Wees alert op hoe je denkt en wat je voelt, je keuzes en je handelen ♥ Fran Tielemans ♥ Lichtwerkers Nederland


Dit is een tijd om heel alert te zijn op hoe je denkt, wat je voelt, wat voor keuzes je maakt en hoe je handelt.

Je wordt immers heel snel verleid om van je paadje af te stappen, om je hoogste koers te verlaten, en opnieuw af te dalen naar een lager energieveld - dat energieveld waarin die comfortzone lag, waarin angst en gebrek aan vertrouwen en onwil heerst, en dat energieveld waarin je innerlijke wekker het duidelijke signaal gaf dat het tijd was voor je om je te verheffen, om door te zetten en wat moeite te doen om te vernieuwen, om te veranderen, om je nieuwe dingen eigen te maken, om je visie te verruimen en verkalkte ideeën en zienswijzen te vervangen door helderder liefdevollere intenties die horen bij de ware Nieuwe Tijd.

Het kan zijn dat je het zélf moeilijk hebt om niet terug te keren naar het oude en vertrouwde - ook al was dat al lang een benauwende cocon geworden waar je wou uitbarsten.

Maar het kan ook zijn dat anderen om je heen je proberen te verleiden om 'op te geven', om 'terug te keren' naar daar waar je je net uit ontworstelde, om toch maar te luisteren naar de stem van angst en wantrouwen en onwil, omdat jouw vernieuwing bedreigend aanvoelt voor hen, omdat jouw nieuwe visie en handelen hen triggert en een ongemakkelijk gevoel geeft, en resoneert met de hoogste stem diep in zichzelf, waar ze niet naar wensen te luisteren.

Nogmaals: GEEF NIET OP. ZET DOOR.


Dit is een cruciale fase voor de mensheid, een fase waarin jij méé bepaalt of het collectief, de groep, de wereld zich optilt en boven de sluiers van niet bewust zijn en angst en neerwaartse spiralen wil uitstijgen. Wanneer jij het niet wil, wanneer jij het denkt niet te kunnen, hoe kan de wereld zich dan verheffen? Hoe kan de wereld dan een lichtere en betere plek worden?

Fran Tielemans
www.maitreya.be


Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

.

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.