Jij runt de show ♥ Abraham Hicks ♥ Lichtwerkers Nederland

 

Esther Hicks channelt Abraham Hicks

 

 

 Dit is een hele behulpzame oefening:

Als jij iets van een ander krijgt wat je niet wilt, zeg dan, “Wacht eens even, het is niet dat ze mij iets opdringen, het is dat ik erom vraag.

Oké, ik zal eens eerlijk zijn met mezelf….

Wat is er gaande in mijn vibratie?”

 

Esther vond gisteren en eergisteren iets in haar vibratie wat ze haar hele leven ontkent heeft. En het dook op in een uitwisseling met iemand waar ze van houdt. En opeens was het daar voor haar om te zien. Daar was het dan, iets waarvan ze niet geloofde dat het er was; een oude gedachte die ze lang geleden wel eens dacht en er nog steeds bleek te zijn.

En omdat het er nog is, zal de ander vaak niet eens bewust handelen – de Wet van Aantrekking heeft hen in de greep, want JIJ RUNT GEHEEL DE SHOW MET JE VIBRATIE.

Wat je dus tegen ieder van hen wilt zeggen is “Ik ben zo blij je te ontmoeten, je gaat je precies zo gedragen zoals ik je gecreëerd heb te doen.” [lol]

En ze zullen zeggen “Wacht eens even, heb ik geen vrije wil?”

Gast: Niet in mijn wereld. [lol]

Abraham: Natuurlijk hebben ze een vrije wil, maar de meeste mensen hebben zeer rommelige vibraties. Dus als je maar wat aanrommelt met je vibratie, dan begin je dingen te krijgen die je niet wilt, en dan ga je vervolgens op zoek naar iemand anders.

Maar als het iets is wat nog steeds actief is in je vibratie, dan zul je het overal tegenkomen.

--

 Je hebt gewoon geen keus: Als je bewust je eigen leven wilt creëren dan moet je ook erkennen wat je vibrationeel doet, wat zeggen wil: Wat je doet met je gedachten waardoor je het ongewenste aantrekt.

Dat is alles, het is niet moeilijk. Het is makkelijk. 

En die gezegende mensen blijven gewoon opduiken om dat aan jou te laten zien: “Hier is een demonstratie van iets wat er vibrationeel gaande is in jou,” is wat ieder van hen tegen je zou kunnen zeggen als ze zouden weten hoe het werkt.

Oké, en hier is waar het goed wordt.... Stel dat je ingetuned en afgestemd bent; je voelt je meestal goed en je mediteert iedere dag, en je bent in lijn, en wat er in je Vortex zit wordt makkelijk ontvangen door jou, en je volgt je ingevingen, en je voelt je meestal heel erg goed, en je rust goed uit en je volgt je geluk en je maakt lijstjes van positieve aspecten en je voelt je gewoon heel erg goed. 

 

Dat is wat je uitzendt en dat is dus ook wie je aantrekt. Dat is gewoon wie je aantrekt.

 

Maar je bent ook een expanderend wezen en je zult nooit zonder wat 'gaten' zijn. Er zal dus altijd iets te wensen blijven voor jou en waar je naartoe geroepen zult worden, soms via hen.

Begin dus met het idee dat je ingetuned bent en de meeste van hen dus ook. Dat voelt best wel goed.

 Begin nu met het idee dat je niet zo ingetuned bent en de meeste van hen zijn dat dus ook niet. Maar in alle gevallen zit JIJ in de bestuurdersstoel. In alle gevallen ben JIJ degene die het gedrag, de woorden of wat dan ook aantrekt en waar jij een emotionele reactie op hebt waar je hen de schuld van geeft.

We weten dat we steeds in herhalingen vallen maar we willen dat je hier weggaat met het weten dat alles wat naar je komt door jou uitgenodigd is.

Je creëert misschien per ongeluk, dat was wat Esther deed. Ze bood een vibratie aan die ze niet wilde toegeven, totdat ze het bewijs ervan zag in het licht van een nieuw begrip namelijk…. dat er geen opdringing bestaat, alleen AANTREKKING…. en ze moest voor eens en altijd toegeven, “Ik doe dit mezelf aan en gebruik jou als coöperatieve pion om het aan mij te geven.” 

 

Dat is vrijheid, mensen. Dat is vrijheid.

 

Abraham Hicks

www.abraham-hicks.com

Speciale dank voor de vertaling:

❥ Annelie van Eijk
www.mijnspirituelenatuur.nlBlijf op de hoogte van onze ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

.

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.