Ons aanbod

Welkom thuis bij Lichtwerkers Nederland. Wij zijn een groot en groeiend netwerk waar bewustwording centraal staat. Hier kun je ons hele aanbod vinden.


Eco Webshop

Onze Ecologische webwinkel. Biologisch, fairtrade & vegan producten voor iedereen. Natuurlijk niet op dieren getest! Gewoon de nieuwe aarde.

 

Merchandising

De Lichtwerkers Merchandising lijn is een feit! Kwalitatief goede producten met het symbool erop voor de Lichtwerker. Het is tijd dat wij ons aan de wereld laten zien.Blogs

Zeven dagen per week publiceren wij de nieuwste blogs over van alles dat maar met bewustwording van de mensheid te maken heeft. Lekker lezen en je laten inspireren!


Bloggers

Hier vindt je alle bloggers die voor Lichtwerkers Nederland schrijven. Elke blogger heeft zijn eigen database met artikelen dus er is enorm veel informatie te vinden.


De achterdeur

De achterdeur is gecreëerd om belangrijke informatie te verspreiden die gecensureerd wordt door facebook ten opzichte van de misdaden tegen de mensheid.Evenementen

Het Lichtwerkers Nederland Evenement op 6 januari 2019 met Pamela Kribbe en Gerrit Gielen in de Witte Raaf in Noordwijk. Tickets zijn uitverkocht.


De STROOM

Wat creëer jij om financieel onafhankelijk te worden? De Stroom draagt de mogelijkheid in zich de overvloed te manifesteren in je leven op een creatieve manier.


Social Media

Het team van Lichtwerkers Nederland  is actief op verschillende kanalen, in verschillende talen. Volg ons op facebook, instagram, YouTube en mewe.com.Wie zijn wij ?

Laten we ons even voorstellen. Wij zijn Davy en Denise. Lees hier onze verhalen en onze motivatie waarom we doen wat we doen. Wij leven onze missie. Dit is de nieuwe aarde.


Ben jij een Lichtwerker?

Heb je het idee dat jij ook een Lichtwerker bent? In deze categorie zijn een aantal mooie artikelen geplaatst om je verder op je weg te helpen.


Vrienden van Lichtwerkers

De lijst van de vrienden van Lichtwerkers Nederland wordt steeds langer. Allemaal prachtige samenwerkingen tussen mensen die willen verbinden vanuit het hart.Afstandshealingen

Elke maand worden er afstandshealingen gegeven met een speciaal thema in groepsverband. De healing ontvang je gewoon thuis vanuit je luie stoel.


Samenwerkingen

Lichtwerkers Nederland staat open voor samenwerkingen op brede gebieden. Door samen te werken maken we de wereld mooier. Laten we starten met co-creatie.


Acties / Petities

Met welke acties en petities zijn we bezig? In deze categorie kun je het allemaal lezen. Let wel: niet vechtend tegen het oude maar puur bouwend aan het nieuwe. LIGHTRAISERS

Lightraisers. The international version of Lichtwerkers. Our Lightwork all around the globe. Lightraisers has members in fourthy countries and is also growing every day.


Recensies

Hier vindt je alle hartverwarmende  recensies die we hebben mogen ontvangen van lieve, dappere en grootmoedige lichtwerkers op een rijtje.


Doneren

Wij wensen te delen en te geven vanuit een innerlijke drang van dienstbaarheid en vanuit dat wat we zelf als tekort hebben ervaren. Waardeer jij ons werk? Hallo, ik ben Gwen

Lichtwerkers Nederland is een trotse ambassadeur van het boek ''Hallo, ik ben Gwen'' - Een hooggevoelig kind & de ''Hallo, ik ben Gwen'' Academie van Barbara Veer.


Werk aan jezelf boek

''Spirituele groei in 10 minuten per dag'' is geschreven door Paul Wezenbeek. Eenvoudig uitgelegd en makkelijk toepasbaar voor iedereen die wilt werken aan zijn ontwikkeling.


Contact ons

Wil je contact met ons opnemen? Dat kan natuurlijk altijd. Kijk eerst even rond of je vraag al is beantwoord in een topic. Wij proberen je mail binnen vijf dagen te beantwoorden.Lichtwerkers Telefoon

Actie:

Tot 31 december 2018 zijn wij bereikbaar voor €0,80 cpm als je gebruik maakt van credits. Dit geldt voor Nederland (0909-0121) én voor België (0907-37073) op box nummer 102.

 
Met het ascenderen en de enorm hoge lichtfrequenties die nu op de aarde aanwezig zijn kun je niet langer meer om jezelf heen en kun je niet langer die diepe innerlijke roep tot verandering negeren. Waar je voorheen nog dingen kon verstoppen en wegschuiven onder het tafelkleed, wat je niet onder ogen wilde komen, lukt het niet meer om vol te blijven houden zoals je dat altijd al hebt gedaan. 

Als ervaringsdeskundigen/maatschappelijke (Licht)werkers is het onze wens dat jij jezelf opnieuw leert te connecten met die wie je daadwerkelijk bent en durft te doen waarvoor je hier bent gekomen. 


De wereld heeft krachtige Lichtwerkers nodig! 


Waar loop je tegenaan in je leven?  Sta je brandend als een vuurtoren jouw missie uit te voeren? Of voel je jezelf inmiddels uitgeblust of omvergeblazen door alle energieën en blijft het een enorme moeite kosten jezelf staande te houden in deze maatschappij?

Neem jij actief deel aan het leven of vindt je het lastig überhaupt te genieten van het leven als hoogsensitieve ziel? Leef je werkelijk jouw potentieel of overleef je nogsteeds?

Als je leeft...  Leef je dan het leven dat je graag zou willen? 


En als je overleefd blijf je geleefd worden totdat jij eindelijk besluit dat het nu genoeg is geweest en voor dat wat goed en juist voelt voor jou op te komen.

Om dit daadwerkelijk te realiseren is het belangrijk dat je duidelijk bent over je intenties, wensen en behoeften. Dat jij jezelf in alle eerlijkheid aankijkt en beseft dat je het niet meer kunt negeren of verstoppen. Of er nu dingen spelen in je relatie(s), op je werk of in de familie, echt lichtwerk vraagt om een totaal vernieuwde houding en zal merkend doorreiken op alle gebieden in je leven. 

Een Lichtwerker zijn is niet iets wat je doet, het is wat je bent!