DENISE Diekstra


Mijn naam is Denise Luna en ik ben geboren in 1990. 

Na een suïcidale kindertijd en jeugd heb ik mezelf van een hopeloos ziek meisje getransformeerd in een Lichtwerker. Van iemand die het slachtoffer was van alle omstandigheden van het leven, naar een dame die beseft dat zijzelf het centrum is van haar eigen wereld.

Zoals zovelen met mij, heb ik vanaf kinds af aan een bizarre weg achter de rug waarin ik al vroeg geconfronteerd, overdonderd werd met de zware en donkere energie die voorheen domineerde op aarde. Deze ''duisternis'' heeft uiteindelijk geleid tot een mega ontwaking over wat er daadwerkelijk afspeelt achter de schermen, op onze aarde en heeft me laten realiseren dat ik een goddelijk wezen ben met een scheppende kracht.Een Lichtwerker die niet weet, dat het een Lichtwerker is


Grotendeels van mijn leven heb ik me ontzettend alleen en onbegrepen gevoeld. Intense woede en verdriet doorleefd. Ik begreep dan ook niet ''dat dit het leven was''. ''Wat wil je later worden?'' En dat je je hele leven lang moest werken om een bestaan op aarde te kunnen bekostigen? Inmiddels was ik al zover ''heen'' dat zelf psychologen en maatschappelijke werkers niet meer wisten wat ze met me aanmoesten. Dankbaar ben ik, dat ik op een gegeven moment m'n mond heb gehouden over bepaalde ervaringen die ''niet normaal'' waren en dan ook mijn suïcidale gedrag ging verstoppen. Ik geloof dat dat net het stukje was, dat ik niet ben opgesloten in een inrichting. Het zou namelijk nooit meer goed komen met mij werd er mij verteld. Ik zou ''maar'' moeten leren leven met mijn geestelijke en lichamelijke ''beperkingen.''

Hoe harder ik me begon te verzetten tegen m'n omgeving en het leven zelf, hoe harder er een roep vanuit mijn binnenste naar voren kwam. Door steeds meer duidelijkere, heftigere en intensere gevoelens en beelden WIST ik dat ik geboren was met een reden. Dat ik hier was gekomen met een missie. En dat ik door mijn ervaringen gesterkt ben, als mens, ziel en dit zou kunnen gebruiken een ander bij te staan. Ik ben hier namelijk gekomen om de mensheid te ondersteunen bij de collectieve ontwaking.

Ik begon steeds meer mijn ''geestelijke beperking'' te zien als iets wat helemaal geen beperking was, maar als een kracht, een gaven of welke betekenis je er ook aan wilt geven. Gebeurtenissen die me overkwamen wezen me elke keer duidelijk op het feit dat ik hier later iets mee kon doen, tenminste: na het doorleven van alle angsten die de boventoon voerde bij dit thema.


Fibromyalgie


Mijn lichamelijke ''beperking'' de fibromyalgie, is niets anders gebleken dan een emotionele ballast, vervuiling, een zwaarte van mijn emotionele toestand. Jaar in jaar uit was ik namelijk extreem weggecoacht bij mijn gevoel door onder andere mijn omgeving, de scholen waarop ik zat, mijn psychologen, maatschappelijk werkers en oh ja, de psychiaters die mijn uniekheid onderdrukten met allerlei verdovende middelen om maar te kunnen functioneren in de maatschappij. Al klopt het wordt maatschappij niet, ik vind het eerder een heerschappij waar we juist net uit willen losbreken.

Rond de leeftijd van ongeveer 21 jaar heb ik besloten het roer volledig om te gooien. Ik was er zo klaar mee om te leven zoals ik leefde, of beter anders gezegd: ik was klaar om te leven in plaats van te overleven. Liefdeloos, eenzaam en met extreme psychische toestanden.

Ik sloot met mezelf een pact, een deal omdat dit ondraaglijk was geworden en even heel grof gezegd, ik zou nu daadwerkelijk doorzetten om mijn leven te beëindigen of ik zou alles op alles zetten om gelukzaligheid, gezondheid en liefde in de breedste zin van dat woord te ervaren.

Zoals dat ik met mijn wilskracht, daadkracht me tot zover overal heb weten doorheen te slepen besloot ik deze eigenschap in te zetten voor mijn eigen hoogste goed. Het was tijd voor mij. Het was tijd dat ik alle doktersadviezen, goed bedoelde adviezen en tips van allerlei mensen ''met een papiertje'' waarvan de meesten mij gewoon niet begrepen, omdat ze zelf er ervaring niet hadden gemaakt - naast mij neer te leggen. Mijn besef, dat ik nooit meer beter zou kunnen worden bleken niets anders dan loze woorden van de vele psychiaters en doktoren, die met alle respect vaak geen enkel besef lijken te hebben dat ze in dienst staan van Big Pharma en echt geloven dat ze het beste doen voor hun medemens. Ik begon langzamerhand steeds meer op mijn gevoel te vertrouwen en steeds minder de richting op te lopen van de massa natuurlijk met alle gevolgen van dien. Ik begon op te houden mezelf te gedragen zoals van mij werd verwacht en kwam in opstand tegen alles en iedereen waarvan ik zag dat oneerlijkheid, onbewustheid, agressiviteit en dubbele agenda's de boventoon voerden. Ik wilde eerlijkheid, eenheid, saamhorigheid en absolute rechtvaardigheid.


Jij bent zelf datgene waar je naar op zoek bent


Ondanks dat ik besefte dat dit een nog eenzamere reis kon zijn dan de weg die ik inmiddels achter me had gelaten, leek ik steeds meer bewust te zijn van een verbintenis, een gevoel in mezelf die ik niet kon verklaren. Ik voelde me rijker en minder alleen.

Na jaren grotendeels thuis en op bed te hebben doorgebracht heb ik het laten komen. Ik heb JA gezegd tegen alles wat er zich aandiende in mijn geest en in mijn lichaam. De tranen bleven over m'n wangen stromen en ik voelde alle pijn van alle gebeurtenissen in m'n leven die ik tot nu toe met volle kracht had onderdrukt. En dan die vreselijke pijn in mijn lichaam, het lichaam die ik haatte, het lichaam die niet met me mee werkte en die niet deed zoals ik dat wilde. Maar ook het lichaam waar ik me niet in veilig voelde, waarin ik niet wilde aarden, en probeerde te blokkeren zoals het indalen van die ziel. KOM MAAR. Ik begon te voelen. Het bewust te worden dat ik bewustzijn BEN.

Jarenlang heb ik mezelf verdoofd en heb ik mezelf laten verdoven door het misbruiken van alcohol drugs en drugs (medicijnen) om maar niet meer te hoeven voelen. Tegen de stroom in zwemmen koste zoveel energie die ik niet had. Ik was uitgeput, ik wilde niet meer strijden en gaf het vechten op. En laat daar net de opening ontstaan....

Op mijn ''nieuwe'' weg bestudeerde de leer van energie, de aura, de chakra's, de wetten het het Universum, energetische geneeswijzen, natuurgeneeskunde en de Chinese geneeskunde. Ik begon steeds meer bewust te zijn van mijn leven, mijn emoties, mijn gevoelens, mijn dromen en dat waar ik mijn lichaam mee voedde. Voedsel, daar heb ik altijd al mee gestoeid. Jarenlang hongerde ik mezelf uit wat achteraf gezien de enige manier was om nog controle te houden over mijn leven. Ja, natuurlijk kampte ik nogsteeds met een enorm minderwaardigheidscomplex en een grote zelfhaat terwijl ik mezelf in elkaar liet slaan door een ''narcist''.

Toen ik steeds meer begon te eten at ik natuurlijk onbewust. Vulling in plaats van voeding en met het weer eten begonnen de allergieën voor bijna alles wat ik at. Een korst brood, een bespoten tomaat of een niet in chloor gekweekte krop sla, mijn lichaam weigerde alles waarmee ik haar voedde en ik kwam enorm onder de uitslag te zitten. Heel verleidelijk natuurlijk om weer in een slachtofferrol te kruipen en mezelf of anderen de schuld te willen geven over alle ellende omtrent voedsel, het was een ramp dat ik nauwelijks wat kon eten zonder daar een enorme prijs voor te moeten betalen.


Ik ben gezond


Nu ga ik vrijwel suikervrij, e-nummer vrij, vegan én zo goed als allergie-vrij door het leven en zijn bronwater en kokoswater mijn cola en sinas. Leergierig als ik was wilde ik alles leren over voeding en supplementen en hoe deze ook bijdragen aan een gezonde levensstijl. Niet door alles te copy-pasten uit boeken, maar door zelf te ervaren, te bestuderen en mijn eigen conclusies te trekken. Ik begon mezelf te zuiveren van alle schadelijke stoffen van alle jaren chemicaliën in allerlei soorten en maten en vaccinaties met detoxen van slangengif, paddengif, vleesetendeplantengif, homeopathische korrels en de hele mikmak. Ook het zuiveren van giftige gedachten en geloofssystemen zijn mij niet ontgaan. Het is altijd een wisselwerking tussen geest en lichaam.

Niet vechtend tegen het oude maar bouwend aan het nieuwe


De televisie verdween uit de woonkamer en de CD's werden verkozen boven de propaganda radio. Alles wat ik had gezien op TV en gehoord had op de radio, begon ik om te draaien. Als er dus A werd gezegd ging ik natuurlijk automatisch voor B. Ik begon echt te zien wat er daadwerkelijk aan de hand was op het gebied vanaf gezondheidszorg, big pharma tot aan de elite aan toe. Natuurlijk wilden ze mijn verhaal niet publiceren, laat staan reageren op mijn genezing. Ze waren mij als goedbetaalde klant kwijt, ik was geen melkkoe meer.

Vandaag de dag kies ik ervoor me niet meer bezig te houden met alles dat op aarde gaande is. Dat wil zeggen: ik blijf me focus houden op dat wat ''goed'' is, dat wat licht is en dat wat goed voelt voor mij. Dat betekend trouwens niet dat ik m'n kop in het zand steek betreft alle dingen die ik voorbij zie komen aangezien ik uren per dag werk met het internet. Ik weiger dan ook mezelf als een slachtoffer te zien van het gehele spel dat hier wordt uitgespeeld in deze aardse dualiteit.

Ik houd mezelf dan ook niet meer bezig met zoals de elite het zelf heeft verzonnen de ''conspiracy theory'' - de theoriecomplotten op z'n Nederlands. Ja, ik weet zeker van zaken af en het lijkt vaak een punt waar je niet omheen kan als je vanuit de sluimerstand langzaam begint te ontwaken en te beseffen hoe de mensheid eonen lang is voorgelogen en hoe de leugens regeren. Daar kan je best lang in blijven zitten, je kwaad maken en als je jezelf er  lang genoeg aan vasthoud  krijgt de energie met jouw instemming een golden ticket om zich vast te zetten in je lichaam. Nee dankjewel, ik wens iets anders te ervaren.

Ik weet, ik VOEL, dat ik bijdraag aan deze nieuwe aarde, deze nieuwe werkelijkheid die zich ontvouwt door zoveel mogelijk vreugde en intense gelukzaligheid te ervaren. DAARMEE ''breken we deze systemen''. Dat is mijn manier in plaats van een middelvinger en een anti oorlog campagne. Ik ben voor vrede en wens zoveel mogelijk mensen mee te laten liften op de hogere trillingen omdat dit het omslagpunt zal zijn waar velen van ons naar uitkijken. Niet vechtend tegen het oude, maar als bouwend aan het nieuwe met ALLES dat ik in huis heb.

Ik LEEF het creëren van mijn eigen werkelijkheid door middel mijn vibratie en overal zie ik kansen, mogelijkheden en ben altijd verrast als ik de cadeautjes mag uitpakken die vaak verscholen liggen achter deze ongelooflijke transformatieprocessen. Ik voel mezelf ''goed'' als ik me bezig houd met dat wat mijn innerlijk vuur doet branden, het stokje doorgevend aan een ander die daar voor openstaat. Ik voel mezelf ''slecht'' als ik me bezig houd met alle onrecht in de wereld, op welke vreselijke manier dan ook met geen wezen uitgezonderd. Dat wil niet zeggen dat ik deze gevoelens ontken en mijn ogen hiervoor sluit. Ik laat mezelf regelmatig los gaan en schreeuw het uit als ik die collectieve pijn voel die door merg en been gaat en als een mes snijd door m'n ziel heen. Vanuit dit punt brand er weer een gigantisch vuur die mij bergen doet verzetten en waarmee mijn energie gilt om VERANDERING voor de mensheid, het dierenrijk en onze moeder aarde. Met dit transformerende vuur hebben we al vele mooie dingen mogen bewerkstelligen omwille het hoger goed van iedereen, zoals dat voor mij voelt. Ik omarm mijn spiritualiteit en misschien nog belangrijker voor een iemand zoals ik, ik OM-ARM  mijn mens zijn.


Eenheid


Sinds 2012 is Lichtwerkers Nederland actief. Met Lichtwerkers Nederland leef ik, speel ik, groei en ontwikkel ik en deel ik mijn passie met zoveel mogelijk mensen namelijk: de verandering zijn die ik zo intens wens te zien in de wereld. Dit doe ik natuurlijk niet alleen in onze sociale netwerken, dit doe ik ook in mijn dagelijkse leven, het is wie ik BEN. Ik probeer zoveel mogelijk mensen te VERBINDEN met elkaar  en samen één groot netwerk te vormen omdat we hebben  allemaal hetzelfde doel en volgen onze missies: méér liefde, méér bewustzijn, méér licht, méér eerlijkheid, E E N H E I D.

Op mijn 22ste heb ik de kans gekregen van een mediumplatform mezelf meer te mogen ontwikkelen en mezelf beter te leren kennen. Ik heb hier een tijd een fijne aansluiting gehad, maar voelde na een poosje dat dit niet meer met mij resoneerde namelijk: alsof de mensen geen verantwoordelijkheid wilden nemen over hun eigen leven en me wilde uitpersen of een partner wel of niet opnieuw in zijn of haar leven zou verschijnen. Dus als ik een toekomstige partner zou kunnen schetsen, zou dat fantastisch zijn, maar als ik wees op: ga niet weer emotioneel afhankelijk buiten opzoek naar de liefde die je zelf bent, was het vaak einde gesprek. Het voelde niet meer juist voor mij, ik haalde er geen voldoening meer uit.

Ook in dit wereldje besefte ik een soort ''andersheid''. Natuurlijk wist ik dat ik een Nieuwetijdskind was en beschik over een nieuwe, verfijnde energie, zoals dat voelt voor mij, toch was het apart te ervaren dat ik ook op dit stuk veel mensen triggerde en op zere plekken drukte, alleen al door mijn aanwezigheid. Ik begreep gewoon niet waarom je iemand afhankelijk van je maakt, in plaats van echt de problemen aan te pakken bij de kern. Mijn voorkeur gaat uit naar intensievere coaching voor iemand die écht bereid is die aanpassingen te maken en DIE doorbraak zoekt om het leven te creëren wat bij diegene past.


Ik ''werk'' voor het Licht in mezelf en automatisch voor de wereld om me heen


Waarom lichtWERKER? Je zou het bijvoorbeeld ook lichtCHILLER of lichtRELAXER kunnen noemen. Wat je wilt. Voor mij voelt het als het keihard werken, elke dag weer. Hoe voel ik mij? Hoe kan ik me fijner voelen? Welke gedachten kies ik vandaag? Wat speelt er zich in mij af? Waarvan ben ik mezelf bewust? Vandaag zijn er alleen maar boze mensen die ik lijk aan te trekken, op welke zere plek drukken ze? Wat is me nog onbewust? Alle thema's, vorige levens, transformatieprocessen, het ascenderen als mens, als ziel, we zijn er hartstikke druk mee. En dan probeer je jezelf ook nog eens los te breken uit loondienst, heb je gewoon je dagelijkse aardse activiteiten en bepaalde ''commitments'' waar je aan moet voldoen. Aan de andere kant: het voelt niet als werken, het voelt eerder als een gegeven, een flow. Alsof het zo moet zijn. Ik zou echt niet anders meer willen.

Als Lichtwerker ben je bewust van dat Licht in jezelf, namelijk: in contact met jouw kern, jouw goddelijkheid, en leer je dit Licht te ''gebruiken'' voor jezelf en automatisch voor de wereld om je heen. Je werkt met jouw eigen energie, de energie van vernieuwing, de energie van bewustzijn, de energie van de bron. De wereld is erbij gebaat als een Lichtwerker in zijn kracht staat. Je straalt het letterlijk uit naar je omgeving. Mensen zien iets aan je, maar weten vaak niet wat ze zien, dat zijn ze vaak niet eens bewust en dat is oké.  

Steeds meer mensen komen tot een besef, een realisatie dat ze ''anders zijn''. De termen HSP , hoog sensitief, hoog gevoelig en soms tot mijn verbazing het woord Lichtwerker rolt vaak over m'n tong als mensen binnen komen met allerlei vage klachten, in de ''gezondheidswinkel'' waar ik werk. En ten midden van de mensen, als dame, als verkoopster en als Lichtwerkers Nederland, zie ik, voel ik en ervaar ik de veranderingen in het collectief, ik zie het gewoon gebeuren. Het is erg bijzonder om mee te maken. En ondanks ik beter tot mijn recht kom door het coachen van wie daar voor openstaat, sta ik daar ook op een bepaalde manier ook op m'n plek, tussen de mensenmassa. Mijn schoolplein. Daar waar ik de mensen recht in de ogen kan aankijken en op mijn unieke manier bewustwording verspreid. En dan niet als het creëren van volgers, maar als het maken van MEESTERS.

Steeds meer mensen worden wakker, worden geïnspireerd op zoek te gaan naar hun eigen waarheid en aangemoedigd om verantwoordelijkheid te nemen voor hun eigen emotionele en fysieke welbevinden. Daar liggen al zaadjes, die met de nodige zorg en de juiste voeding ontpoppen naar het zoeken van de eigen waarheid in plaats van alles maar te slikken als suikervrije koek. Ze gaan opzoek naar gelijkgestemden en beginnen te lopen van hun eigen unieke weg..


Wie ben ik? Ik weet niet wie ik ben ...


Lichtwerkers Nederland ben ik in mijn eigen unieke ik-heid :-) En coach ik kinderen, tieners en volwassenen als maatschappelijk (licht)werker bij uiteenlopende levenservaringen en is het mijn wens dát aan te bieden wat ik zelf als tekort heb ervaren omdat ik voel wat jij voelt en omdat ik weet wat je doormaakt. Wel wil ik dat je weet dat ik het niet ben het, die jou geneest. Ik wens puur het veld van begrip te zijn daar waar jij de klik weer met jezelf kunt maken. Jouw bewustzijn heeft jou behouden en het is jouw bewustzijn die voorgaat aan jouw genezing. Op welke manier dan ook. Het veld van de trilling van de oplossing is wat ik je te bieden heb, gewoon door te zijn wie ik ben. En eigenlijk kan ik je geen antwoord geven, want wie ik ben, dat weet ik niet en daar kan ik mezelf in laten berusten.

Wij als nieuwetijdsmensen, of welk label je er ook op wilt plakken ( je wilt geen labels plakken :-) , draaien vast in de systemen op aarde zoals ze nu zijn. Dat is onder andere precies wáárom we hier zijn. Zo lang wij onbewust doorgaan met onze dagelijkse activiteiten en onszelf in een keurslijf proberen te proppen in de vorm van de ideale partner willen zijn, de perfecte vader of moeder, de uitmuntende werknemer of als een braaf familielid die tegen zijn zin het hele jaar door alle verjaardagen van de familie afgaat, blijven wij onszelf hard tegenkomen. Het leven zal je blijven overkomen. De energie van andere mensen zal je blijven overdonderen, of beter gezegd: jij zal je altijd van je stuk af laten brengen doordat de ander de afstandsbediening heeft over jouw emoties. Leer daarom jouw energie te claimen en laat jouw liefde, jouw licht domineren onder welke omstandigheden dan ook. En dan daarbij nog een hele belangrijke: wat ik kan dat kan jij ook en wat ik ben, dat ben jij ook. 

Met onze energie, met onze ziel verankerd op de aarde, door ons lichaam heen veranderen we de wereld. Simpelweg door hier gewoon te zijn. Laat je leiden door de vlam die je in je hart voelt en durf jouw unieke weg te bewandelen zoals die voor jou is bedoeld. Durf te doen wat goed voelt voor jou.

Denise Diekstra


Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* indicates required