Ik ben GEZOND

Genezen van fibromyalgie, dat kan toch helemaal nie? En of het kan.


Ik ben Denise en ik ben gezond. Na het jarenlang zoeken van dé oplossing en het volgen van talloze zelf-hulp boeken, cursussen, revalidatieprogramma's en het platlopen van de deuren van de reguliere geneeskunde ben ik uiteindelijk zélf de persoon geweest die mijn genezingsproces in gang heeft bracht.

En vandaag de dag LEEF ik weer, zónder het gevoel te hebben te overreden zijn door een bus, vanaf het moment dat je s'ochtends opstaat.In de IK BEN GEZOND CURSUS die ik heb ontwikkeld reik ik de energie aan die bijdraagt aan jouw genezingsproces. Bijdraagt inderdaad, want ik ben het niet die jou geneest, dat ben jij zelf en dat kan op het moment dat jij de volle verantwoordelijkheid gaat dragen over jouw fysieke én emotionele welbevinden. Inderdaad, we hebben het hier niet over een lichaam dat ziek is en niet doet wat jij wilt. We hebben het hier over een lichaam die jou - in steeds heftigere vormen - een signaal geeft dat jij zelf degene bent die jouw fysieke voertuig saboteert. Dat klinkt niet erg aardig van mij, als je dit zo leest. Je weet dat jouw genezing altijd een samenwerking is tussen lichaam en geest.

Het is daarom van cruciaal belang dat je vóórdat je in deze cursus stapt, je de realisatie hebt gemaakt dat jij niet het slachtoffer bent van een ziekte maar dat de ziekte een signaal is van het lichaam om jou te laten weten hoe jij er emotioneel voorstaat.

De IK BEN GEZOND CURSUS is voor iedereen die klaar is de fibromyalgie voor eens en altijd achter zich te laten. Dat vraagt op zeker een goede dosis gezonde inspanning omdat jij in samenwerking met mij, jezelf volledig binnenste buiten gaat keren om de weg naar de optimale gezondheid voor te bereiden.

Wat gaan we doen tijdens de cursus?

Aanpakken van emotionele pijn
Omdat lichaam en geest met elkaar verbonden zijn er veel verschillende thema's om grondig aan te pakken. Het vraagt dan ook een enorme durf en dapperheid vanaf jouw kant om jouw opgeslagen trauma's en emotionele wonden in openheid te delen met mij, en die uit jouw systeem te krijgen door ons bewustzijn te laten schijnen op daar het nog donker is. Ik zal elke cursist - naast de cursus -  ook persoonlijk begeleiden in de vorm van gesprekken om jouw privacy te waarborgen ten opzichte van de groep.

Bewust worden van giftige gedachten over jezelf en je medemens
Wat voel je en wat denk je als je jezelf ziet in de spiegel? Kijk je jezelf eerlijk aan of wend je al snel je blik af omdat je eigenlijk een teleurstelling ziet of een grote ontevredenheid in jezelf draagt? Het bewust kiezen van je gedachten is heel belangrijk op jouw weg naar volledige genezing. Ook gedachten en overtuigingen zijn energie die zich vast zetten in jouw systeem en op den duur meer klachten veroorzaken.  


 Er wordt gewerkt aan deze programma's , binnenkort volgt er meer informatie.