Menselijke engelen herken je niet aan hun uiterlijk. Ze zien eruit als gewone individuen die gewone dingen doen in het dagelijks leven. Toch zijn ze hier met een speciale missie: het dienen van een hoger doel waarvoor je hier op aarde bent gekomen, precies op dit moment op deze plek. Ze hebben een groot hart, met onvoorwaardelijke liefde, ze nemen hun taak erg serieus.

Denk je dat het mogelijk is in een oudere energie waar duisternis de overhand had en meer invloed had, dat het heilige veld waar we het hier over hebben, lang niet zo effectief was als dat het vandaag de dag is? In deze nieuwe energie sinds 2012 wordt de sluier in toenemende mate dunner. Het staat een energie toe die we 'het Veld' noemen; een coherente multidimensionaliteit die overal om je heen is. Het duwt je niet en laat je niets zien, maar het is daar om ontdekt te worden.

De donkere tunnel is een mechanisme dat je Hoger Zelf gebruikt wanneer je emotioneel, mentaal of fysiek verandering dient aan te brengen, maar daar vanuit het ego niet toe bereid bent.

Soms hoor ik in mijn praktijk: ‘Hij zegt wel dat hij van mij houdt, maar ik voel het niet.’ Dit kan een aanwijzing zijn dat deze partner met de levensles Integriteit werkt. Gedrag, gevoelens en woorden wijken af van datgene wat door de ander gevoeld wordt. Wanneer iemands gedrag niet als consistent ervaren wordt, zul je merken dat je je ongemakkelijk gaat voelen in de aanwezigheid van de ander. Je gaat iemand wantrouwen en zult vaker het idee hebben dat je bedrogen wordt.

Gidsen opereren vanuit een grote liefde en persoonlijke verbondenheid met die aardse mens. Vaak is het voor hen een bekende uit vorige levens; er is meestal een persoonlijke band. Gidsen zijn er om kennis en licht levend te houden voor zowel aardezielen als lichtwerkers. Gids kun je alleen zijn als je bepaalde persoonlijke problemen te boven bent gekomen. Het is een beslissing waardoor je energetisch wordt vastgeklonken aan een persoon. Deze missie heeft effect op de innerlijke groei van de...

Een vaak vergeten onderdeel van het ontwaken is zelfcompassie. Wij als mens ‘moeten’ ontzettend veel van onszelf. Ook in onze spirituele ontwikkeling zijn we streng voor onszelf. Waarom? Hoeveel miljarden mensen zijn niet bezig met leven, maar met overleven, elke dag weer? Van moeten naar mogen. Je gaat voortvarend aan de slag en lekker genieten van het zelfrealisatieproces. Want je bent helemaal goed zoals je bent.

“Jullie worden in deze weken extra ‘door elkaar geschud’. Dit heeft de onderliggende reden om weer diepere lagen opgeslagen oud bewustzijn omhoog te halen. Zodat ook dit losgelaten kan worden. De eclipsen en retrogrades zorgen voor een extra intens en diep opschoonproces. De afgelopen weken, maanden en jaren zijn een voorbereiding geweest voor dit punt in de lineaire tijd. Jij denkt misschien: “De leeuwenpoort, dan ga ik door een poort heen, naar een andere dimensie.” En dat is ook zo. Maar...

De afgelopen dagen is alles aangeleverd wat nodig is voor de werkzaamheden. Alles staat klaar. Die fase is nu voorbij. De mouwen zijn opgestroopt, de handschoenen aangetrokken en het daadwerkelijke werk is gestart. Het duister wordt met wortel en al eruit getrokken. De verlichting wordt verbeterd en verder aangebracht. De optimale sfeer om er te leven wordt gecreëerd. Zo is het misschien wat begrijpelijker wat er allemaal in het universum aan de gang is.

e herstelt je verbindingen met de Kosmos en haalt allerlei zieledelen op met je vroegere incarnaties en je werkt je een slag in de rondte om op Aarde een prachtig, liefdevol wezen te worden met Goddelijke krachten.Je Essentiekwaliteit heeft alles te maken met de dimensie of realiteit van waar jij uit afkomstig bent. Deze Goddelijke kwaliteit wil zich uitdrukken op aarde in de missie waarvoor jij gekomen bent.

Wees maar als een wolf. Alleen uit de kudde ben jezelf. En blijf je in verbinding met jezelf. Je hoeft niemand meer te redden. Je hoeft niemand meer te overtuigen. Doe gewoon maar je ding. Vele willen niet veranderen. En het is niet onze taak om de redder te spelen. Ondanks alle energie uitbarsten en shifts. Werk gewoon lekker aan de nieuwe jij. Dan kun je net als al die andere lichtwerkers ook gaan uitvliegen. Want het zaad is al gepland in Nederland. De boodschap is al bereikt.

Meer weergeven