Witte Maan Selena in Boogschutter: 14 december 2020 tot Juli 2021 ♥ Nancy Zuijdendorp ♥ Lichtwerkers Nederland

De witte Maan toont licht en waarheid

 

Het pad naar een hoog harmonieuze omgeving die een persoon gratie geeft, een definitie van hogere betekenis en harmonie in de wereld, dat wil zeggen, de genade waarmee een persoon die zichzelf verandert de wereld om hem heen verandert.

En nu is dit gevoel van licht, het gevoel van hoger leiderschap verbonden met mensen die een zeer sterke Selena in hun horoscoop hebben.

De tekens van de Dierenriem, waarlangs de Witte Maan voorbijgaat, verwerven het vermogen om harmonie en spirituele hulp te geven.

Als er een sterke Witte Maan in je horoscoop of in het kosmogram staat, dan komt er kracht naar je toe, kalmte en hulp in goede daden. Het is als een beschermende bedekking van een persoon.

White Moon Selena heeft Schorpioen verlaten op 14 december en verhuist naar de vurige Boogschutter.

Schorpioen is serieus en intens en gepassioneerd, terwijl Boogschutter optimistisch vrolijk en voor groepsverband is.

Grote verschuiving in energie!

 

Wat is Witte Maan Selena in de astrologie?

 

Witte Maan Selena is het perigeum van de Maan, dus het is het dichtstbijzijnde punt waar de Maan komt.

Selena staat voor beschermende energie, die ons ten goede komt en een licht laat schijnen op het pad dat we in ons leven zouden moeten nemen.

Dit is een van de meer behulpzame punten in de astrologie.

Witte Maan Selena in Boogschuttersdata: ging 14 december 2020 binnen en verlaat Boogschutter op 15 juli 2021.

 

Algemene impact van Witte Maan Selena in Boogschutter

 

Met Witte Maan Selena in Boogschutter kunnen we ons het meest richten op onze overtuigingen.

Als we verbonden zijn met wat we geloven, als we daarnaar leven, en als we gepassioneerd zijn over wat we geloven, kunnen we het meest profiteren en ons beschermd voelen.

We kunnen ons veilig genoeg voelen om moedig te zijn, kansen na te streven en onze geest en ons leven uit te breiden.

Witte Maan Selena in Schorpioen was geweldig voor spirituele en karmische verlichting, dus in Boogschutter, kan dit ons een meer solide, veilige verbinding geven met wat we geloven, en dit kan leiden tot een grotere persoonlijke groei en begrip.

Boogschutter is de leraar, dus met Witte Maan Selena in Boogschutter kunnen we profiteren van het delen van onze wijsheid en kennis met anderen.

We willen ons misschien meer uitdrukken, en zolang we ons eerlijk en authentiek uitdrukken, kan dit meer mogelijkheden bieden in ons leven. Het kan goed voelen om anderen te helpen met wat we zelf hebben geleerd.

Boogschutter is ook de waarheid, en we doen het goed als we onze waarheid beleven.

Geen leugens, geen façades, geen maskers, geen doen alsof.

 

Witte Maan Selena in Boogschutter Aspecten

 

In Boogschutter maakt Witte Maan Selena maar één conjunctie, en dat was met Venus op 16 december bij 0 graden. Dit kan een geweldige tijd zijn voor relaties en omgang met anderen, voor eigenwaarde en vertrouwen, en voor het brengen van stabiliteit en zekerheid.

We kunnen ons aan onze waarden houden, en ons er goed bij voelen.

Tot de tragere planeten, zal Selena in Boogschutter sextiel (positief aspect, twee sterrenbeelden verwijderd) Jupiter in Waterman op 27 december op 1 graad.

Saturnus is tegelijkertijd ook sextiel (maar niet exact). Dit helpt bij het geven van beschermende, heilzame energie voor onze doelen en plannen, voor nieuwe ondernemingen en voor kansen.

❥ We kunnen het gevoel hebben dat het veilig genoeg is om moedig en gedurfd te zijn.

Selena in Boogschutter maakt slechts één moeilijk aspect aan met de tragere planeten, en dat is een vierkant (3 tekens verwijderd) naar Neptunus in Vissen op 26 mei bij 22 graden. Dit zou wat moeite kunnen opleveren met het gevoel beschermd te zijn tegen wat je niet weet, het hebben van een moeilijkere tijd om anderen te helpen, of het worstelen met de intuïtie. Er kan iets zijn dat losgelaten of geëlimineerd moet worden.

Er is nog een ander moeilijk aspect om te benadrukken, en dat is een oppositie tegen Mercurius retrograde in Tweelingen op 3 juni bij 24 graden. Mercurius retrograde begint op 29 mei tegenover Selena.

Dit zou een aantal oude problemen kunnen ophalen en problemen met het gevoel beschermd te zijn of dat je op het juiste pad bent.

Er kunnen problemen zijn met expressie en ideeën, en we kunnen iemand naar beneden halen voor hun gedachten en ideeën of we kunnen onszelf naar beneden halen voor onze eigen ideeën. We moeten werken aan een vrije en open discussie en een open geest houden.

We hebben 7 maanden Selena in Boogschutter, dus maak er het beste van! Breid je geest uit, verken nieuwe mogelijkheden en wees een beetje gewaagder.

Klik hier op de link en ontdek waar White Moon Selena in jouw persoonlijke horoscoop staat.

 

Special thanks to
❥ DarkPixie Astrologie

Vertaling

❥ Nancy Zuijdendorp
Soul Balanced Healing

 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Jeshua channeling

Arjun channeling

Channeling


 

Nieuw! E - TEA - 2

Introductie van de YahYel door Wieteke Koolhof en Denise Diekstra


Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland