Kimberley Kooijman

Tegenwoordig kijk ik veel meer van een afstandje of iets of iemand überhaupt mijn moeite (efford) wel waard is. Vaak is dat namelijk niet zo. Je kunt een liefdevolle helpende hand uitsteken maar als mensen niet zelf willen zwemmen dan heeft het geen nut.


Je kan er helemaal niets mee. De liefde, de liefdesstaat. En wat is dat nou toch met zelfliefde waar je constant over leest? Je bent het niet gewend om liefde te krijgen en te ontvangen in echtheid en puurheid, in de zuivere vorm. Je bent het niet gewend vanuit jouw jeugd. Je bent opgegroeid in het donker. Waar je niet mocht Zijn. Waar je niet werd gezien en niet de liefde kreeg die je nodig had. Je bent het gewend om te leven naar afwijzing en om afgewezen te worden. Je bent het gewend dat als...

Dit is 1 van de mooiste maanfasen van dit jaar, deze volle maan is diep transformerend en doet alles op zijn grondvesten schudden. Niets zal meer zijn wat het was. Je kunt nu al voelen dat de engelenpoort iets groots gaat zijn. Net zoals 8-8 Lionsgate is dit een belangrijk energetisch moment. De 11-11 trilling is meesterlijk hoog en er zal wereldwijd veel gemediteerd gaan worden ook rond de volle maan. Het is een keerpunt. Het kondigt het begin aan van wat het nieuwe 2020-jaar ons te bieden..