Kryon

Denk je dat het mogelijk is in een oudere energie waar duisternis de overhand had en meer invloed had, dat het heilige veld waar we het hier over hebben, lang niet zo effectief was als dat het vandaag de dag is? In deze nieuwe energie sinds 2012 wordt de sluier in toenemende mate dunner. Het staat een energie toe die we 'het Veld' noemen; een coherente multidimensionaliteit die overal om je heen is. Het duwt je niet en laat je niets zien, maar het is daar om ontdekt te worden.

Een overtuigende meerderheid aan mensen geloven dat er iets is nadat je de pijp uitgaat. Dus als er meer is, is die vonk dan beschikbaar terwijl je nog leeft in je lichaam? Het antwoord is; ja. Er zijn allemaal gewoontes en aangeleerde patronen die in de weg staan van waar innate jou naar toe wilt brengen via jouw intuïtie. Ik wil je vertellen: dat het nu om je heen is met zijn hand uitgestrekt naar jou en zegt: “Ja!”

Terwijl dit ding met de naam mensheid, begint te groeien in een multidimensionaal perspectief, is het net alsof er lichten aangaan op deze planeet. Hierdoor zegt de rest van deze Galaxy: “Kijk, ze beginnen het te begrijpen, misschien is het zelfs veilig om op bezoek te gaan want tot nu toe was het niet veilig om op visite te gaan” Heb je daar ooit aan gedacht? Er is iets barbaars aan een lineaire samenleving die zichzelf frequent vermoord. Begrijp je dat? En dan vraag jij jezelf af waarom...

Je hebt een lichaam dat is ontworpen om zichzelf te vernieuwen tot bijna 900 jaar. Je levensverwachting is veel korter dan dat, toch? Dan moet je jezelf de vraag stellen, waarom? Een mensheid met een laag bewustzijn creëert lichamen die niet lang mee gaan. Je hebt een stadion vol met de cellen van je lichaam in afwachting van jouw instructies. Er is een verschil tussen controle nemen over de cellen en ze te vertellen wat je moet hebben of bedelen of erom vragen of hopen.