Op dit moment nemen wij geen nieuwe bloggers aan


Wil jij voor onze website schrijven?

Voel jij je tot ons aangetrokken? Zou je voor onze website willen schrijven en wil je graag anderen te inspireren met jouw artikelen?  Als je onze website al enige tijd volgt, weet je dat wij schrijven over uiteenlopende onderwerpen die elk op hun eigen manier bijdragen aan de ontwaking van de mensheid en het verspreiden van meer bewustzijn.

Geen upload ''drang'' (deadlines)

Jij bent vrij jouw artikelen in te leveren wanneer je maar wilt. Of dat nu meerdere keren per week is of één keer in de maand, bij ons ben je helemaal vrij om te doen wat goed voelt voor jou. Jij bepaalt hoeveel energie je stopt in je artikelen om genoeg ruimte te houden voor jouw persoonlijke ontwikkeling.

Eigen pagina op de website


Als jij je aanmeld als blogger, krijg jij je eigen bloggerspagina op onze website. Hier zullen al jouw artikelen verschijnen die gepubliceerd worden. Deze delen wij uiteraard ook op de tijdlijn van onze Lichtwerkers Nederland Facebook pagina.

 

Straal jouw Licht


Door blogs te schrijven voor onze website maak jij je naam bekend en zet jij je eventuele praktijk op de kaart. Mensen worden geraakt door dat wat je schrijft vanuit je hart. Ze resoneren met jouw energie die voelbaar is achter je woorden. Uiteraard wordt er onder jouw blog altijd je naam en website vermeld.

Koppeling Facebook


Als blogger wordt jouw Facebook pagina gekoppeld aan de ''Vind ik leuks'' van Lichtwerkers Nederland. Wij vinden het ook tof als jouw pagina de onze leuk vindt :-)

Ondersteuning


Als blogger ga je een samenwerking aan met Lichtwerkers Nederland. Voor het sturen van je blogs, vragen, opmerkingen of wensen, ondersteunen wij jou meestal binnen een tijdsbestek van 12 uur. Ook in periode's dat eventuele onzekerheden de kop opsteken. 


Facebook Events


Organiseer jij iets leuks? Een workshop, een bijeenkomst, een healing of wat dan ook? Als blogger kan jouw evenement gekoppeld worden aan je blogs door middel van co-creatie.

In samenwerking met


Als blogger kom je automatisch met je naam, foto en/of website in de categorie Vrienden van Lichtwerkers Nederland te staan. Dit is de lijst van al onze samenwerkingen waar jij nu ook onderdeel van uit maakt. Het is ook fijn dat onze bezoekers  jou snel en gemakkelijk terug kunnen vinden.


Engelstalig


Schrijf je ook Engelstalige artikelen of heb je de mogelijkheid deze te vertalen in het Engels? Deze kunnen verspreid worden via onze internationale netwerken zoals Lightraisers, Christ Consciousness en The Collective Consciousness.Donaties


Wij promoten jou (en jouw praktijk) door middel van jouw blogs en evenementen op onze website en Facebook pagina's. 

Als je ons al een poosje volgt weet je dat wij een publicatie snelheid hebben van ongeveer om de 3 uur en (licht)werken zeven dagen per week aan de blogs en alle werkzaamheden van de website en de Facebook Pagina.

Wij staan in Liefde open donaties te ontvangen uit de overvloed die wij in samenwerking met en voor jullie creëren. Op deze manier houden we het geven en ontvangen met elkaar mooi in balans.Wat is belangrijk?


 Dat we resoneren met elkaar. Jij moet je goed voelen bij ons en wij bij jou. Hier komen we achter door een gesprek aan te gaan met elkaar. Dat kan via de mail en eventueel ook telefonisch.

Klik gerust, je zit nergens aan vast :-)