Woede ombuigen tot een nieuw fundament ♥ Fran Tielemans ♥ Lichtwerkers Nederland

In een jaar zoals dit, waarin het steeds weer is alsof je slechts even de tijd hebt om naar adem te happen vooraleer je ondergedompeld wordt in alweer het volgende 'stuk' of je de volgende uitdaging alweer voor je op je bord hebt liggen, heeft je hele energieveld en lichaam meer dan anders nood aan rust en balancering. En wanneer je rondom jou kijkt, zie je niet veel dat jou rust kan schenken.

Het vuur van transformatie woedt hevig in heel de wereld, en zoals je weet kan vuur niet met vuur worden geblust. 


De steeds maar verhogende 'trilling' maakt los wat het diepst in mensen ligt opgeslagen, en doet het opdwarrelen, en - ook door planetaire invloeden - is dat vooral woede.

Woede kan destructief geuit worden, en gekoppeld aan harde liefdeloze en niet respectvolle overtuigingen/meningen kan ze grote neerwaartse spiralen in de wereld brengen. En daarom ben jij vooral onbewust maar steeds vaker ook bewust hard aan het werk om deze grote golven te counteren, door rustige, gestabiliseerde en vooral liefdevolle energie de wereld in te sturen. Via jezelf. Via het aanpakken van je eigen restanten aan woede die nog ergens in je verborgen zitten.

Woede die er zeker mag zijn - je hebt ze misschien te lang ontkend of je stond jezelf niet toe om woedend te zijn omdat je dat misschien niet spiritueel vond. 


Maar na het voelen en erkennen mag ze worden losgelaten - waartoe je vast de voorbije jaren technieken, methodes of energieën hebt verzameld. En nu is meer dan ooit de tijd om dit alles te gebruiken en in te zetten voor het goede in de wereld. Woede kan een mooie motor zijn tot constructieve positieve actie, het opbouwen van een nieuwe manier van leven en van een nieuwe wereld. Dus is het goed in de komende maanden vaak 'stil te staan', een beetje verzachting en balans toe te laten, te luisteren naar je innerlijke stem, en daaruit te distilleren wat jij zou kunnen vernieuwen in jouw leven en wereld om je heen.

Waar kan jij jouw vuur in kwijt?


Hoe kan jij al je woede en frustratie om wat niet is of wat niet oké is ombuigen tot iets goeds, iets nieuws, tot een nieuw fundament van jouw en onze toekomst?

Fran Tielemans
www.maitreya.be


 

We gaan richting het einde van deze waanzinnige, intense zomer. 

Vanaf de buitenkant gezien lijkt er misschien (nog) niet zoveel veranderd, maar wat er innerlijk allemaal is aangeraakt en verschoven, is ongekend.

De meesten van ons zijn door veel zware, pijnlijke, oude, moeilijke energieën heen gegaan. Je kan het gevoel hebben dat je binnenstebuiten bent gekeerd. In feite was dat ook zo: dat wat op de diepste lagen in jouw systeem lag opgeslagen en wat je lang voor het collectief hebt gedragen, werd voelbaar gemaakt, mocht naar buiten komen en werd in het licht van jouw bewustzijn gebracht.

De afgelopen periode is een fase van diepgaande reiniging geweest. Daarom heb je zo ontzettend veel zwaarte gevoeld.  Ook al begreep je het op dat moment niet, je hebt het wel gedaan.

❥ Jezelf toestaan om te voelen, was jouw bijdrage aan het geheel en aan dit immense transformatieproces.

De energie rondom de herfst equinox van 2020 brengt een zekere afronding van dit proces met zich mee. Ze opent de energie voor de laatste maanden van dit transformerende jaar en ook de poort naar de energie van 2021 wordt al open gezet…

De Lichtactivatie Herfst Equinox 2020 op zondag 20 september, begeleidt bij de processen die jij aan het doormaken bent en ondersteunt dit diepe reinigingsproces. Daarbij ontvang je nieuw bewustzijn, begrip en inzicht die deuren openen in jouw ontdekkingsreis hier op aarde.


Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

De herfst Equinox Lichtactivatie ❥ Zondag 20 september  Lea van der Eem


Incarnatiepijn in lichtwerkers
 
❥ Zondag 4 oktober  Pamela channelt Jeshua


Lichtactivatie Activeren van de Levensstroom
 
❥ Woensdag 11 - 11  Lea van der Eem


www.Gaia.comLichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy en Denise Diekstra 

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 

Openingstijden:

ma t/m zo 10.00 uur - 20.00 uur 

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland