Zo licht als een veertje ♥ Martha Krul ♥ Lichtwerkers Nederland

Wij vervolgen ons pad in de heftige energie van de transformatie. Er was aangekondigd dat het vooral heftig zou gaan worden vanaf de maanden augustus t/m december. Dit alleen maar voor het bijzondere jaar 2020.

Wij zijn als mens enorm gegroeid. Hebben de 3e dimensie verlaten en zijn nu volop in het begin van de 5e dimensie bezig. Wij worden als het ware gebombardeerd met hele hoge energie. Wij hebben nog lang niet al onze lagere deeltjes los gelaten. Het loslaten van die zwaardere, nog aanwezige energie, wordt nu onder sterke druk getransformeerd. Je kan dit vergelijken met het wassen van een vuil kledingstuk. Je bent aan het uitspoelen. Iedere keer schoon en helder water erbij, iedere keer komt er vuil af.

❥ Maar langzamerhand wordt het spoelwater helder. Dan is het schoon. Het resultaat mag er zijn. Zo gaat het ook met ons.

De zon gaat naar een actievere periode. Het licht komt binnen en weekt de oude deeltjes los. Je voelt dat je vermoeid raakt. Dat je weer in een stevig stuk van je proces zit. Dan kom je er weer doorheen en je voelt dat je weer lichter bent geworden. Dat je weer een stukje hebt mogen transformeren.

Wanneer je naar dat veertje kijkt, dan begrijp je dat een veertje weinig last ondervindt van weerstand. Het veertje danst in de wind. Het stroomt mee met het water. Wanneer krijgt het veertje “problemen”? Precies, wanneer het vast komt te zitten. Dan krijgt het de volle laag.

Wanneer het veertje tegen een tak aan is geplakt in het water, stroomt het water met kracht tegen het veertje. Het veertje wordt volledig ondergedompeld. Het veertje wordt nat. Het veertje dreigt onder water te raken... 

 

Jij bent net als dat veertje

 

Je hebt de energie verbinding met de hoge, engelen energie. Door je in vrijheid mee te laten voeren op de kristallijne energie, blijf je je vrijheid voelen. Blijf je de ondersteuning van die kristallijne energie merken. Dan voel je de verbinding met het universum.

Je voelt dat je na iedere ontlading van nieuwe energie, je anders gaat voelen. Even diep doorademen. Even goed bij jezelf blijven. Laat maar komen die mooie energie. Des te eerder zijn de donkere, compacte deeltjes eruit. Dan kunnen wij blijven vliegen en stromen.

Nu zijn het juist die donkere deeltjes die ons aan het verleden doen denken. Die ons bewust maken van die donkere verbindingen. Laat maar los. Je wordt gedragen. Jij bent uitgekozen. Jij gaat niet mee, je bent mee. Vlieg en stroom. Laat los en leef in het NU. Je hebt je strepen al lang verdiend. JIJ mag in vrijheid leven. Jij mag je EIGEN leven leven.

Namasté

Ik zie het licht

Martha Krul
spiritualroseofsilence.blogspot.com


Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Rijkdom en armoede vanuit spiritueel perspectief


Jeshua gaat in op de armoede in de wereld, hoe daarnaar te kijken vanuit een spiritueel perspectief en in welke richting de oplossingen liggen voor dit schrijnende probleem. Ook wordt ingegaan op de vraag hoe jij je in je eigen individuele situatie verhoudt tot geld, tekort en/of overvloed en de stroom van ontvangen.

Elke eerste zondag van de maand worden de gechannelde boodschappen aangevuld door een inleidende meditatie van Gerrit die aansluit bij de informatie op dat moment.

 

Actuele boodschap voor lichtwerkers februari 2021

 

 Zondag 7 februari 2021 om 20:00 uur

❥ Inleidende meditatie van Gerrit Gielen

❥ Eén channeling van Pamela Kribbe
Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland