Denise Diekstra

Dat er consequenties zijn van het wel of niet in je vortex zijn is duidelijk. Op de aarde kun je beiden kanten van de medaille ervaren, zowel het donker, als het licht. Als je dit van de collectieve kant bekijkt, is het logisch dat het merendeel van de mens niet aanwezig is in hun vortex en daarmee de verbinding met hun ziel niet kunnen ervaren. Want in uitlijning met de ziel kan er bijvoorbeeld niet worden meegedaan aan het voeren van een oorlog of andere wreedheden tegen mensen en dieren. Dit...

Zoveel lieve woorden wil ik graag tegen je zeggen, maar hoe kan ik vervangen voor iets wat niet is uit te leggen.. Zoveel lieve woorden, ze vallen in het niet, bij gevoelens van pijn en bij gevoelens van diep verdriet. Er zijn geen echte woorden, hoe lief bedoelt dan ook, die jouw verdriet kunnen verzachten, maar toch heb ik de hoop, te kunnen verlichten, te kunnen bekrachten...

Gevoelens en gedachten zoals het gevoel terug te vallen, één pas naar voren en vijf passen terug horen vandaag bij de dagelijkse gang van zaken. Ook merk je dat het steeds lastiger voor je wordt om jezelf vast te blijven houden aan houdingen die je eerder voor waarheid hebt aangenomen. Het wordt je steeds moeilijker gemaakt om vast te blijven houden aan een gedachte over wie je bijvoorbeeld gisteren was, maar vandaag eigenlijk niet meer bent.

De grootste angst van het examen is natuurlijk bang zijn om te zakken. Deze angst is collectief zo groot dat het als een gordijn hangt over welk examen dan ook. De meerderheid is niet zelfverzekerd zijn diploma te halen maar zit vast in de energie van spanning: ik ben bang om het niet goed te doen, als ik maar niet zak, wat vaak drukt op de prestatie en vaak niet tot de werkelijke resultaten leidt die je in je hebt - in je hoofd.

Als fibromyalgie kon praten en woorden zocht jou te vertellen twintig stappen terug te nemen, had het waarschijnlijk niet zo hoeven te schreeuwen, als vertaling van de pijn die je in je lichaam voelt. Als fibromyalgie kon praten, zou het zich kenbaar kunnen maken aan jouw omgeving, zodat jij jezelf niet meer hoeft te verdedigen, omdat het niet begrepen wordt, als je niet zichtbaar in het gips zit en er wel rekening met je wordt gehouden.

Als ik dood ben... huil dan maar niet om mij. Ik leef en lach in iedere herinnering als je ervoor kan kiezen mij levend te houden in al je verdriet. En mijn herinnering niet uitbant door de intense pijn die het met zich meedraagt. Als ik dood ben... droog dan maar je tranen. Het is niet nodig mij te missen als ik altijd naast je sta. Een hand leg op je schouder, terwijl ik tegelijkertijd ook troost bied aan de andere mensen die mij missen.

Met het ascenderen en de enorme hoge lichtfrequenties die nu op de aarde aanwezig zijn kun je niet langer meer om jezelf heen en kun je niet langer die diepe innerlijke roep tot verandering negeren. Waarheden komen aan het licht. Niets is zoals het lijkt en ik voel me geroepen deel uit te maken deze boodschap wereldwijd te verspreiden voor iedereen die hiervoor openstaat met ALLES dat ik in me heb.

De dag waarop mijn vader de derde dimensie verliet, gaf hij ons het meest waardevolle cadeau. Hij heeft zijn hart durven te openen en ik ben zo ontzettend trots op hem. Dank je wel papa, en niet alleen voor ons, maar vooral voor jezelf. Mijn vader is 51 jaar geworden.

''Maak maar een mooie tekening'' zei de dame die tegenover mij zat. Voor zover ik kon herinneren tekende ik een huis, een boom, een meisje en een vijver met eenden. Iets wat ik zo vaak tekende. Toen ik 6 jaar oud was kwam ik voor het eerst terecht bij een hulpinstantie, vlak na de scheiding van m'n ouders. ''Wauw wat teken je mooi, wat doe je het goed!'' zoiets ongeveer. Het enthousiasme en de vrolijkheid van de dame deden iets met mij. Het verbaasde me een beetje, ik maakte gewoon een simpele...

Maandag 24-02-20 om 20:00 uur ◈ Pamela channelt Maria Magdalena ◈ Te ontvangen vanuit je eigen fijne plek: lekker thuis. 

Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy & Denise Diekstra 

 

Weversland 65

2211 TX

Noordwijkerhout 

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 

Openingstijden:

ma t/m zo 10.00 uur - 20.00 uur 

 

Bezoek aan de praktijk uitsluitend op afspraak


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland