Acties


Stoppen met vlees

 Wat kun jij zelf doen?


Doneeractie voor Natalya

 Donaties voor reconstructie gezichtjeHennep zaad voor Oostvaardersplassen!


Beheerders van mediwiet willen en kunnen de dierenkwelling van de oostvaardersplassen niet toestaan! 

Wij vragen jullie zoveel mogelijk bio hennep zaad te werpen in de Oostvaardersplassen!

Deze actie treft twéé kanten namelijk: hennep vezel is voedzaam voor de grote grazers en maak cannabis legaal!  Met dank aan team mediwiet midden Nederland. Delen wordt zeer gewaardeerd! 


Dierenrechten Grondwet

Wij, constateren

 Dat dieren in Nederland teveel worden beschouwd als ding, als product en onvoldoende als levende wezens met bewustzijn en gevoel.

 Dat er te weinig bescherming is voor het welzijn van de dieren en zij onvoldoende in hun waarde worden gelaten.

 Het invoeren van dierenrechten in de grondwet is niet alleen beter voor het dier, maar uiteindelijk ook beter voor mens en milieu.

 De bescherming van dieren is een fundamentele waarde van de Nederlandse maatschappij.  TEKEN HIER


Hond Baco


Ruim 40.000 handtekeningen zijn verzameld om de euthanasie van hond baco te voorkomen. Waarom? Omdat wij VOELEN en ons innerlijk weten GEBRUIKEN. Is het zo gek, als dat een hond of welk ander dier zo vreselijk wordt mishandeld of mishandeld is geweest, hap en bijtgedrag vertoont? Angstig is? Agressief wordt weggetrokken door politie en wordt opgesloten? Na alles wat ze al hebben meegemaakt?

Officier van justitie: Uit deze test is gekomen dat Baco zeer onzeker is naar naar onbekende mensen. Hij vertoont agressie in de zin van hap- en dreiggedrag. Baco gaat geen positieve interactie aan en is hoog risico naar mannen, honden en kinderen. Gezien het gevaar dat Baco vormt kan ik helaas niet anders dan het euthanasie advies op te volgen. Deze machtiging heb ik reeds gegeven.
Lees meer...


Haal cannabis uit het strafrecht voor een duurzame toekomst


Meer dan 80 jaar wordt deze meest veelzijdige en krachtige plant op aarde gecriminaliseerd op basis van onwaarheden verzonnen door multinationals. Ze wilden hun bedrijven redden toen Amerika in de jaren 30 hennep aan het industrialiseren was. Nu de aarde in problemen is wordt het tijd dat deze plant weer de waardering krijgt die het verdient. De aarde heeft deze plant nodig!!

Wij, burgers van Nederland, die zich zorgen maken over de macht die multinationals via lobby's op onze volksvertegenwoordiging uitoefenen en daarmee het milieu op onze aarde in gevaar brengen.. TEKEN HIER


Wakker dier


Een dierwaardig leven voor alle dieren in de veehouderij: dat is onze droom. Een dier is geen levenloos product. Maar de voedingsindustrie denkt daar anders over. In deze sector dienen de dieren slechts één doel: winst maken. Daarom strijden wij voor een drastische hervorming van de voedingsindustrie. Wij zien minder én beter vlees als de oplossing voor het massale dierenleed.

Helaas, je kunt ons protest tegen de foute slachthuizen niet meer ondertekenen. We zijn blij met de enorme steun van onze achterban: 
55.676 mensen tekenden ons protest! 
Op dinsdag 3 juli boden we het protest aan diverse Kamerleden aan op het Binnenhof in Den Haag.  Zo geven we een signaal af naar minister Schouten om de wantoestanden in slachthuizen te stoppen.