Draag jij onze projecten een warm hart toe?


''Geef zoals jij wilt ontvangen'', klinkt een gezegde.

Dagelijks zijn wij druk bezig de website van de nieuwste informatie te voorzien die kunnen bijdragen aan een gemakkelijker ascensieproces. 

Dit doen wij geheel op vrijwillige basis omdat wij het belangrijk vinden dat mensen zich gesteund voelen door onze berichten, kunnen begrijpen waar bepaalde dingen vandaan komen, hun innerlijk weten weer kunnen activeren en dat ze weten dat ze niet alleen zijn. Dat wij allemaal met elkaar verbonden  zijn en dat wij samen, met z'n allen, door deze tijd van transformatie heen gaan.

Op deze manier creëren wij meer Bewustzijn en wordt er steeds meer Licht verankerd op aarde, gewoon door te zijn wie je bent.


Dank je wel


Wij wensen te delen en te geven vanuit een innerlijke drang van dienstbaarheid en vanuit dat wat we zelf als tekort hebben ervaren. Waardeer jij ons werk? Voel jij je door ons ondersteund, gezien, geëerd voor het feit dat je goed bent zoals je bent?

Voel je vrij een bijdrage naar ons over te maken zodat wij ons prachtige werk kunnen blijven voortzetten. Alle support in welke vorm dan ook is meer dan welkom en wij danken je heel hartelijk voor jouw liefdevolle bijdrage.


Bloggers

Elke dag verwerken wij alle artikelen van onze fantastische bloggers gratis en voor niets vanuit een goed hart. We controleren zo goed als mogelijk alle blogs op eventuele spelfoutjes, kiezen de lay-outs, gaan opzoek naar  passende illustraties en zorgen ervoor dat alle blogs en events gepubliceerd worden op onze facebookpagina. Op deze manier kunnen wij 7 dagen per week uploaden om zoveel mogelijk uiteenlopende informatie te verspreiden en ons gezamenlijke bereik te vergroten. 

Mensen zonder dak

In Nederland en Gran Canaria komen wij mensen tegen die op straat leven. Wij weigeren voorbij te lopen zonder een praatje of een schenking. Wij weten namelijk hoe verstoten jij je kan voelen en hoe het is te leven met honger of armoede. Natuurlijk krijg je de mogelijkheid om in het niets, juist alles te vinden. Maar hoe welkom zou het zijn als jij in zo'n periode van je leven, het gevoel krijgt dat ook jij er toe doet, dat ook jij gezien wordt in de grootsheid die je bent en dat ook jij mag ontvangen? 

Wil je een lift?

Regelmatig rijd ik op m'n scootertje op het fietspad langs de bossen en zie ik iemand alleen lopen, met of zonder zware boodschappentas. ''Wil je een lift? We gaan tenslotte beiden dezelfde kant op.'' Of ik kom aangereden en zie een meisje hollend achter de wegrijdende bus aanrennen. ''Kom, spring achterop! Waar gaat je bus heen? Ik breng je naar de volgende bushalte!'' De verbazing, het ongeloof van die mensen. ''Dankje, dankje, dankjewel! Geef de mensheid weer vertrouwen in elkaar. 


Reclame vrij

Is het je weleens opgevallen dat onze website volledig vrij is van toeters en bellen? Wij doen er namelijk alles aan om onze website zo goed mogelijk draaiende te houden zonder gebruik te maken van winstgevende, ''flikkerende'' banners, reclame, pop-upjes en ''onsmakelijke'' cookies.

Oproepjes

Ongetwijfeld ben je het weleens op onze website tegengekomen. De oproepjes voor mensen en/of dieren in nood in verschillende situaties. In zo'n geval zetten wij al onze (licht)werkzaamheden op stop, en gaan direct aan de slag met het  gereed maken voor publicatie. 

E-mailtjes

Wij proberen iedereen die contact met ons opneemt via de mail, altijd binnen een paar dagen te beantwoorden. Dit  lukt ons niet altijd vanwege de enorme hoeveelheid mails en de hoeveelheid (licht)werk. Toch zetten wij, elke dag onze intentie opnieuw, om je vraag zo  snel mogelijk te behandelen.


Petities

Bij sommige verhalen die wij onder ogen komen voelen wij ons geroepen  petities te laten rondgaan. Zoals bijvoorbeeld de petitie voor het legaliseren van Cannabis die in een tijd van 3 uur al meer dan 5000 keer is ondertekend of het verhaal van hond Baco. Deze petities laten wij betaald en onbetaald adverteren door Facebook in Nederland en België. 

Sponsor medicinale cannabis

Lichtwerkers Nederland is donateur van de medicinale Cannabis lezingen van René Barendse.