Zomerzonnewende – Solstice: ga je mee van de glijbaan ♥ Martha Krul ♥ Lichtwerkers Nederland

Hoe lang heb je gedroomd van je eigen vrijheid. Om je eigen beslissingen te mogen nemen. Je eigen weg te lopen. Om je in vrijheid te verbinden met het pad dat jij al had gezien voor je geboren werd op aarde…..?

 

Die tijd gaat nu komen. Je zal verbaasd kijken bij het lezen van deze tekst. Het lijkt voor je gevoel verder weg dan ooit.

 

Je zit in verschillende processen als mens. Jij gaat steeds meer zien WIE je bent. Je gaat jezelf accepteren en respecteren. Daar ben je in de lagere dimensies al mee bezig geweest, maar nu je met die hogere dimensies verbonden bent, voel je dat steeds sterker en duidelijker.

 

De periode en de onrust waar je in je buitenwereld mee te maken krijgt, brengt je naar de kern van jezelf.

 

Wie zijn zij dat zij niet zien wat mijn rechten zijn?

 

Je voelt het. Dit is nodig om je zelf nog meer in contact te brengen met je eigen kracht. Door “boos” te worden op de ander kies je vaak juist om in je eigen kracht te gaan staan. Die keuzes zijn nodig voor de verdere transformatie naar de nieuwe wereld.

 

❥ De nieuwe mens is de hoeksteen van die nieuwe wereld.

 

Wanneer die mens zichzelf herkent en erkent, dan wordt het pad gezien naar de nieuwe maatschappij. Veel is daarvan al aan het ontstaan.

 

Het universum heeft de leiding. Het wordt op aarde op een aardse manier ingevuld. De spanningen worden sterker. Dat is nodig om naar helderheid te komen.

 

Kijk naar je droomvanger en voel welke dromen je tot nu toe hebt laten liggen.

 

❥ Welke dromen had je als kind?

 

Wij hadden altijd het gevoel van DAT kan niet waar zijn.

 

Nu worden dromen werkelijkheid. Manifesteren wordt sterker. Door jezelf wezenlijk te kennen, ga je gemakkelijker je eigen pad vinden.

 

De verbinding tussen jou en het universum wordt sterker. Je wordt aan de hand genomen en op je weg gezet.

 

Laat los die gedachte dat het maar een droom was. Die droom heb je niet voor niets gezien. Wij gaan als mensen geschiedenis schrijven. Wij gaan door transformaties waar nog geen levende mens op aarde ooit doorheen is gegaan.

 

Kijk in stilte naar je eigen droomvanger en voel welk gevoel er dan door je heen gaat.

 

Dromen zijn al lang geen bedrog meer. Dromen worden waar. Dromen komen uit.

 

❥ Daarvoor zal je eerst gaan zien WIE je bent.

Dan kan de verbinding met je eigen droom werkelijkheid worden.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

 

Zomerzonnewende Solstice

 

Het is een feest dat gelukkig steeds meer in de belangstelling komt. Het gaat zijn oude plek weer innemen en te recht. De duistere periode van de winter ligt achter ons. Dit is de periode van het volle licht, het volle leven.

In deze periode leven wij vooral buiten, in de natuur. Voelen wij ons sterk verbonden met die natuur. De zomerzonnewende, een groot verschil met de winterzonnewende. Dan keren wij weer in onszelf. Dan maken wij ons op voor het leven binnenshuis, maar ook in onszelf.

Ons transformatieproces loopt synchroon met deze zonnewende. Wij zijn door een bijzondere wending heen gegaan. Misschien heb je het zelfs gevoeld. Je hebt in ieder geval gevoeld dat het al tijden onrustig is in de energie. Niet alleen in de energie, ook in ons. Wij hebben onze pijnen gevoeld. Onze tranen hebben gevloeid. Het oude ging voorgoed bij ons vandaan. Ook de emoties van alles wat wij doorleefd hebben mag nu echt los. Karma is echt voorbij.

Nu is het aan ons hoe dit verder in te vullen. Je mag zoals altijd je eigen keuzes maken. Wij zijn als kinderen in de speeltuin. Wij staan boven aan de glijbaan. Durf jij je nu van die hoge glijbaan te laten gaan, niet wetend waar je uitkomt?

Heb je zoveel vertrouwen in jezelf en in de begeleiding van het universum?

Durf je te zeggen…… ❥ Hier ben ik.

Ik kom eraan.

 

Want ik weet dat er alleen maar mooiere dingen op mij wachten.

Ga jij van die glijbaan? Laat je je rugzak onderaan de trap liggen en roep je… “Ik kom eraan”? Wanneer je dat doet, dan vlieg je verder de hogere dimensies tegemoet. Het loslaten van wat achter je ligt, in het volle vertrouwen dat je naar een mooier en lichter deel van jouw leven op aarde wordt geleid.

Dan gaan de poorten open en zie je het grote licht. Zie je de regenboog. Heb je echt je zonnebril nodig. Het is overweldigend wat je dan gaat ervaren.

Neem de sprong. Ga op die glijbaan en zie waar deze nieuwe periode je gaat brengen. Heb alle vertrouwen. Je zal niet beschaamd worden.

Ik zie het licht. Ik ben het licht. Wij zijn volledig verbonden.

Namasté

Martha Krul
spiritualroseofsilence.blogspot.com


 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Snel navigeren: Home » Blogs » Agenda » Evenementen » Webshop » Gratis downloadsLichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn beschermd met auteursrecht.