De 6 hoekstenen van de onderdrukking en de nieuwe wereld ♥ Mark Kremers ♥ Lichtwerkers Nederland

Als iemand die al vanaf 2005 de duistere kant van de wereld onderzocht, de onderdrukking zag, kan ik vandaag zeggen dat we echt in een hele mooie periode zijn aangebroken.

Eindelijk worden de 6 hoekstenen van de onderdrukking ten val gebracht. De wereld staat massaal op en alles staat in het licht. De media, de farmacie, de politiek, het financiële systeem, de voedingsindustrie, de energie/olie industrie, allemaal zitten ze nu in een spagaat, het volk staat immers op.

De media: het fake-news, de des-informatie, dagelijks word het door velen gezien, en heel veel mensen zien dat het gestuurd is, gescript, gecontroleerd.. Wereldwijd!

De farmacie. Hoe kan het toch zijn dat een virus ons in de ban houd, dat er perse een vaccin moet komen, maar dat elk land zijn eigen vaccin wilt ontwikkelen? Het is toch een pandemie? Dan ga je toch samen daarin? Nee, de farmaceutische industrie heeft controle in elk land, dus overal een eigen vaccin is meer geld voor hen. Het komt nu allemaal aan het licht.

De politiek. Luisteren ze naar ons? Ja, ze moeten wel, maar houden hun rug recht. Ze willen niet aan gezichtsverlies lijden, dus komen ze toch met rare maatregelen, de lobby regeert, het poppetje speelt.

Het financiële systeem. Do i need to say more? Hoeveel crypto currency is er wel niet gekomen de laatste jaren, alternatieve geldstromen. Hoeveel banken zijn er ondertussen in de afgelopen jaren wel niet naar de afgrond gegaan. Heb je spaargeld? Dan mag je betalen. Ook dat komt aan het licht. De schuldenlast van de mens is enorm, uit financiële onderdrukking.

De voedingsindustrie. Hand in hand met big Pharma. Hoe zieker de mens, hoe meer geld. Weet wat je eet. Maar wij horen in de media dat het lekker is om een vette burger te eten. Maar vertellen ze ook wat goed is voor onze immuunsystemen. Vertellen ze dat het goed is om plantaardig te eten en de lieve dieren zoveel mogelijk met rust te laten? Dat levert toch geen geld op?

De olie industrie, de energie industrie… Het is wel gebleken dat ook elektrisch rijden niet heel gezond is. Geen uitstoot, maar het produceren erg giftig. Of de olie winning zelf? Hoe belastend is dat alleen al, laat staan de uitstoot van de verbrande gassen van een auto.. Wederom, ze verdienen eraan.

❥ Ja we zijn het zat, en dit komt nu allemaal aan het licht. Maar is dat erg? 

Nee :-)

 

Dit is voorspeld dat dit zou komen. Dit is waar vele mensen voor gestreden hebben om dit aan het licht te brengen.

Weet je waarom?

 

Om de nieuwe wereld eindelijk te laten starten

 

Een wereld waarin we in liefde met elkaar omgaan. Een wereld waarin we zorg dragen voor elkaar door te vragen wat iemand nodig heeft. Een wereld waarin we in schoonheid kunnen vertoeven zonder afhankelijk te zijn van monetaire zaken, van een pilletje of spuitje, een wereld waarin we de schoonheid van moeder natuur volledig kunnen aanvaarden. Een wereld waarin we samen zijn!

Een wereld waarin onze kinderen in liefde en geluk kunnen leven zonder onderdrukking.

Ik kies voor die wereld! En jij hopelijk ook. Maar wel vanuit liefde en licht! Liefde voor alles.

❥  Liefde voor hen die het niet zagen en verkeerde beslissingen namen voor deze aarde. Liefde voor hen die niet wisten wat ze deden.

Liefde voor alles!

Liefde en licht

Welkom bij de opbouw van de nieuwe wereld. Doe je mee?

Mark Kremers


 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Kesklinna linnaosa, Sakala tn 7-2

10141 Tallinn, Estland


Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.