De 6 hoekstenen van de onderdrukking en de nieuwe wereld ♥ Mark Kremers ♥ Lichtwerkers Nederland

Als iemand die al vanaf 2005 de duistere kant van de wereld onderzocht, de onderdrukking zag, kan ik vandaag zeggen dat we echt in een hele mooie periode zijn aangebroken.

Eindelijk worden de 6 hoekstenen van de onderdrukking ten val gebracht. De wereld staat massaal op en alles staat in het licht. De media, de farmacie, de politiek, het financiële systeem, de voedingsindustrie, de energie/olie industrie, allemaal zitten ze nu in een spagaat, het volk staat immers op.

De media: het fake-news, de des-informatie, dagelijks word het door velen gezien, en heel veel mensen zien dat het gestuurd is, gescript, gecontroleerd.. Wereldwijd!

De farmacie. Hoe kan het toch zijn dat een virus ons in de ban houd, dat er perse een vaccin moet komen, maar dat elk land zijn eigen vaccin wilt ontwikkelen? Het is toch een pandemie? Dan ga je toch samen daarin? Nee, de farmaceutische industrie heeft controle in elk land, dus overal een eigen vaccin is meer geld voor hen. Het komt nu allemaal aan het licht.

De politiek. Luisteren ze naar ons? Ja, ze moeten wel, maar houden hun rug recht. Ze willen niet aan gezichtsverlies lijden, dus komen ze toch met rare maatregelen, de lobby regeert, het poppetje speelt.

Het financiële systeem. Do i need to say more? Hoeveel crypto currency is er wel niet gekomen de laatste jaren, alternatieve geldstromen. Hoeveel banken zijn er ondertussen in de afgelopen jaren wel niet naar de afgrond gegaan. Heb je spaargeld? Dan mag je betalen. Ook dat komt aan het licht. De schuldenlast van de mens is enorm, uit financiële onderdrukking.

De voedingsindustrie. Hand in hand met big Pharma. Hoe zieker de mens, hoe meer geld. Weet wat je eet. Maar wij horen in de media dat het lekker is om een vette burger te eten. Maar vertellen ze ook wat goed is voor onze immuunsystemen. Vertellen ze dat het goed is om plantaardig te eten en de lieve dieren zoveel mogelijk met rust te laten? Dat levert toch geen geld op?

De olie industrie, de energie industrie… Het is wel gebleken dat ook elektrisch rijden niet heel gezond is. Geen uitstoot, maar het produceren erg giftig. Of de olie winning zelf? Hoe belastend is dat alleen al, laat staan de uitstoot van de verbrande gassen van een auto.. Wederom, ze verdienen eraan.

❥ Ja we zijn het zat, en dit komt nu allemaal aan het licht. Maar is dat erg? 

Nee :-)

 

Dit is voorspeld dat dit zou komen. Dit is waar vele mensen voor gestreden hebben om dit aan het licht te brengen.

Weet je waarom?

 

Om de nieuwe wereld eindelijk te laten starten

 

Een wereld waarin we in liefde met elkaar omgaan. Een wereld waarin we zorg dragen voor elkaar door te vragen wat iemand nodig heeft. Een wereld waarin we in schoonheid kunnen vertoeven zonder afhankelijk te zijn van monetaire zaken, van een pilletje of spuitje, een wereld waarin we de schoonheid van moeder natuur volledig kunnen aanvaarden. Een wereld waarin we samen zijn!

Een wereld waarin onze kinderen in liefde en geluk kunnen leven zonder onderdrukking.

Ik kies voor die wereld! En jij hopelijk ook. Maar wel vanuit liefde en licht! Liefde voor alles.

❥  Liefde voor hen die het niet zagen en verkeerde beslissingen namen voor deze aarde. Liefde voor hen die niet wisten wat ze deden.

Liefde voor alles!

Liefde en licht

Welkom bij de opbouw van de nieuwe wereld. Doe je mee?

