Welkom op Aarde (energie update) ♥ Mieke Vulink ♥ Lichtwerkers Nederland

 

Ben jij je nog bewust van jouw keuze om in dit lichaam op Aarde te willen groeien in bewustzijn, vastbesloten om meer liefde en licht in jezelf toe te laten?

Als je jezelf als een gevoelig mens beschouwt, is het een oude valkuil om jezelf als kwetsbaar en 'niet genoeg' te bestempelen.

Je loopt mogelijk al heel lang met oude overtuigingen rond die je belemmeren om voluit te gaan voor wat jij vanuit je ziel het liefste wilt.

 Als je die overtuigingen innerlijk bevestigt door erin te geloven (en dat gaat vaak ongemerkt, je weet bijna niet beter dan jezelf, je gezondheid, jouw mogelijkheden of jouw geluk in twijfel te trekken), is dat heel vermoeiend en licht-dovend...

Ooit, in een tijdslijn in het verre verleden, heb je je autoriteit over je aardse welzijn en over je fysieke lichaam uit handen gegeven, of die is je ontnomen. Je bent gaan geloven in wat er van buiten naar binnen kwam, zoals angst, beperkingen, oordelen en belemmeringen. Omdat deze in bijna ieder aards leven herhaald werden ben jij de levensenergie zelf, onbewust, gaan inperken.

Je hebt je aangewend om concessies te gaan doen, jezelf aan te passen, je licht af te schermen, je grenzen te verleggen en voor anderen te gaan zorgen.

Allemaal om een beetje liefde en erkenning te ontvangen waarmee je je staande kon houden


Terwijl je ergens nog zo wist hoe zorgeloos en overvloedig het leven eigenlijk zou kunnen zijn, vanuit jouw herinneringen aan jouw verblijven in hogere dimensies.

 De energie van de komende 14 dagen helpt je om al die oude sluiers en beperkingen van je af te werpen. Gooi die donkere wolken uit je systeem, want jij wilt zo langzamerhand toch echt op Aarde, in dit lichaam, jouw leven gaan vieren!

Word je bewust van iedere gedachte die jou ontkracht, kleineert, onzeker maakt en doet twijfelen aan jouw diepe weten. En keer die gedachtes dan meteen om, innerlijk. Geef jezelf die erkenning en bevestiging waar je blij van wordt, zoals 'Ja natuurlijk wil ik ten volle leven en kan ik dat aan! Ja natuurlijk staat alles tot mijn beschikking om alles, wie ik hier wil zijn en wat ik hier wil brengen op een vreugdevolle manier te kunnen doen! Ja natuurlijk zit ik boordevol Liefde en kan ik daarmee alle oude stukken helen!'

 

Jij bent een bruisende bron die van nature aangesloten is op de scheppingsenergie


De komende dagen zullen je helpen om helder te krijgen wat daar innerlijk - vanuit je verleden - een stokje voor heeft gestoken.

 Pak je bestuurskracht en je vrijheid terug, prachtig mens, en ontkracht jezelf niet langer!

Neem jouw plek in op deze mooie Aarde, en ontvang de vrede door je dààr op af te stemmen. Welkom in dit Liefdesveld!

Liefs vanuit Rennes-le-Chateau,

Mieke & Vincent
www.miekevulink.nlBlijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.