het bewustzijn ook poolshiften.

We gaan nu in het Watermantijdperk de Matrix weer uit. Maar een poolshift met grote vernietiging past niet bij het nieuwe bewustzijn van vrijheid. Wel het opbouwen van een nieuwe wereld. De controle via technologie zal dan stoppen en er kan iets nieuws ontstaan. Ik krijg vanuit mijn innerlijke leiding steeds te horen/weten/voelen, dat het echt helemaal goed komt, dat precies dat gaat gebeuren wat nodig is.

 

Wat kan je zelf doen?

 

Omdat de grote zonnevlammen veel en soms heftige effecten hebben op ons zenuwstelsel en blokkades, is het wel fijn wanneer je deze grote blast(s) van licht wel zou kunnen opvangen. In mijn elektromagnetische updates kan je dagelijks lezen over de mogelijke symptomen die je kan ervaren van verstoringen van de Zon door zonnestormen, hoge zonnevlammen enzovoort. Daarom is het geen overbodige luxe om je blokkades op te ruimen, zodat je deze shift ook kan verwerken. Over de innerlijke processen en het oplossen van blokkades kan je iedere 14 dagen in mijn artikelen lezen. Ter ondersteuning geef ik online meditaties waar ik je naar binnen begeleid in verbinding met je Goddelijke Zelf.

 

Laat angst je niet overrompelen, maar open je voor alles wat je al in je draagt, zodat je kan verwerken wat er allemaal op ons af komt. 

 

Heb het goed…💞

 

© Manuela van der Knaap
www.inzichten.comBlijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

.

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.