We staan momenteel voor een grote omslag in ons leven, waar wij al zolang om wensen wordt ons beetje bij beetje steeds meer gegeven. Wij zijn namelijk van de 3e aardse dimensie naar de frequentie van de 5e spirit dimensie gegaan, wat betekent dat jouw binnen (5D) en buitenwereld (3D), steeds meer op één lijn komen te staan.

Dat hij niet is wie hij dacht te zijn, werd pijnlijk duidelijk tijdens die dreigende situatie in Irak. Hij bevroor op het moment dat het er echt op aan kwam, omdat zijn hoofd en hart op dat moment kortsluiting maakten. Hij was de verbinding met zijn kern als kind verloren en nu in deze heftige situatie leek het wel of zijn kern weer van zich liet horen. Hij bevroor en kon zich niet meer verschuilen achter zijn valse identiteit.

Zonder stevige basis word je topzwaar en wankel. Als het groeien snel gaat en je hard vooruit wil, kan je soms de verbinding met jezelf even verliezen. Je merkt dan dat je uit de natuurlijke stroom raakt, het minder makkelijk gaat en je harder moet werken om dingen voor elkaar te krijgen. Deze zomermaanden, juli en augustus, mag je gebruiken om stil te staan en je verder in jezelf te verdiepen. De diep transformerende energieën nodigen je daartoe uit.

Parentificatie, een woord wat weinig mensen kennen. Het betekent dat je niet op de goede plek staat binnen je familiesysteem. Je staat niet op je kindplek, maar op de plek van je ouders. Vanuit je overlevingsmechanisme ben je dit over gaan nemen, omdat een of beiden ouders fysiek of emotioneel niet goed voor je konden zorgen. Als kind, wordt je dan heel snel volwassen en neemt deze zorg over, puur uit nood en onbewust voor je interne veiligheid.

Voor een deel van de mensheid is de voltooiing van hun cyclus van aardse levens nabij. De meeste zielen uit deze groep zijn lichtwerkers. Wij zullen over de familie van lichtwerkerzielen uitgebreid spreken in het vervolg van deze reeks boodschappen. Eerst willen we echter toelichten wat het doel en de betekenis is van de persoonlijke cyclus van aardse levens.

'Overgevoelig' zijn, weinig kunnen verdragen, jezelf snel aangevallen voelen of zeggen dat deze wereld te hard voor je is, duidt vaak op aanwezigheid van oude wonden die nog geheeld willen worden. Wat erachter kan zitten zijn bijvoorbeeld verloren of misbruikte krachten, ervaringen waarin jij of anderen ontheiligd zijn, miskenning van goddelijke vermogens die je ooit droeg en onvermogens van anderen om te schakelen met werelden die voor jou juist zo vertrouwd, waar en dichtbij zijn.

Hoe meer bewust je wordt en hoe hoger je spirituele ontwikkeling zich voortzet hoe hoger je trilling zal worden. Alle dimensies bestaan naast elkaar en dus gelijktijdig. Door onze beperkte bewustzijn kunnen we vaak maar één dimensie waarnemen. Hoe hoger ons bewustzijn en dus onze trillingsfrequentie hoe meer we kunnen waarnemen in andere dimensies.

De wijze mensen die op deze aarde hebben rondgelopen hadden allemaal, onafhankelijk van elkaar, één basisboodschap: leef in het NU. Als je gezondheid je lief is, kun je maar beter zorgen dat je je ontspannen voelt door de mentale bouwwerken die ons beperken los te laten.

Waarheid is als een snijdend zwaard. Zuivere mensen beleven het vaak, dat mensen die in hun nabijheid komen, hun eigen onzuivere gedachten weerspiegeld zien en op de loop gaan. Waarheid spreken is belangrijk als je de dualistische wereld wil ontstijgen om droge grond te bereiken. Je een klein beetje aanpassen voor de lieve vrede is gelijk een enorme verzwakking van wie jij bent en ontneemt je lichaam een deel van je licht. Hoe gaat dat, in het licht van de waarheid spreken?

Leven met het ritme van de seizoenen met hun eigen energieën, equinoxen en kenmerken is een belangrijk onderdeel van een Magisch leven. De meeste mensen zijn de afgelopen paar honderd jaar afgesneden geraakt van deze invloeden, met alle gevolgen van dien. Maan- en planeetstanden en seizoensinvloeden hebben een enorme invloed op ons welzijn, vaak zonder dat we daar bewust van zijn. Vandaag is het 21 juni. De Solstice of Zonnewende. Vandaag is een hele mooie dag om een ceremonie of ritueel te...

Meer weergeven