LICHTWERKER NIEUWS


Vloggen!


Yes! Mijn eerste vlog! Al langere tijd voelde ik al dat ik graag video's wilde maken. Natuurlijk zijn audio, video en foto programma's mijn hamertje tik geworden en ben ik altijd al bezig geweest met het creëren van mooie plaatjes, banners, het bouwen en onderhouden van de website en kan ik mijn creatieve expressie enorm goed in uiten met de riemen die ik heb. 
Maar nu, het uiten van mezelf op beeld brengt hele andere hoogtes van vreugde met zich mee. Ik voel dat het me innerlijk zo verreikt en dat mijn ziel harder begint te zingen en ik vol energie en enthousiasme ben. Het voelt als een innerlijke bevrijding echt mijn stem te laten horen. Dat ik het dúrf te laten horen. Dat ik mezelf nog meer durf te laten zien...
Lees meer...


Volg ons nu ook op Instagram! / lichtwerkersnederland


Spiritueel groeien in 10 minuten per dag


Dit is geen roman, maar een aan jezelf werkboek.

Er wordt veel van ons gevraagd tegenwoordig. We moeten zoveel en er blijft jammer genoeg weinig tijd over, om aandacht aan ons zelf te geven. Toch is dit heel belangrijk. Vooral in deze tijd waarin veel mensen ontwaken en de drang voelen om zich spiritueel te ontwikkelen. 

Je wilt heel graag meer van jezelf houden, je wilt heel graag bepaalde zaken in je leven loslaten, je wilt beter in je vel zitten. Maar de tijd ontbreekt vaak.

Mijn spiritueel e-book/boek is misschien iets voor jou! Ik neem je 30 dagen aan de hand mee om spirituele groei in je leven te integreren. En dat kost je maar 10 minuten per dag! Wensen, groei, veranderingen, loslaten, bewust worden. Alles zit er in.

Hier kun je het boek of e/book bestellen.
Hier kun je de blogs van Paul Wezenbeek lezen,


Volg ons op MEWE.COM | www.mewe.com/i/lichtwerkersnederland


Hennep zaad voor Oostvaardersplassen!


Beheerders van mediwiet willen en kunnen de dierenkwelling van de oostvaardersplassen niet toestaan! 

Wij vragen jullie zoveel mogelijk bio hennep zaad te werpen in de Oostvaardersplassen!

Deze actie treft twéé kanten namelijk: hennep vezel is voedzaam voor de grote grazers en maak cannabis legaal!  Met dank aan team mediwiet midden Nederland. Delen wordt zeer gewaardeerd! 


Elke dag 1 daad van vriendelijkheid


Om het contact tussen de mensen op deze aarde leefbaarder en vrolijker te maken. Niet bepaald door factoren of de overheid maar vanuit onszelf. Omdat wij dat in ons hart graag willen! Zoveel mogelijkheden en je zult merken dat je het leuk vindt om te doen. De kans is erg groot dat je het dan meerdere keren per dag gaat doen! Elke positieve daad van vriendelijkheid heeft een positief effect op de aarde als geheel. Alles is energie en elke positieve gedachte of actie leidt weer tot meer positieve daden. Dit komt door de universele wet van aantrekking. Misschien doe jij dit al. Je kunt het wel delen op sociale media zodat anderen het kunnen oppikken. Lees meer...

 


De STROOM


Lang zijn wij bezig geweest het nieuwe aarde concept De Stroom om deze uit te werken en te optimaliseren. Er ontstaat iets bijzonders dat onder andere gebaseerd op de wijsheid uit ''Gesprekken met God'' van Neal Donald Walsch.  Wees de bron voor een ander van dat wat je zelf wenst te ontvangen. De Stroom igecreëerd voor iedereen die daar aan toe is financieel onafhankelijk te maken zodat er mogelijkheden komen dat jij nu echt jouw zielenpad gaat lopen en gaat doen wat je ten diepste verlangt. Samen vanuit de overlevingsmodus, een LEVEN creëren. 
Lees meer...


Lichtwerkers TRAVEL


Vanaf oktober 2019 starten wij met onze transformatiereizen naar Gran Canaria, Spanje! 
 Daar lichtwerken wij met 2 deelnemers per keer om onze energie maximaal in jou te kunnen investeren zodat jij het maximale uit jezelf kunt halen. 
Deze week heb je de mogelijkheid te starten om alle ballast  te ontladen van dat wat niet meer werkt voor jou. En daarna om op te laden door dat, wat jouw innerlijk vuur weer ontsteekt en maakt dat je vooruit gaat in de door jouw gewenste richting.
 Lees meer...


Nieuw logo voor Lichtwerkers 


Ik heb me laten verrassen door een compleet nieuw LOGO. Enigszins grof, maar puur hartgedragen. Ik voel me dan ook enorm geïnspireerd binnenkort mijn verhaal met betrekking tot de adelaar en het gedragen hart met jullie te delen. Hoe ik mezelf herken in de adelaar die met haar kracht het eenheidsbewustzijn beschermt. (Wordt vervolgd)De achterdeur

 

Er is een digitale oorlog aan de gang waarbij Facebook zich heeft gericht op het verwijderen van gezondheidspagina’s in natuurlijk leven, welzijn, meditatie, en natuurlijke genezing. De afgelopen week zijn dan ook honderden pagina’s  zonder enige aankondiging verwijderd waarbij het lijkt alsof ze nooit bestaan hebben! Wat zit hier achter? Waarom? En welke pagina’s zijn nog meer verwijderd?

In de blog de achterdeur delen wij uiteenlopende berichten die zeer waarschijnlijk in strijd zijn met het ''beleid van facebook''. Aangezien er al duizenden pagina's zijn verwijderd hebben wij besloten deze links in de achterdeur te plaatsen. 
Lees meer...  


Lichtwerkers Event || Pamela & Gerrit


Pamela Kribbe en Gerrit Gielen komen naar Noordwijk op 6 januari 2019 en zullen live te zien zijn in Fletcher Hotel de Witte Raaf. Gerrit zal beginnen met een geleide meditatie en daarna zal Pamela live Jeshua channelen. 
Lees meer...