Recensies

 Vanwege de zogenaamde 'privacy' wet zijn alle namen weggelaten.

★★★★★-

Ik haal er telkens weer wat uit waar ik mee verder kan. Het zijn rake teksten wat ik heel knap vind. Dank jullie wel!

★★★★★-
Er zijn hier vaak mooie duidelijke berichten en adviezen te vinden. Je kunt er veel van leren op spiritueel gebied. 

★★★★★-
Ik heb veel steun aan deze pagina, om wat er met mij gebeurt innerlijk maar ook om te begrijpen hoe de andere mensen zich wel of juist niet ontwikkelen.

★★★★★-

Ik heb vandaag telefonisch consult gehad wat was dat een fijn en verhelderend gesprek geweest. Ik had dat echt even nodig om weer verder in mijn proces voor verandering te komen. Bedankt hier voor.

★★★★★-
Ik ben daar heel blij mee want ze hebben mij uit het duister in het licht gevoerd en de juiste weg gewezen waar ik ze zeer dankbaar voor ben.

★★★★★-
Dankbaar voor de inspirerende en hulpzame artikelen en teksten.

★★★★★-

 Ik lees jullie heel graag op Facebook. En altijd als ik met een vraag rondloop.... komt er een artikel van jullie langs met een antwoord wat met mij resoneert. Ik vind jullie gewoon goed. 

★★★★★-

Goed hoor heel leerzaam dankjewel hier voor.

★★★★★-
Ze heeft mijn ogen geopend en is de meest betrouwbare en eerlijkste persoon die ik ken.

★★★★★-
Lieve lieve Denise, ik vind je een kanjer, zuiver, oprecht, een prachtige lichtwerker. Zo mooi om te zien hoe je deze pagina opgebouwd hebt en zoveel mooie en verschillende artikelen deelt. Dank je wel lieve meid! Hele dikke knuffel 

★★★★★-

Mijn ervaring met Denise, kwam keihard binnen.... Ze kwam bij mij met feiten die zij op hele mooie manier mag ontvangen... Heel er bijzonder om mee te maken! Verder vind ik Denise erg liefdevol en puur werken... Ga vooral zo door Meis! Een waanzinnige manier om mensen te mogen helpen op deze manier...

 ★★★★★-

Aan Dave heb ik mijn Kryon passie te danken! Waar ik dan ook erg graag met hem over praat... En ieder telefoongesprek voor mij voelt als een geweldig consult... En ik even op zijn energielevel mag mee floaten.... Bij dit stukje Kryon tekst denk ik standaard dit gaat over Dave:

 

The Old Souls will given the example like they have been in the past...

Accept in the New Energy they will be seen as Teachers...

And will be honnered as Balanced ones,

As Masters, masters not as the a sended masters, but masters of Life!

Balanced, somebody you want to be with,

Somebody who has Answers!

Someone who would be Peacefull Aware...

★★★★★-

ik vind dit prachtig vooral voor het sterren licht dus 5 sterren 

★★★★★-

Een paar maanden geleden werd ik door Denise benaderd, nadat ze een paar van mijn artikelen had gelezen, die ik op hun bezoekers pagina plaatste. Ze vroeg me of ik het oké vond dat ze mijn artikelen op hun site zouden plaatsen. Ik was ongelooflijk blij en verbaasd. De reacties op de artikelen waren positief waardoor mijn zelfvertrouwen groeide, ik kreeg meer moed om mezelf te laten zien.

Vandaag de dag worden mijn teksten ook op de site van Wakkere mensen geplaatst. Ik voel zoveel blijheid en dankbaarheid omdat Denise deze deur voor me heeft geopend. Lieve Denise, dankjewel voor je vertrouwen en jou licht dikke knuffel Anouk

★★★★★-

Lieve Denise, je bent paranormaal geboren, we wisten toen nog niet dat je dat was.

