Wees je bewust van alle beperkingen en noodzakelijke aanpassingen ♥ Fran Tielemans ♥ Lichtwerkers Nederland

De koele temperaturen, de wind en regen, - het kan maken dat je je meer bewust bent van alle beperkingen en noodzakelijke aanpassingen de komende tijd. De onderliggende 12/3-trilling van deze week kan je ook sneller dan anders geïrriteerd, gefrustreerd of emotioneel doen voelen.

Het is een valkuil om daar dan in te blijven hangen, de moed op te geven, je aan te sluiten bij massa-uitingen van geprojecteerd emotioneel afval, - wat je een tijdelijk gevoel geeft van 'wij allen tegen hem/haar/hen', maar wat je nadien al snel in een spiraal naar beneden trekt, naar lagere energievelden, van waaruit alles opnieuw een stuk moeilijker en kleveriger wordt.

Het helpt je daarentegen om, wanneer je je ontmoedigd, gefrustreerd of emotioneel voelt, energie-schoonmaak te doen, en daarna iets constructiefs te gaan doen. Je huis opruimen bijvoorbeeld, je meubels herschikken, je ruimte lichter, helderder en leuker maken, je ruimte vullen met die muziek die je als healend ervaart, een goed doel steunen of concrete actie ondernemen voor een goed doel, Licht ankeren via meditatie of spiritueel energiewerk of gebeden of mantra's, iets doen wat goed is voor je lichaam, concrete actie ondernemen in verband met je doelen in je leven, herorganiseren waar dat nodig is.

Op die manier stuur je een statement naar het Universum, waarbij je zegt 'Ik til mezelf bewust op boven alle duisternis, in mezelf en rondom mij. Ik kies voor het Licht, en onderneem daartoe ook concrete actie.'

❥ En op die manier maak jij jouw en onze wereld daadwerkelijk en concreet ('geaard') Lichter.

Fran Tielemans
www.maitreya.be


Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Snel navigeren: Home » Blogs » Agenda » Evenementen » Webshop » Gratis downloadsLichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn beschermd met auteursrecht.