Woede ombuigen tot een nieuw fundament ♥ Fran Tielemans ♥ Lichtwerkers Nederland

In een jaar zoals dit, waarin het steeds weer is alsof je slechts even de tijd hebt om naar adem te happen vooraleer je ondergedompeld wordt in alweer het volgende 'stuk' of je de volgende uitdaging alweer voor je op je bord hebt liggen, heeft je hele energieveld en lichaam meer dan anders nood aan rust en balancering. En wanneer je rondom jou kijkt, zie je niet veel dat jou rust kan schenken.

Het vuur van transformatie woedt hevig in heel de wereld, en zoals je weet kan vuur niet met vuur worden geblust. 


De steeds maar verhogende 'trilling' maakt los wat het diepst in mensen ligt opgeslagen, en doet het opdwarrelen, en - ook door planetaire invloeden - is dat vooral woede.

Woede kan destructief geuit worden, en gekoppeld aan harde liefdeloze en niet respectvolle overtuigingen/meningen kan ze grote neerwaartse spiralen in de wereld brengen. En daarom ben jij vooral onbewust maar steeds vaker ook bewust hard aan het werk om deze grote golven te counteren, door rustige, gestabiliseerde en vooral liefdevolle energie de wereld in te sturen. Via jezelf. Via het aanpakken van je eigen restanten aan woede die nog ergens in je verborgen zitten.

Woede die er zeker mag zijn - je hebt ze misschien te lang ontkend of je stond jezelf niet toe om woedend te zijn omdat je dat misschien niet spiritueel vond. 


Maar na het voelen en erkennen mag ze worden losgelaten - waartoe je vast de voorbije jaren technieken, methodes of energieën hebt verzameld. En nu is meer dan ooit de tijd om dit alles te gebruiken en in te zetten voor het goede in de wereld. Woede kan een mooie motor zijn tot constructieve positieve actie, het opbouwen van een nieuwe manier van leven en van een nieuwe wereld. Dus is het goed in de komende maanden vaak 'stil te staan', een beetje verzachting en balans toe te laten, te luisteren naar je innerlijke stem, en daaruit te distilleren wat jij zou kunnen vernieuwen in jouw leven en wereld om je heen.

Waar kan jij jouw vuur in kwijt?


Hoe kan jij al je woede en frustratie om wat niet is of wat niet oké is ombuigen tot iets goeds, iets nieuws, tot een nieuw fundament van jouw en onze toekomst?

Fran Tielemans
www.maitreya.beBlijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Snel navigeren: Home » Blogs » Agenda » Evenementen » Webshop » Gratis downloads

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Kesklinna linnaosa, Sakala tn 7-2

10141 Tallinn, Estland


Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2022 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.