Mark Kremers


Actuele boodschappen voor Lichtwerkers door Pamela Kribbe en Gerrit Gielen

❥  Iedere eerste zondag van de maand exclusief bij Lichtwerkers Nederland


De volgende energetische bijeenkomst is op zondag 5 juli om 20:00 uur. Pamela channelt Jeshua over ''Jezelf aarden buiten het massabewustzijn'' en Maria Magdalena over ''Relaties in de nieuwe tijd''. Elke keer wordt de door Pamela Kribbe gechannelde boodschap aangevuld door een meditatie van Gerrit, die aansluit bij de informatie op dat moment.

Actuele boodschap juli 2020

 

❥ Jeshua: Jezelf aarden buiten het massabewustzijn

 

Wie of wat ben jij los van het collectieve bewustzijn dat nog wordt gedicteerd door angst en aanpassingsdwang? Wie ben jij los van ‘de massa’? Veel mensen vragen zich af wat hun zieledoel is. In de boodschap van deze maand zal Jeshua erop wijzen dat één van de voornaamste stappen in het herkennen van je zieledoel bestaat uit het loslaten van het angstgebaseerde, collectieve bewustzijn om je heen.

Je wordt geroepen door je ziel, maar de stem van de ziel kan je niet horen als je denken en je emoties in beslag worden genomen door angsten en van buiten opgelegde oordelen.

 

In de eerste online boodschap van Jeshua (april 2020) vergeleek hij het massabewustzijn met een ommuurde stad vol drukte en lawaai. Deze overgangstijd nodigt ons uit, en dwingt ons ten dele ook, buiten de stadsmuren te treden, nieuwe paden te betreden en op het onontgonnen terrein buiten de stad nieuwe wortels slaan: jezelf te aarden buiten het massabewustzijn.

 

Hoe doe je dat, hoe leer je de oorspronkelijke stem van je ziel te verstaan en in vertrouwen te zoeken naar jouw unieke plek ‘buiten de stad’, los van de druk en de verwachtingen van het oude collectieve bewustzijn? Hoe manifesteer je jezelf op een aardse manier terwijl je buiten de gebaande paden treedt?

 

❥ Maria Magdalena: Relaties in de Nieuwe Tijd

 

Relaties in de oude tijd werden sterk gedefinieerd door de verschillende rollen die mannen en vrouwen vervulden in het gezin. Kostwinner-verzorgster, vader-moeder: samen vormden ze één geheel. In het traditionele romantische beeld vormen man en vrouw ook op emotioneel vlak twee aanvullende helften: hij krachtig en onvermurwbaar, zij gevoelig en zacht: samen compleet.

 

Het idee van aanvullende wederhelften is zeer invloedrijk en diep in onze psyche verankerd. Maria Magdalena zal in deze channeling ingaan op de werkelijke betekenis van liefdesrelaties: ze dienen niet om ons heel of compleet te maken, maar juist om onze zelfkennis en autonomie te vergroten zodat we meer gaan leven vanuit onze eigenheid, onze eigen ziel.

 

Relaties zijn zielsontmoetingen, en kunnen nooit innerlijke gaten in ons bewustzijn opvullen. Sterker nog, ze leggen die juist bloot: relaties triggeren oude pijn en dwingen je die aan te kijken en soms te herbeleven. Het succes van een relatie ligt spiritueel gezien in de verdieping die het je brengt, niet in het zolang mogelijk volhouden van de beginextase van verliefdheid en vervoering. Verdieping geeft meer begrip en compassie voor jezelf en de ander, en het is die voedingsboden die echt liefde mogelijk maakt: geen romantische versmelting van wederhelften maar een hartsverbinding die het unieke in de ander eert. Maria Magdalena zal spreken over de liefde van ziel tot ziel en hoe relaties in de Nieuwe Tijd daar vorm door krijgen.

 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Lichtactivatie Verbinden met liefdesvelden

 Vrijdag 10 juli 20:00 uur ❥ Lea van der Eem

Lichtactivatie Leeuwenpoort

 Zaterdag 08 - 08 om 20:00 uur ❥ Lea van der Eem

 www.gaia.com ❥ Klaar voor een volgende stap?Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy en Denise Diekstra 

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 

Openingstijden:

ma t/m zo 10.00 uur - 20.00 uur 

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland