Spirituele groei in 10 minuten per dag | Paul Wezenbeek

Dit is geen roman, maar een aan jezelf werkboek.


Er wordt veel van ons gevraagd tegenwoordig.

We moeten zoveel en er blijft jammer genoeg weinig tijd over, om aandacht aan ons zelf te geven. Toch is dit heel belangrijk. Vooral in deze tijd waarin veel mensen ontwaken en de drang voelen om zich spiritueel te ontwikkelen. 

We doen een cursus hier, lezen een boek als we tijd hebben, gaan een keer per week naar de yogales. Dit geldt niet voor iedereen, maar vaak is er interesse om spiritueel te groeien. Men doet iets hiermee en laat het dan weer helemaal lopen. We willen wel, maar de maatschappij roept om andere zaken.

Je wilt heel graag meer van jezelf houden, je wilt heel graag bepaalde zaken in je leven loslaten, je wilt beter in je vel zitten. Maar de tijd ontbreekt vaak.

Wil je veranderingen in je leven? Aan jezelf werken d.m.v. spirituele groei en bewust worden is dan belangrijk. 

Geen tijd en geld voor dure opleidingen en cursussen? Mijn spiritueel ebook/boek is dan iets voor jou! Ik neem je 30 dagen aan de hand mee om spirituele groei in je leven te integreren. En dat kost je maar 10 minuten per dag! Wensen, groei, veranderingen, loslaten, bewust worden. Alles zit er in.

Als je bv gitaar wilt leren spelen, zal je elke dag de gitaar moeten pakken en spelen. Anders werkt het niet. 

Dat is ook de basis van mijn boek. 

Veranderingen ondergaan is een keuze. Maar je zal wel elke dag er aan moeten werken


Alleen met mijn aanpak is 10 minuten per dag al voldoende om een sterke basis neer te zetten.

Download hieronder het bestand om inzage te krijgen in het boek

Download
Inzage Spirituele groei.docx
Microsoft Word document 1.1 MB

Wie is Paul Wezenbeek?


Mijn naam is Paul Wezenbeek en ik ben 54 jaar oud. Mijn hele leven is beïnvloed door een moeilijke jeugd. Dat heeft zo een grote impact op mijn leven gehad, dat ik nog steeds zoekende ben om helemaal tot bloei te komen. Zo een 30 jaar terug kwam ik voor het eerst in aanraking met spiritualiteit. Ik begon boeken hierover te lezen, maar vond het allemaal maar vaag en moeilijk te begrijpen. Ik begon met mijn eerste reiki cursus en dit heeft mij veel gebracht. Ik kon eindelijk mezelf gaan helen en heb dit eindeloos gedaan. Het leven bleef zoekende en langzaam groeide ik in mijn proces. Door reiki master te worden en veel gedaan te hebben met de Munay-Ki inwijdingen, kwam langzaam het doel van mijn leven boven water. Ik begreep dat ik hier was om te helpen. Het feit dat jezelf als lichtwerker ziet, lijkt wel een seintje aan `boven` om nog maar eens wat extra levenslessen toe te voegen.Vooral de laatste jaren waren heftig, op het gebied van financiën en huisvesting werd ik tot het uiterste gedreven.

Ook lessen van eenzaamheid, geduld en vertrouwen hebben, werden steeds maar weer herhaald en steeds heftiger. Hierdoor ben ik ontzettend sterk geworden en is mijn bewustzijn goed meegegroeid. Ik voel me steeds beter in staat om andere mensen te helpen.

Wat mij zo is bijgebleven, in het begin van mijn spirituele groei is het volgende. Ik kocht boeken, begon erin te lezen en zette ze terug in de kast. Ik begreep er weinig van! Gelukkig kwam toen Wayne Dyer op mijn pad. Ik begreep zijn boeken want die waren begrijpbaar om te lezen.

Nu wil ik mensen en de aarde helpen, bij spirituele groei en ontwaken. Ik richt mij vooral op de grote groep die er nu aankomt. Mensen die nu aan het ontwaken zijn en willen groeien. Zij hebben duidelijke en begrijpbare informatie nodig. Dat probeer ik dan ook op mijn blog te realiseren. Dat lukt wellicht niet altijd, maar is wel mijn streven. Ik probeer van deze missie, mijn beroep te maken. Als ik er geld aan over houdt, stop ik dat weer in projecten om mensen en aarde verder te helpen. Ik heb diverse apps ontwikkeld en ook een boek geschreven. Dit boek : Spiritueel groeien in 10 minuten per dag, is een werkboek van 30 dagen. Er is altijd veel hulp aanwezig vanuit het universum. Ook voor jou en op elk gebied waar je hulp nodig hebt. Mijn boek gaat daar over en leert je, om hulp te vragen en spirituele groei te integreren in jouw leven. Lees alle info, recensies, enkele hoofdstukken en hoe te bestellen op hier.

Heb je vragen of wil je meer over Spiri-apps weten? Neem gerust contact met mij op.

 

Paul Wezenbeek
paulluap999@hotmail.com


 

Paul Wezenbeek is ook blogger bij ons