Acties / Petities


Protest slachthuizen

Helaas, je kunt ons protest tegen de foute slachthuizen niet meer ondertekenen. We zijn blij met de enorme steun van onze achterban: 55.676 mensen tekenden ons protest! Op dinsdag 3 juli boden we het protest aan diverse Kamerleden aan op het Binnenhof in Den Haag. Zo geven we een signaal af naar minister Schouten om de wantoestanden in slachthuizen te stoppen. 

Dierenrechten Grondwet

Wij, constateren

 Dat dieren in Nederland teveel worden beschouwd als ding, als product en onvoldoende als levende wezens met bewustzijn en gevoel.

 Dat er te weinig bescherming is voor het welzijn van de dieren en zij onvoldoende in hun waarde worden gelaten.

 Het invoeren van dierenrechten in de grondwet is niet alleen beter voor het dier, maar uiteindelijk ook beter voor mens en milieu.

 De bescherming van dieren is een fundamentele waarde van de Nederlandse maatschappij.

 

en verzoeken

 Dat welzijn en waardigheid van dieren moet worden opgenomen in de Grondwet.

Hond Baco

Wij eisen een eerlijk proces voor hond baco en eisen zijn vrijlating die in handen in van justitie. Hond baco heeft zichzelf eindelijk verdedigd tegen zijn mishandelaar en zou daarvoor niet gestraft mogen worden! 40.000 handtekeningen voor het voorleggen aan de tweede kamer.

 

Legalisering Cannabis

Meer dan 80 jaar wordt deze meest veelzijdige en krachtige plant op aarde gecriminaliseerd op basis van onwaarheden verzonnen door multinationals. Ze wilden hun bedrijven redden toen Amerika in de jaren 30 hennep aan het industrialiseren was. Nu de aarde in problemen is wordt het tijd dat deze plant weer de waardering krijgt die het verdient. De aarde heeft deze plant nodig!!