 

Na heel veel strubbelingen in je leven ben je gigantisch gegroeid tot wat je nu bent! Ongelooflijk goed in een lichtwerker en iedere keer weet je me te raken en heb je het bij het juiste eind! Ga zo Door, je bent een topper en ik ben ongelooflijk trots om jou als dochter te hebben mogen ontvangen! 

★★★★★-

Voor mij voelt Lichtwerkers Nederland als thuiskomen! Achter Lichtwerkers Nederland zitten twee bevlogen mensen die met sparkles in hun hart en ziel licht en liefde (willen) zaaien. Zaadjes van LIEFDE planten zodat anderen deze op hun beurt kunnen oogsten. Lichtwerker zijn we in feite allemaal! Zodra je jouw licht, jouw liefde en talent inzet voor het hogere goed, het universele plan werk je in het licht. Alleen sommigen hebben een ‘grotere LOVE missie’. Een missie om op bredere schaal mensen te bereiken door de liefde te zaaien dan wel te planten, harten te doen openen zodat mensen hun zielen gaan leven. Dat hun innerlijke bloem, hun ziel, zich gaat ontvouwen, stralen en gaan schijnen. To blossom their soul!!! Je weten te raken op het punt waar je geraakt mag worden.

En dat is nu net de missie van Denise en Dave! Wat weer ontzettend overeenkomt met mijn levensdoel, mijn plan van de ziel. In alle keren dat ik met Denise contact heb gehad, ben ik onder de indruk van haar puurheid, haar eerlijkheid en de passie waarmee ze Lichtwerkers Nederland op een hoger plan tilt. En mensen met haar ontvankelijkheid, levenservaring en sprankel tools geeft om de essentie bij zichzelf te herkennen, hun soul purpose helder te krijgen, hun talenten en kwaliteiten te doen leven. Zodat ook jij een bijdrage levert aan het groter geheel! Uiteindelijk zijn we allemaal verbonden en het zou zo fijn zijn als we allemaal middels een geopend hart onze zielsplannen, onze uniciteit van de ziel, zouden doen leven! That we DO WHAT WE LOVE, LOVE WHAT WE DO!!! Voor het grotere plan. Met als universeel doel dat we straks allemaal vanuit onze harten leven en communiceren via de taal van de liefde als universal language!

Dus lieve Denise & Dave blijf vóóral zo doorgaan en jullie inzetten. Zie jullie lichtjes en liefde op nog grotere schaal te verspreiden en dat jullie innerlijke sprankel, toewijding en bevlogenheid nog menig hart en ziel mag raken. 

Namasté soulsister en brother in the light & the love. 

Op naar 100.000 volgers! 

Mijn inzet, bijdrage, gedeelde passie en toewijding hebben jullie.

Liefs, Irmgard

Websites: 

myhappysoul. nl (Readings)

b-engeltje. com (Channellings)

 

★★★★★-
Ik vind de artikelen fantastisch! ! Ik haal daar zo veel kracht ,energie en inzichten uit ik ben heel dankbaar .

★★★★★-
Geweldig, wat een mooi initiatief en liefdevol.
Wat ben je goed bezig lieve Denise, je bent een zuivere Lichtwerker.

★★★★★-
Wauw, wat kan ik zeggen...Ik ben van het diepste van mijn hart zo dankbaar voor wat Lichtwerkers Nederland en vooral Denise voor mij betekend heeft. Ik schreef zelf al blogs en deed dit om mezelf en andere te helpen in hun helingsproces. Denise heeft mij opgemerkt en heeft mij gevraagd voor Lichtwerkers Nederland te schrijven, omdat ze zoveel potentie zag en nog steeds ziet in mij. Ze heeft mij het vertrouwen gegeven in het werk wat ik doe en in mij als persoon. En heeft mij geïnspireerd het beste uit mezelf te halen en mezelf nog beter te ontwikkelen en daarvoor zal ik haar voor in eeuwigheid dankbaar zijn. Dank je wel lieverd, jij bent een bijzondere lichtwerker en maakt de wereld een stuk helderder met jou licht hier op aarde.

