Zeer hoge Zon-activiteit de afgelopen dagen ♥ Fran Tielemans ♥ Lichtwerkers Nederland


Er zijn zeer hoge Zon-activiteit afgelopen dagen, met gisteren zelfs een X-klasse vlam (uitstoting van elektrische deeltjes naar de Aarde gericht).

Misschien had je ook last van hitte (geen koorts!), onrust, afwisselend hangerig en moe en dan weer hyperactief, emoties, opwinding, honger of net helemaal geen eetlust. 

 Zo sluiten we dus de maand maart af, een maand met aanhoudend hoge energie en vele shifts.

Maar dus ook een maand die de aanzet heeft gegeven tot veel transformatie, vernieuwing, het anders gaan bekijken van vele dingen, diepe inzichten, afsluiting, conclusies, en tegelijkertijd een maand waarin de hartchakra van mensen overal ter wereld een stuk meer werd geopend, waarin mededogen en liefde werd opgewekt, en bewustzijn is gegroeid over 'Dit moet anders, we willen naar een hoger niveau van 'zijn'.'

 En zo zijn we klaar voor een nieuwe maand, die weer een heel andere energie draagt, maar daarover meer in het maandartikel Een kijk op april’’, dat er dit weekend aankomt.


Fran Tielemans
www.maitreya.be Op zondag 3 april 2022, 20:00 uur door Pamela Kribbe en Gerrit Gielen.

 

Maria Magdalena zal spreken over onze beleving van seksualiteit en over het verbinden van hart en buik.

 

De meesten van ons dragen wonden mee op het gebied van seksualiteit. We hebben (in onze levens op aarde) meegemaakt hoe het is om als ding, als object te worden behandeld, zowel mannen als vrouwen. De ergste vorm van objectivering is misbruik of verkrachting, maar er zijn ook subtielere vormen, zoals opgedrongen rollen die je op basis van louter je man of vrouw zijn moet vervullen, of een schoonheidsideaal dat je doet neerkijken op je lichaam.

Objectivering, ofwel het verbreken van de verbinding tussen jouw individualiteit en je seksualiteit, leidt altijd tot een wond, een pijn die het contact met de ziel vertroebelt. Het verbreekt ook het natuurlijke samengaan van passie en liefde, van buik en hart, in onze seksualiteit. Niet verbonden seksualiteit leidt tot seksuele problemen, variërend van te weinig tot teveel lust, gewelddadige fantasieën of het onvermogen tot overgave aan de seksuele stroom.

 

Het hart tilt de luststroom op naar liefde en intimiteit, de buik maakt de liefde geaard en levendig. Maria Magdalena nodigt ons uit beide te verbinden en met tederheid onze wonden te verzorgen.

 

Je eigen seksualiteit helen

 

 Zondag 3 april 2022 om 20:00 uur

 Beschouwing en inleidende meditatie van Gerrit Gielen 

 Pamela Kribbe channelt Maria Magdalena


Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.