Wie leiderschap in zich draagt zal steeds meer geroepen worden ♥ Fran Tielemans ♥ Lichtwerkers Nederland

Het is een hele uitdaging om in tijden als deze je balans toch enigszins te behouden, of om opnieuw je balans terug te vinden wanneer je je even hebt laten meeslepen in golven van angst en onrust die door het collectief bewustzijn rimpelen.

❥ Het is goed en gezond om je terug te trekken in jouw veilige cocon, jouw omgeving, jouw Licht, en de wereld en alle beroering erin even buiten te sluiten.

Om tot jezelf te komen, na te denken over je leven tot nu toe, over hoe jij de dingen deed de vorige jaren of maanden, en jezelf te bevragen over de mate van tevredenheid hierover.

Om misschien de komende maanden conclusies te trekken, dezelfde of andere keuzes te maken, en zo jouw unieke leven en toekomst verder te gaan bouwen.

Ditzelfde zie je ook in de maatschappij.

Wie leiderschap in zich draagt zal steeds meer geroepen worden om dit op te nemen, om nieuwe visies naar voor te schuiven, en concreet te bouwen aan nieuwe, 'Lichtere' structuren, gedragen door een steeds grotere groep mensen die de oude manieren van functioneren niet meer wensen.

Anderzijds is er ook het feit dat jij een wereldburger bent, dat jij deel uitmaakt van dat gigantische netwerk van mensen die nu in incarnatie zijn op Aarde, en die allen samen in dit 'spel' hun rol spelen. En op de hoogte blijven van wat er gebeurt hoort daarbij, maakt deel uit van je aarding, en helpt je het grotere plaatje te zien.

❥ Kijk je met ogen van angst (en daar kan je sterk toe verleid worden als je niet oplet, en dat is héél menselijk), dan zie je alleen rampen en chaos en duisternis.

❥ Kijk je met ogen van liefde, dan zie je een maatschappij in acute stroomversnelling, dan zie je hoe krachtig en wijs mensen zijn, en vooral hoeveel liefde, zorg en mededogen ze naar elkaar toe dragen, en hoe groot solidariteit is.

Dat is de keuze die je nu elke dag kan maken.

De eerste keuze maakt dat je meesurft op een neerwaartse spiraal, naar daar waar geen of weinig licht is, wat het collectief verzwakt.

De tweede keuze doet je meesurfen op een krachtige golf van Licht en Liefde, wat het collectief versterkt, maar het kan zijn dat je op sommige dagen of na het checken van de media al je kracht nodig hebt om opnieuw de hoogste keuze te zien en te maken.

Natuurlijk hebben we allemaal een hele reeks emoties errond, het is alleen de vraag of je toestaat dat je emoties baas zijn over jou en je functioneren, of dat jij baas bent over je emoties...

Fran Tielemans
www.maitreya.be

Verankeren van het licht in je Hart

 Zaterdag 4 - 4 - 2020 om 20:00 uur

Lea van der Eem

Chakra 5 in het Volle Licht

❥ Donderdag 7 mei 2020 om 20:00 uur 

Lea van der Eem

Indalen van je Goddelijke Zelf

 Donderdag 21 mei 2020 om 20:00 uur

Lea van der Eem


 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

* indicates required

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.