Zijn terugkerend geld-patroon ♥ Abraham Hicks ♥ Lichtwerkers Nederland

Gast: Abraham, ook al ben ik een Creator, ook al was ik afgelopen week en ook het afgelopen jaar in de Vortex en geniet ik van mijn leven en vind ik het fijn wie ik ben, ik heb een patroon wat ik niet plande om te hebben en ik ben er een expert in, maar ik wil het niet meer in mijn leven hebben. Ik wil er vanaf of in ieder geval begrijpen waarom dat patroon in mijn leven is. Dit is het: Ik creëer onverwachte schuld of onverwachte uitgaves, geld, uitgaves. Sommigen zijn grappig en sommigen niet zo grappig. Ik zal een voorbeeld geven van de grappige. We gingen naar jullie toe in Rome, in Italië. En ik was de enige van de groep wiens portemonnee gestolen werd. Ik verwachte het niet. Dus ik wil weten wat dit patroon me probeert te zeggen, waarom, wat wil het Universum me laten weten?

Abraham: In het gesprek wat we zojuist hadden over het proces van vertrouwen in je cellen, ging je met ons mee. Maar als we je vragen om het proces van je leven te vertrouwen dan zeg je dat er patronen zijn die je aandacht hebt gegeven. En omdat deze patronen je aandacht hebben, zijn ze deel van je vibratie.

Heb je nog niet gemerkt dat als er iets gebeurt is, er een grote kans is dat het nog eens gebeurt? En dat komt omdat je aandacht erop het blijft uitnodigen of blijft toevoegen.

❥ Heb je ons ooit horen praten over je verzetten tegen wat je niet wilt? Als je je tegen iets afzet, als je zegt “Nee, nee, nee, dat wil ik niet,” en omdat er geen uitsluiten bestaat in dit Universum maar alleen aantrekking, dan steeds als je er ‘nee’ tegen zegt, zeg je eigenlijk “Kom naar mij, ding wat ik niet wil.” Dat is dus lastig.

Hoe kan ik niet opmerken wat er gebeurt? Dat is wat we zeggen willen, dat is reageren. Je reageert op wat er gebeurd is. En als je ons een klein voorbeeld geeft van iets wat er gebeurd is, en je reageerde op wat er gebeurd is, en zelfs nu je dat verhaal vertelt reageer je weer. En de mensen die je horen, reageren ook. Dat is reageren, dat is niet wat we bedoelen met erop vooruit lopen.

Als je nu een ander segment binnen zou gaan en je zou zeggen “Vandaag zal mijn portemonnee niet gestolen worden,”.... is dat wat we bedoelen met erop vooruit lopen? Of is dat denken aan de portemonnee die gestolen wordt en dan met woorden willen voorkomen dat hij nu niet gestolen wordt? Dat is dus ook niet erop vooruit lopen.

 

Wat is dan erop vooruit lopen? Bepalen hoe je je wilt VOELEN in het volgende segment:

 

Dit gaat een leuke dag worden. Ik ga allerlei dingen zien die ik nog niet eerder gezien heb. Nieuwe inzichten zullen er komen en de vrienden waar ik mee ben.... Het Universum zal ons extra verrassen en plezieren met dingen die we leuk vinden.” Met andere woorden, segment-intentie is een zeer krachtige tool om het volgende segment anders te laten zijn dan dát segment.

---

Als iets je heel erg dwars zit en je zegt alleen “De dingen pakken altijd goed uit voor mij,” dat is natuurlijk beter dan te focussen op iets wat je dwars zit, maar zo’n statement zal je gewoonlijk niet al te ver brengen omdat datgene wat zo dwars zit aan je blijft trekken.

Maar als je je intentie blijft zetten voor het volgende segment, en het volgende segment, en het volgende segment totdat je jezelf onomstotelijk bewijst dat de vibratie stroomt waar jij focust, en je begint de reactie te zien van het Universum op je meer specifieke statements in dat moment, dan begin je je als een Maestro te voelen die het hele Universum van moment tot moment dirigeert naar dingen die belangrijk voor je zijn.

❥ Als jij het leven dirigeert dan kan niemand met een andere intentie je geld stelen. Dat kan gewoon niet gebeuren! Niemand kan je geld stelen, tenzij je daar een vibrationele match mee bent.

En je kunt zeggen – Jerry zei dat tegen ons, vooral in het begin. Hij zei “Wacht eens even Abraham, ik verwachtte niet dat het ging gebeuren totdat het gebeurde. Ik geloof niet dat ik al verwachtte dat het gebeuren zou.”

En we zeiden, maar dat was wel zo, je was alleen niet bewust genoeg om te weten dat je het deed maar er was wel een vibratie gaande. Is het dan niet behulpzaam dat als je een vibratie gaande hebt, het groot genoeg wordt zodat je nu weet wat er gaande is? En als het groot genoeg is dat het zich begint te manifesteren, dan kun je de bewuste intentie nemen om wat duidelijker te zijn over de segmenten waar je ingaat. En als je dit consistent doet dan bewijs je het jezelf, want het Universum zal je laten zien dat het hele Universum naar je luistert.

Maar als je zegt “Universum, zorg dat niemand meer mijn zakken rolt!!” dan zullen ze in de rij gaan staan. Mensen die nog nooit iemands zakken gerold hebben zullen je zakken rollen. “Ik weet echt niet waarom, ik kon het gewoon niet helpen, het was er ineens. Ik heb zoiets nog nooit gedaan maar ineens voelde ik de drang om het te doen.” [lol]

Behulpzaam?

Gast: Schuld-vrij!

Abraham Hicks

www.abraham-hicks.com

 

Speciale dank voor de vertaling:

❥ Annelie van Eijk
www.mijnspirituelenatuur.nl
 

 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.