Welkom november, welkom 11 frequentie ♥ Gerda Duin ♥ Lichtwerkers Nederland

Getal 11

 

November is de 11de maand en draagt dus de 1 en de 11 frequentie met zich mee. Gisteren meteen op 1 november (1-11) en met als hoogtepunt op 11 november (11-11).

 

Heilige geometrie feiten over het getal 11

 

Het getal 1 (en 11) draagt een intense energie bij zich, dit is dus in de maand november duidelijk te voelen en zie je vaak ook terug in het weerbeeld, hevige storm en regenval zijn daar voorbeelden van.

Voor veel (bewuste of minder bewuste) mensen is het voelbaar dat in de maand november energetische verschuivingen plaatsvinden, vaak gepaard met een wake-up call. Het is de maand bij uitstek om signalen op te vangen van het universum.

In deze maand wordt helder dat er een nieuw levenswiel aanbreekt, die in directe verbinding staat met het vervullen van jouw levensmissie in dit leven. In de maand november en in het bijzonder rond 11 november kan je belangrijke ervaringen opdoen die bepalend zijn voor de rest van je levensloop. Dit kan stormachtig aanvoelen en wellicht heb je het gevoel dat je omver wordt geblazen. Het is belangrijk hier niet tegen te vechten maar om te vertrouwen dat het helemaal oké is wat er plaatsvindt. Je kunt nu ook als je je bewustzijn daartoe uitbreidt bepaalde patronen herkennen en vervolgens gaan doorbreken zodat je nog meer authentiek kunt leven.

Het is heel goed mogelijk dat ervan je gevraagd wordt oude niet functionele verbindingen te verbreken.

De hoogste betekenis van het getal 1 is altijd nieuwe energie. Het begin van een nieuw leven, een nieuw levenswiel, een nieuwe belangrijke levensfase.

 

Hoe kan je dit toepassen in november?

 

Als het getal 1 deze maand voorbijkomt op bepaalde manieren is dit voor jou een teken om over te gaan tot actie. Je mag nu door bepaalde situaties heen bewegen en je voor bereiden op belangrijke doorbraken en hier zelf ook je actieve bijdrage aan leveren. Soms vraagt dit de moed om een periode lang ergens alleen voor te gaan of ergens alleen voor te staan! Het is een teken dat je de focus mag leggen op je eigen innerlijke reis, los van het geroezemoes van de wereld. Zorg voor voldoende tijd voor jezelf, me-time dus waarin je mild en liefdevol naar jezelf toe bent, of je dit nu makkelijk vindt of niet. Je geduld zal ook beproefd worden als de 1 of de 11 frequentie op je pad komt. Een open levenshouding zal je helpen in dit proces. Begrijp ook goed dat me-time en de focus op jezelf houden heling tot stand brengt en transformatie. Dit kan voelen alsof een vertrouwde jas niet meer past. Laat deze jas dan ook in vertrouwen en dankbaarheid los. Het gaat hier om de balans vinden tussen rust nemen en in actie komen. Jouw innerlijke Gids weet precies wanneer je gas terug mag nemen en wanneer je een beetje gas mag bijgeven.

Kies bewust voor zachtheid en laat hardheid en oordelen los. Durf open te breken en stukje bij beetje steeds meer mildheid en kwetsbaarheid te tonen. Hierdoor zal de heling zich intensiveren en zal je naar anderen toe op langere termijn een baken van licht en kracht zijn.

Buig mee met de wind van november zodat je niet afbreekt en laat je zorgen, overtuigingen en angstgedachten wegspoelen met de regen.

Alles ontvouwt zich perfect en jij bent aan het groeien naar heelheid en onvoorwaardelijke liefde.

 

Ik wens je een mooie novembermaand toe

 

Gerda Duin

 

www.gerda-duin.nl


 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Snel navigeren: Home » Blogs » Agenda » Evenementen » Webshop » Gratis downloadsLichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn beschermd met auteursrecht.