Help Natalya met verbrijzeld gezicht weer een menswaardig bestaan te leven

Ik wil heel graag mijn ontzettend dierbare vriend Sri Annatta (Peter van Loo) helpen met geld in te zamelen voor zijn mooie dochter Natalya van Loo (21 jaar) die betrokken is geweest bij een verschrikkelijk ernstig auto ongeluk in Thailand.

Het ongeluk is veroorzaakt door een dronken bestuurder. Ze heeft verschrikkelijke verwondingen aan haar gezicht, en lichaam. Merendeel van haar gezicht, haar aangezicht, is verbrijzeld. Haar hele beginnende volwassen leven is buiten haar schuld om, nu on hold.

Rani Savitri is een doneeractie gestart waarin ze iedereen oproept een (kleine) bijdrage te doen. Alle kleine beetjes tezamen zullen grootse wonderen teweeg brengen. Hoe mooi zou het zijn als wij samen een verschil kunnen maken. Sri Annatta helpt zoveel mensen in hun zoektocht naar verlichting. Als mens, als inspirator en als leraar. Laten we hem nu eens een handje helpen. Haar studie, haar carrière, het ambiëren/ nastreven van haar modellencarrière, het moeten afslaan van een rol in een film, omdat haar gezicht op t moment wat is opgezwollen na een ongeluk.

De directe,zeer welgestelde, met meer dan genoeg financiële middelen, familie van de dronken bestuurder neemt geen enkele verantwoording, en trekt hun handen hiervan af. Onder het mom van: dat de bestuurder meerderjarig is en hij het zelf moet oplossen...

Het gevolg is dat deze mensen de familie van Loo opzadelen met een hoop zorgen en een enorme berg van medische rekeningen, die nodig zijn voor de reconstructie van Natalya’s gezichtje. 

 De eerste reconstructieve operatie van 15 uur is geweest. Er moeten nog vele operaties volgen om haar haar gezicht weer terug te geven, op dat ze er in ieder geval, een beetje normaal en menselijk uit gaat zien. Natalya heeft nog meerdere reconstructieve gespecialiseerde plastische chirurgie en zorg nodig voor wat nu lijkt op 3 jaar of meer.

Natalya woont in Thailand en is Thais. De Thaise wet is zo dat je per ongeluk verzekerd bent voor 1500 US$...de vooruitzichten nu zijn dat de rekeningen zich gaan opstapelen tot 80.000 US$ voor de familie van Loo.

Haar eerste verblijf in het ziekenhuis was gedurende 3 weken op de intensieve care, ze kreeg plastische chirurgie voor de 1e reconstructie, van sinusholtes, boven en onder, na lang overleg met Peter hebben ze geen incisies gemaakt in haar wangen, maar via de bovenkant van haar hoofd in het haar. De sinusholtes onder haar ogen gereconstrueerd door de binnenkant van haar oogleden heen dus ook daar geen lelijke littekens.

Met 1 oog (nog) geen zicht, het andere oog met zicht hangt naar beneden. Deze oogkas moet nog gereconstrueerd worden. Haar neus komt later omdat ademen daar door op dit moment niet mogelijk is, ook haar kaken waren ook totaal verbrijzeld. De chirurg heeft echt magische handen want hij heeft ze als het goed is kunnen herstellen. Daardoor zitten haar kaken voor de komende 6 weken op elkaar vast gemaakt. Natuurlijk wil de familie van Loo alles doen om Natalya zelf financieel te helpen voor alle operaties en de operaties die nog gaan komen, maar hun eigen fondsen incl spaargeld zijn op.

Samen zijn we veel sterker en kunnen we veel meer bereiken!

 

Mijn vraag is; willen jullie samen met mij doneren voor Natalya, en haar familie? Misschien willen jullie dit bericht ook delen in je kennissen en vrienden kring, en hopelijk gaat het dan naar kennissen van kennissen en gaat dit bericht viral, en krijgen we het bedrag bij elkaar om dit meisje haar leven terug te geven en haar en haar familie weer hoop te geven dat het goed komt!

Update

 

We hebben inmiddels 4760.00 euro opgehaald middels de pagina welke ik heb opgericht op: doneeractie.nl Dit is natuurlijk fantastisch en ben iedereen zeer dankbaar voor de donaties. Zoals iedereen weet zijn er nog vele operaties nodig. Het geld wat gedoneerd is, is inmiddels gebruikt voor de operaties welke reeds zijn uitgevoerd. Er is nog een lange weg te gaan.

Mijn dierbare broeder heeft inmiddels al het geld wat er was, wat gespaard was, en zelfs wat er geleend was, verbruikt. Tezamen met het geld wat gedoneerd is. Vandaar dit bericht. Ik wil iedereen nogmaals vragen dit prachtige meisje te helpen, alle kleine beetjes helpen!

Een bericht van Sri Annatta:

 

‘Natalya word op 1 januari opgenomen en op 2 januari weer geopereerd. Helaas heeft crowd funding weinig opgebracht en wat er was is al lang gebruikt. Ondertussen heeft ze speciale vet gecapsuleerde injecties gehad waardoor haar ogen rechter zijn gaan staan en de deuk in haar schedel vlakker is. De komende operatie is weer de neus omdat dat in stappen opgebouwd word.

Mijn eigen behandelingen voor haar ogen beginnen wat effect te krijgen laatst zei ze: "Pappa, ik zie weer wat uit mijn linker ooghoek". Dus we blijven hoopvol.

Op dit moment hebben we niet genoeg voor die operatie en het daaraan gekoppelde ziekenhuis verblijf. Zelf heb ik ongeveer de helft. Vandaar deze mail. We stellen iedere en alle hulp op prijs en nogmaals heel veel dank aan allen die steeds toch weer helpen. We zijn enorm dankbaar!’ Zou het werkelijk prachtig vinden wanneer we met zijn allen een kleine bijdrage moge leveren aan dit dappere meisje, dankjewel vanuit het diepst van het hart!

Alle liefs,

Sri annatta & Rani Savitri

 

Ik houd jullie op de hoogte hoe het met haar gaat. En hoeveel we met elkaar inzamelen! Er is een speciale rekening voor haar geopend in Nederland, het geld gaat daar daadwerkelijk naar toe.

NL86 INGB 06 55 73 66 11

PAN van Loo

Ovv crowdfunding voor Pan

Ik hoop hoop hoop dat we met zijn allen veel voor haar kunnen doen en dat jullie dit bericht allemaal willen delen.

Dankjewel! Vanuit mijn hart... Voor Natalya!

 

Video

Een fragment uit ''iedereen verlicht'' waar Sri Annatta spreekt over het ongeluk van zijn dochter.

Video Natalya

In deze video zie je Natalya voor het ongeluk


Speciale dank aan:

  Rani Savitri

  Nicole Pannebakker

  Ianthe Lammers van Toorenburg