★★★★★-
Prachtige, inspirerende, krachtige mensen. Vanaf het moment dat we elkaar ontmoetten hebben ze ontzettend veel voor mij betekend en dit doen ze nog steeds elke dag opnieuw, elke dag een beetje meer.

★★★★★-
Davy ken ik al heel lang en ik moet toch zeggen dat ik niemand anders ken die positiever in het leven staat als hem. Hij staat heel mooi in het leven en overal waar hij komt is een soort rust waar ik soms jaloers op kan zijn. Hij is erg makkelijk om mee te praten en ik ben trots dat ik hem een vriend mag noemen! Denise ken ik minder lang maar ik moet zeggen dat zij veel meer ontwikkeld is dan ik had verwacht van iemand van haar leeftijd, zij is puur en heeft zeker een gave wat iemand kan raken en aan het denken zetten. Het zijn 2 mooie mensen die graag een ander helpen. Succes met Lichtwerkers Nederland en ik hoop jullie snel weer te spreken. 

★★★★★-

5 sterren is het maximale aan waardering wat ik kan aangeven om jullie te waarderen, maar 5 sterren vind ik te weinig! Jullie geven namelijk (ver)licht(ing) voor 100 tal sterren.

 

Ik vind het heel prachtig hoe jullie op mijn pad zijn gekomen.

Door vrienden ben ik gaan nadenken over het concept 'Vrije Betaling' en 2 uur later kwam ik een berichtje van jullie tegen. Jullie gaven aan dat jullie concept veranderde van een vaste prijs naar vrije betaling. Dit was voor mij nog meer een stimulans om dit concept aan te gaan nemen. Ik vertrouw er op dat ik gedragen word en ik voel mezelf verantwoordelijk om de mens te helpen met de gaves die ik meegekregen heb. Zelf voelde ik ergens nog een twijfel zitten over het nieuw aardse concept vrije betaling en daarom stuurde ik jullie een berichtje. Pas tijdens het lezen van jullie antwoord zie je hoe fijn jullie zijn.  Een hartverwarmend en stimulerend antwoord en dat voor mensen met een pagina met 30.197 likes. Ik voel de connectie die gedragen word en ik ben jullie enorm dankbaar voor het delen van mijn evenement. Dit is voor mij een nog grotere stimulans om het vrije betalings concept te gaan hanteren.

Op het moment dat ik het evenement klaar had om te posten stuurde jullie mij een berichtje met daarin dat we wel zouden kunnen ruilen. Oftewel jullie wilde mij wel helpen met het delen van het evenement en toen ik deze synchroniciteit zag wist ik het zeker dat jullie gave heel ver reiken. De letterlijke afstand tussen ons in de echte wereld is groot maar binnen no-time stonden jullie naast mij om mijn pad te verlichten en duwden jullie mij vooruit met zachte hand door alleen maar jullie eigen ervaring te delen.

 

Bedankt voor jullie duwtje in de rug, jullie zijn alleen maar meer in jullie kracht gaan staan door het vrije concept te gaan hanteren en jullie weten hoe het is om te schijnen. Niet om andermans ogen uit te steken maar om andermans pad te verlichten zodat diegene verder komt. Dankbaar is een woord die de emotie omschrijft alleen het woord doet tekort aan het gevoel, zo dankbaar voel ik mezelf! Als ik ooit wat voor jullie kan betekenen schroom niet en laat het mij weten!

 

Heel erg bedankt en ik wens jullie hele goede zaken want jullie zijn een mooi en liefdevol voorbeeld voor andere lichtwerkers.


Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy & Denise Diekstra 

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 

Openingstijden:

ma t/m zo 10.00 uur - 20.00 uur 

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland