Zomer zonnewende 21-6-2022 ♥ Willemien Timmer ♥ Lichtwerkers Nederland


 De zon op het hoogste punt zorgt op het noordelijk halfrond voor de langste dag (licht) van het jaar.

 

De opbouw naar dit astronomische punt toe kenmerkt zich door telkens langere dagen in die zin dat het langer licht is, en minder nacht (donker).

Astronomisch is dat het begin van de zomer, terwijl na de zomer zonnewende het daglicht weer langzaam begint af te nemen.

Tijdens de zonnewende staat de zon op het hoogste punt, het zonlicht straalt overvloedig. Zonlicht dat ook de reflectie is van en de frequentie weerspiegelt van ons eigen gouden Licht en -bewustzijn.

Een piekmoment om ons eigen innerlijk Licht te her-inneren. Om het meest krachtig te stralen. Om onze vuurkracht dieper dan ooit te wekken.

 De langste dag van het jaar draagt de meeste lichtcoderingen over om het eigen innerlijk Licht te wekken en activeren. Het voelt als een keerpunt.

Juist daar waar in de juni energie (6-6 energie, juni 2022) ook veel onbewuste schaduw aangetrilt en omhoog getild is, reikt de activatie van innerlijk licht een potentie om die schaduw dieper te be-lichten, waardoor deze doorzien en bewust kan worden. En van daaruit kan transformeren en helen waar dat nodig is.

 

 De zomer zonnewende helpt je dus je eigen lichtkracht dieper te her-vinden, her-inneren, activeren en integreren, zodat deze direct inzetbaar is in de persoonlijke processen waar je doorheen wandelt in je leven.


Om het onbewuste, beperkende, oude aan patronen, daar waar jouw licht nog niet schijnt, te kunnen omkeren. Om dat naar bewustzijn, je midden (balans en uitlijning) te kunnen brengen.

Willemien Timmer

www.apofyliet.nl


 

 Mindcontrol The Great Reset


We horen het nogal eens voorbij komen tegenwoordig; de woorden mind-control, en de big re-set… Maar is er ook een mooie manier om hiernaar te kijken? 🧐 Denise onderzoekt het samen met Arjun! Ook voor dit event stuurden jullie ons meer prachtige vragen dan we konden behandelen – dus wie weet dat er nog een deel twee volgt later in de tijd.

 

De volgende onderwerpen worden in deze transmissie liefdevol belicht; Oppressie en dwang; waar komt dit verlangen vandaan en hoe transformeren wij dit? Is het eigenlijk wel nodig om überhaupt naar het nieuws te kijken (of erover na te denken) of steek ik mijn kop in het zand? Zijn er versies van de aarde waar entiteiten van een lagere vibratie niet (langer) bestaan? Het fenomeen vaccinatie? Hypnose in een commerciële (show) of therapeutische vorm, wat is het verschil? Kun je een nare jeugd volkomen transformeren? Of een missend ledemaat laten terugroeien? Massa onderwijs of thuis-onderwijs? Jezelf losmaken van de ‘matrix’ in onze maatschappij zonder moeite? En nog veel, veel meer!

 

De energie van dit event was gefocussed en tegelijk heel breed georiënteerd. De Yahyel gaven een uitvoerige inleiding en meerdere voorbeelden in antwoord op elke vraag.

 

Wij zien alvast weer enorm uit naar jullie mooie aanwezigheid bij deze aanstaande transmissie.. 😊

Videochanneling Mindcontrol The Great Reset

 

❥ Zondag 26 juni 2022, 20:00 uur

❥ Wieteke Koolhof channelt Arjun van de Yahyel
 Bijdrage € 12,50


 Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.