Leuk dat jij je aan wilt sluiten!

 

Super leuk dat jij met ons wilt samenwerken! Door samen te (licht)werken vergroten we ons bereik en brengen we meer liefde de wereld in! Wij zijn enorm dankbaar dat jij de intentie hebt gezet jouw energie met een misschien nog groter publiek te delen!

Wat hebben wij vast van je nodig?

Stuur alvast wat van je artikelen mee zodat wij een beeld krijgen van waarover je schrijft en jouw energie kunnen voelen. Ook is het handig dat als je een website hebt, je die meteen even meestuurt. Dan kunnen wij alvast een kijkje nemen. 


Weet je het nog niet zeker?


Heb je twijfels? Voel dan eerst even een momentje rustig bij jezelf. Voel waar deze twijfel vandaan komt. Is het een twijfel uit angst of onzekerheid? Vindt je jezelf misschien niet goed genoeg en twijfel je of je het wel kan? Ben je misschien bang om jezelf te laten zien? Hier hebben wij alle begrip voor omdat iedere blogger hier weleens doorheen is gegaan. Ook hier staan wij naast jou om je gaandeweg te coachen en eventueel feedback te geven. Wij ondersteunen ook jou op jouw weg als blogger en wij voelen ons vereerd dat jij jouw wijsheid en liefde wilt delen met ons netwerk. Je kunt altijd contact met ons opnemen, ook als je het (nog) niet zeker weet.

Neem contact met ons op 


Via onderstaand formulier kun je je aanmelden als blogger en/of eventuele twijfels met ons bespreken. Helaas kun je in dit contactformulier (nog) geen bijlages toevoegen als zijnde artikelen. Je kunt ervoor kiezen ons rechtstreeks een email te sturen via lichtwerkersnederland@gmail.com wat handiger is (vermeld dan even duidelijk dat jij je aan wilt melden als blogger of hierover met ons wilt bespreken) of vul het onderstaande contactformulier in met je naam, mailadres, bericht en je eventuele website.  

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.