Win-actie Orakelkaarten

Deze week geven wij cadeau: KWAN YIN - Orakelkaarten 

Hoe doe je mee?

 Laat je reactie achter onder dit bericht

 Like natuurlijk even onze pagina, als je dit nog niet hebt gedaan

 Voel je vrij een leuke recensie voor ons te schrijven
 Voel je vrij dit bericht te delen = vermenigvuldigen

 Voel je vrij iedereen te taggen die kans wilt maken op de Kwan Yin Orakelkaarten

Over Kwan Yin:

 

Binnenin jou klopt een wild hart vol mededogen. In je hart weet je dat liefde angst overwint. Je hebt de moed om het pad van verandering op te gaan. Je bent niet bang om het oude los te laten om meer je goddelijke zelf te worden. Je droomt ervan om blij en zonder angst je hoogste bestemming te bereiken. Je wordt niet gehinderd door conventies. Je houdt geen rekening met de angsten van anderen. Je bent niet bang om ‘anders’ te zijn. Je bent niet bang om je open te stellen voor het leven, om risico’s te nemen voor datgene waar je van houdt, of van wie, en je blijft vooral van binnen hoop houden. Deze kaarten zijn voor jou.

Deze kaarten zijn gemaakt met de speciale bedoeling je te verlichten op de momenten wanneer het donker lijkt te worden. Wanneer hoop niet sterk genoeg lijkt te zijn, wanneer je twijfelt. Door deze kaarten voel je je beter en ze herinneren je eraan dat vergevingsgezindheid alles mogelijk maakt. Wanneer het vredige, liefhebbende gevoel van Spirit op grote afstand lijkt te zijn van de zorgen van het dagelijkse leven, dan zijn deze orakelkaarten als een Goddelijke Moeder wanneer je ze in je hand houdt, tegen je hart aan, of rustig op je voorhoofd legt. Ze zal je troosten. Ze herinnert je aan het vuur in je, je dapperheid, je unieke schoonheid, je passie, je moed. Ze leidt je zelfs door het somberste verlies naar de zegen van een nieuw leven.

________________________________________________________________________________________________________________

Hoera onze verjaardag komt steeds dichterbij. Want op 21 december viert Lichtwerkers Nederland haar 5 jarig bestaan! 

Om jullie te bedanken voor al jullie support in deze vijf bijzondere jaren. Als we eens terugblikken, is er veel veranderd sinds 2012.

Niet alleen is de wereld om ons heen aan het veranderen, ook heeft bijna iedereen wel gemerkt hoe ze innerlijk grote veranderingen hebben ondergaan.

En elke dag opnieuw, kiezen jullie ervoor je Licht hoog te houden en dat niet alleen je eigen ascentieproces, maar dat van de gehele planeet - en alles wat daarop leeft - ondersteunt! Dank jullie wel daarvoor! 

 

 Actie loopt t/m 21-12-2017
Gefeliciteerd: Ernestine Van de Pol 

 

 

Deze week geven wij 2 (!) keer weg: ''Vandaag... voor kinderen inzichtkaarten.''

 Als je dit bericht even liked, loot je automatisch mee. 
 Like natuurlijk even onze pagina als je dit nog niet hebt gedaan
 Delen mag en = Vermenigvuldigen

''Vandaag... voor kinderen'' bevat 80 speelse opdrachten ter ondersteuning van de sociale en emotionele ontwikkeling van het kind.
Trek een kaart uit de stapel kaarten, draai hem om, lees de opdracht en probeer deze vandaag maar eens uit te voeren!
Soms lukt dat heel erg goed, maar soms ook niet. Misschien vind je het moeilijk omdat je denkt dat het een beetje rare opdracht is, of dat je hem niet durft te doen omdat je bang bent wat anderen er van zullen denken. Juist dan zijn deze kaarten een echte uitdaging voor jou. Als je bereid bent de opdrachten uit te proberen zul je zien dat ze heel leuk zijn om te doen. Je gaat je blij voelen met jezelf, je krijgt meer zelfvertrouwen en je ziet meer mogelijkheden om beter om te gaan met de moeilijke dingen in je leven.

Hoera onze verjaardag komt steeds dichterbij. Want op 21 december viert Lichtwerkers Nederland haar 5 jarig bestaan!

Om jullie te bedanken voor al jullie support in deze vijf bijzondere jaren. Als we eens terugblikken, is er veel veranderd sinds 2012. Niet alleen is de wereld om ons heen aan het veranderen, ook heeft bijna iedereen wel gemerkt hoe ze innerlijk grote veranderingen hebben ondergaan. En elke dag opnieuw, kiezen jullie ervoor je Licht hoog te houden en dat niet alleen je eigen ascentieproces, maar dat van de gehele planeet - en alles wat daarop leeft - ondersteunt! Dank jullie wel daarvoor!

 Actie loopt t/m 10 december 19:00 uur

Gefeliciteerd Strong Faith & Marja Hoogervorst! 


Hoera onze verjaardag komt steeds dichterbij. Want op 21 december viert Lichtwerkers Nederland haar 5 jarig bestaan!

Om jullie te bedanken voor al jullie support in deze vijf bijzondere jaren. Als we eens terugblikken, is er veel veranderd sinds 2012. Niet alleen is de wereld om ons heen aan het veranderen, ook heeft bijna iedereen wel gemerkt hoe ze innerlijk grote veranderingen hebben ondergaan. En elke dag opnieuw, kiezen jullie ervoor je licht brandend te houden en dat niet alleen je eigen ascentieproces, maar dat van de gehele planeet - en alles wat daarop leeft - ondersteunt! Dank jullie wel daarvoor!

En nu gaan we lekker cadeautjes uitdelen! Wij mogen namelijk 4 orakelkaartsets verloten onder onze Likers & Volgers.
De eerste set die je kan manifesteren is:

Engelen antwoorden orakelkaarten van Doreen Virtue & Tadleigh Valentine.


Deze actie loopt tot 30-11-17. Op 1 december zullen wij intuïtief iemand uitkiezen.
Gefeliciteerd Gaby Sjardijn!