Hallo, ik ben Gwen

Lichtwerkers Nederland is een trotse ambassadeur van ''Hallo, ik ben Gwen'' en de ''Hallo, ik ben Gwen'' academie


Het boek ‘Hallo, ik ben Gwen’

Dit boek gaat over wat ik weet en geleerd heb, als hoog gevoelig kind, wonend in een wereld die daar nog niet altijd klaar voor is. 

Hoog gevoelig betekent in het kort, dat ik heel gevoelig ben als ik samen met andere mensen ben. Hoog gevoelig betekent ook, dat ik gevoelig ben voor dingen die om mij heen gebeuren.

De omgeving vindt het vaak lastig om dit te begrijpen en daardoor word ik niet altijd goed begrepen. Is dit voor jou ook herkenbaar?

Dit boek is gemaakt voor hoog gevoelige kinderen en voor alle andere kinderen die een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken.

Het doel van dit boek is om jou eraan te herinneren, dat je goed bent zoals je al bent. En jou te helpen om zo dicht mogelijk bij jezelf te blijven. Bij wie je bent en wat je voelt. En om vaker voor jezelf te kiezen.

Om jou hierbij te helpen, wil ik je in dit boek ook aan iemand voorstellen. Aan iemand die jijzelf al heel goed kent! Dat is leuk, toch?

Daarnaast vertel ik je over allerlei handige weetjes en oefeningen die je kunt gebruiken. Sommige daarvan zijn best mysterieus. Daarmee bedoel ik, dat je hierover misschien nog niet zo vaak gehoord of gelezen hebt. Maar misschien wel al iets van binnen over weet.

En dan is er nog een geheim, waarover je kunt lezen. Dit geheim gaat over een speciale opdracht, die je hebt gekregen toen je hier op aarde kwam.

Je hebt deze opdracht niet zomaar ontvangen. Want deze opdracht is heel bijzonder, net als jij...

Ik wens je veel leesplezier!

Liefs,

Gwen


Deze kortingscode is geldig t/m 1 september 2018


Bestel het boek

10 % korting met de code: Lichtwerkers NL

Bestel het E-book

10 % korting met de code: Lichtwerkers NL''Hallo, ik ben Gwen'' Academie


De 'Hallo, ik ben Gwen'® Academie is het resultaat van waardevolle initiatieven van diverse professionals, die hun krachten, kennis en ervaringen samen hebben gebracht, met één uniform doel:

 Meer bewustwording creëren ten behoeve van (hoog) gevoelige en anders lerende kinderen in Nederland. Op scholen, voor leerkrachten, ouders en andere begeleiders van kinderen. En hierbij gelijktijdig (professionele) begeleiders van kinderen te versterken in hun 'rol'.

 En door middel van Tiener- en Kindermiddagen, (hoog) gevoelige en anders lerende kinderen van binnenuit te versterken en in hun innerlijke kracht laten komen. Dit alles binnen een veilige setting met gelijkgestemden.

Deze Academie is dus voor iedereen, die versterkt wil worden in zijn of haar (professionele) begeleiding van (hoog) gevoelige en anders lerende kinderen. En vanzelfsprekend voor alle (hoog) gevoelige en anders lerende kinderen zelf, die meer willen begrijpen over zichzelf en over wie zij werkelijk zijn. En wat het betekent om (hoog) gevoelig en anders lerend te zijn.

Visie

Events

Trainers

Doe je mee?De schrijfster van het boek "Hallo, ik ben Gwen" is Barbara Veer

Vanuit haar achtergrond als Professional Coach en Ervaringsdeskundige op het gebied van Hooggevoeligheid heeft zij het boek 'Hallo, ik ben Gwen' geschreven.

Een boek vóór in plaats van over (hoog) gevoelige kinderen en alle andere kinderen, die een steuntje in de rug kunnen gebruiken.

Haar missie is om met dit boek een nieuw avontuur te laten groeien, waarbij kinderen krachtiger kunnen worden, van binnenuit. Wat maakt, dat ze ze dichterbij zichzelf kunnen blijven en met meer vertrouwen in het leven kunnen gaan staan. Om vervolgens in dit vertrouwen, eigen keuzes te kunnen gaan maken.

Als steeds meer kinderen bewust worden van zichzelf en hun intuïtie en hierop meer durven gaan vertrouwen en handelen,

dan zou deze ontwikkeling zich als olievlekken kunnen gaan verspreiden! Want kinderen die zichzelf durven te zijn, worden ook een voorbeeld voor anderen... voor andere kinderen, maar ook voor volwassenen : )

Dat het boek 'Hallo, ik ben Gwen' inmiddels door jong en oud omarmd en gelezen wordt, is een hele mooie andere ontwikkeling gebleken. Juist ook door ouders, professionals en andere begeleiders van kinderen.  Dit heeft mede te maken met de essentie van het boek, namelijk, het 'innerlijke kind' en 'thuiskomen bij jezelf'. 

Ouders en professionele begeleiders van kinderen zijn de belangrijkste 'toegangspoorten' tót de kinderen. Zij bepalen hoeveel ruimte een kind krijgt, om zichzelf te mogen zijn en keuzes vanuit het hart kunnen gaan maken. Met elkaar kunnen we nieuwe randvoorwaarden gaan scheppen, waarbinnen kinderen de ruimte krijgen om zichzelf op een natuurlijke  manier kunnen ontwikkelen.

Met dit boek en deze missie als mooie basis, is op initiatief van diverse professionals, die al jarenlang  met kinderen werken, de 'Hallo, ik ben Gwen Academie' voort gekomen. Een mooi onderdeel van dit avontuur, met als specifiek doel:

Meer bewustwording creëren ten behoeve van (hoog) gevoelige kinderen in Nederland, op scholen, voor leerkrachten, ouders en andere begeleiders van kinderen en hierbij gelijktijdig (professionele) begeleiders van kinderen te versterken in hun 'rol'. 

Maak met ons deze reis, om nieuwe en meer passende randvoorwaarden neer te gaan zetten, waarbinnen kinderen daadwerkelijk kunnen groeien in vertrouwen en hun talenten beter voor het voetlicht kunnen gaan brengen. 

Het avontuur kan alleen groeien met behulp van andere mensen. In welke vorm dan ook.

Elke bijdrage en ieder idee is van harte welkom!

Mocht jij zelf ook willen bijdragen, omdat dit avontuur ook bij jouw persoonlijke missie past, stuur ons dan een bericht via: info@halloikbengwen.nl

Meer informatie over Barbara als Coach vind je op de website: www.coachingbybarbara.nl