Wat bieden wij?


Lichtwerkers Nederland is een ondersteunde organisatie die gewenste ondersteuning aan kan bieden in allerlei verschillende vormen en in de meest uiteenlopende situaties.

Wij zijn maatschappelijke(licht)werkers die hun levenservaring en innerlijke wijsheden inzetten op brede maatschappelijke gebieden.

Er wordt gewerkt aan verschillende programma's, hierover binnenkort meer informatie. Vanaf heden zijn wij te bereiken op telefoonnummer 0909-0121 (90cpm) voor Nederland en 0907-37073 (150cpm) voor België.
Consulten

Dagelijks zijn wij bereikbaar op het nummer 0909-0121 (90cpm) voor Nederland en 0907-37073 (150cpm) voor België.

 

Coaching

Heb je het gevoel dat een langdurigere coaching beter voor jou werkt? Wij lichtwerken uiteraard ook op afspraak. 

Lichtwerkers TRAVEL

Ga je met ons mee op vakantie? Een week lang doen wat goed voelt voor jou? Wij organiseren spirituele reizen naar Gran Canaria, Spanje.

 


Wie zijn wij?


Davy Diekstra


Natuurlijk is Lichtwerkers Nederland veel meer dan mij alleen. Buiten de lieve vrouw waar ik nu mee ben, zijn er nog zoveel lieve mensen die hun zichtwijze in dit netwerk delen.

Een prachtige ontwikkeling voor de mensheid en een zeker teken dat we in een nieuwe tijd zijn aanbeland zoals onze voorvaderen ons voorspelde met kalenders die voor de wetenschap vaak nog onbegrijpelijk zijn.

Er is iets anders aan mij. Daar waar het normaal is dat mensen zich van onder naar boven ontwikkelen en steeds spiritueler worden, is het voor mij andersom.

Dat houdt in dat een ontwikkeling heb van boven naar onder. Daar waar de ene naar spiritualiteit streeft doe ik dat naar aarding. Hierdoor aard ik mij door het bijstaan van mijn medemens en profiteren zij van de trilling van de oplossing die ik voor hen kan zijn als er openheid is.
Lees meer...

Denise Luna


Na een suïcidale kindertijd en jeugd heb ik mezelf van een hopeloos ziek meisje getransformeerd in een Lichtwerker. Van iemand die het slachtoffer was van alle omstandigheden van het leven, naar een dame die beseft dat zijzelf het centrum is van haar eigen wereld.


Zoals zovelen met mij, heb ik vanaf kinds af aan een bizarre weg achter de rug waarin ik al vroeg geconfronteerd, overdonderd werd met de zware en donkere energie die voorheen domineerde op aarde. Deze ''duisternis'' heeft uiteindelijk geleid tot een mega ontwaking over wat er daadwerkelijk afspeelt achter de schermen, op onze aarde en heeft me laten realiseren dat ik een goddelijk wezen ben met een scheppende kracht. Lichtwerkers Nederland ben ik in mijn eigen unieke ik-heid :-) En coach ik kinderen, tieners en volwassenen als maatschappelijk (licht)werker bij uiteenlopende levenservaringen en is het mijn wens dát aan te bieden wat ik zelf als tekort heb ervaren omdat ik voel wat jij voelt en omdat ik weet wat je doormaakt. Lees meer...